|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
21.1.2011 22:12:12   
Bogdancanka
mene ova mi izleguva
Du har redan röstat och kan därför inte göra det igen! - - Gå tillbaka

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1276
21.1.2011 22:12:58   
Maca25
Вика дека е сме регистрирани. треба прво регистрација за да гласаш

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1277
21.1.2011 22:14:30   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

mene ova mi izleguva
Du har redan röstat och kan därför inte göra det igen! - - Gå tillbaka

vika dekka vekje si glasala i ne mozes da glasas povtorno. da e ziv google translateuser posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1278
21.1.2011 22:15:16   
Maca25
Din röst är nu registrerad - - Gå tillbaka
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Din röst är nu registrerad - - Gå tillbaka

ова треба да ми каже или не? user posted image user posted image user posted image

Вашиот глас е сега регистриран - - Врати се назадuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1279
21.1.2011 22:17:07   
Maca25
Само по еднаш може да се гласа. пробав и со друга адреса, ми рече дека сум гласала веќе за едно бебе.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1280
21.1.2011 22:21:29   
*miki mami*
Aна моли честитки за сестра ти барем на некој да му тргнеuser posted image во државава сите се жалат нешто user posted image
јас ги испратив гостите конечно расчистив ја напунив машинава за садови ја чека ма да испере па идам на спаванаццццццццuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1281
22.1.2011 0:15:06   
mila mama
Eeej fala vi na site! Luge "du har redan rostat" znaci ti veke si glasal, taka sto ne treba nikakvo registriranje, toa drugoto podolgoto znaci deka veke ste glasale i ne moze pak da glasate. Nekogas moze nekad ne, zavisi user posted image

Inace Viktori, jas pa obratno mnogu go bendisuvam svedskiot,  epten vospitana nacija i tolerantna za razlika od francuzite, a zenive im se posebno ubavi i neguvani, osobeno tie okolu 40 godini. Mazite im se se uniseks user posted image user posted image user posted image Visoki, slabi ko puser posted image eri se site ne znaes koj e straight user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 1282
22.1.2011 0:22:15   
Maca25
Мене шведскиот ми е многу убав јазик. А мажите не, многу се бледолики.

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1283
22.1.2011 0:23:25   
mila mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Мене шведскиот ми е многу убав јазик. А мажите не, многу се бледолики.

Potpis. Jas si sakam crnomanesti user posted image

Непосредна врска до пораките: 1284
22.1.2011 0:26:16   
Maca25
Ко што се бледи па уште кога ќе се зарвенат во обравчињата како јаболчиња user posted image заникаде.
Иначе пред 5 години имав некои обиди да го научам шведскиот, ама преку германски, и ич не ми одеше. Тука не знам дали има курсеви шведски. Не сум ни проверила. А би учела. Или шведски или холандски. Не знам дали можам да најдам некои онлине часови, како што има за англиски.

Непосредна врска до пораките: 1285
22.1.2011 0:27:45   
mila mama
Nema Maca, za zal user posted image Inace sum cula deka e mnogu blizok do germanskiot, ama ne znam... Samo malku kako pozvucen mi e od germanskiot, kako da peat ponekogas zborat user posted image  user posted image

< Поракaта ја уредил mila mama -- 22.1.2011 0:28:07 >

Непосредна врска до пораките: 1286
22.1.2011 0:29:22   
Maca25
да, да како помек да е. Вака сега неука user posted image не ми изгледа како многу тежок, не знам само граматиката каква е. Ама се се учи. Треба само желба. 

Непосредна врска до пораките: 1287
22.1.2011 0:31:04   
mila mama
Gramatikata e polesna duri i od angliskata, a i ako znaes angliski mn. brzo se uci zatoa sto imaat mnogu slicni zborovi.

Непосредна врска до пораките: 1288
22.1.2011 9:51:41   
Viktori

Ко што се бледи па уште кога ќе се зарвенат во обравчињата како јаболчиња user posted image заникаде.
Иначе пред 5 години имав некои обиди да го научам шведскиот, ама преку германски, и ич не ми одеше. Тука не знам дали има курсеви шведски. Не сум ни проверила. А би учела. Или шведски или холандски. Не знам дали можам да најдам некои онлине часови, како што има за англиски.

за приватни часови можам да се распрашам. Познавам една девојка која порано држеше часови по шведски во амбасада, па ако си заинтересирана ќе се распрашам

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1289
22.1.2011 10:07:29   
mama26
dobro utro povelete svezo kafence koj saka user posted image

user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 1290
22.1.2011 10:27:31   
Viktori
фала за кафето мама26. Да се подрасонам малку...

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1291
22.1.2011 10:39:15   
Twins
Fala na kafeto mama26 , tuku reci ne kaza kako burekot????user posted image

Непосредна врска до пораките: 1292
22.1.2011 11:18:58   
Julie1

Маца јас некогаш го користам овој линк има за повеќе јазици, основни работи но може ако имаш желба да си стекнеш основа КЛИК

Инаку Roseta stone е најдобра апликација за учење странски јазици, само се купува незнам точно колку чини е сега некој хакери знаат да и најдат на нивен начин и free верзија.

And this is my beautiful life ...

Непосредна врска до пораките: 1293
22.1.2011 12:03:28   
mila mama
Dobro utro i od mene Svegani user posted image  user posted image Kako ste?
I jas ke se napijam kafe so vas, fala mama26 user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1294
22.1.2011 12:05:26   
Pepelaska *
Здраво и од мене, мене па ми се интересни тие швеѓаните еднаш имаше на еден семинар што бев и се ги интересира се сакаат да знаат многу се смешни а за убави кај има поубо од балканчеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1295
22.1.2011 12:08:13   
Pepelaska *
user posted image

Еве една вотка како ми се пие ау , колку пиев вотки пред да останам бремена ммм

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1296
22.1.2011 12:13:48   
Bogdancanka
i jas ke se napijam kafe ocigledno seuste ne sum se rasonilauser posted image ]

auuuuu Pepelaska rano si ja fatila so votka ako pocneme uste sega do vecer ke bideme mortus pijaniuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 22.1.2011 12:14:50 >

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1297
22.1.2011 12:14:49   
Martins mom
Ја му кажав на мм, кога ќе престанам со доење, таа прва вечер да не ме бара - ѓон ќе се направамuser posted image user posted image user posted image Како што неам пиено (исклучок е виртуелнотоuser posted image ), од 2 чаши ќе ме фатиuser posted image
Ај отидов да мијам чинии...од журката сношти, гости еден куп имавме...
Какво шоу имав спремено за мм, ама Мартин дури по полноќ заспа и гадно ме зафркна, а богами и мм остана извисен...user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1298
22.1.2011 12:17:58   
skorpijana
zdravo i od mene pepelaska vodkata e odlicna uste da moze da ja probame mmmm

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1299
22.1.2011 12:19:02   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama

Inace Viktori, jas pa obratno mnogu go bendisuvam svedskiot,  epten vospitana nacija i tolerantna za razlika od francuzite, a zenive im se posebno ubavi i neguvani, osobeno tie okolu 40 godini. Mazite im se se uniseks user posted image user posted image user posted image Visoki, slabi ko puser posted image eri se site ne znaes koj e straight user posted image

Milamama 3 години работев за Швеѓанка, можеби се толерантни, воспитани, плаќаат на време, ценат работник, ама од оваа на збор не можеше да дојдеш бе user posted image user posted image
Еднаш беше дојдена мајка и со  стрина вујна шо ја знам шо и беше, човече 3те во исто време збореа и која од која погласно....user posted image user posted image user posted image  Грдииииииииииии user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1300
Страница:   <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?