|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
23.1.2011 22:33:30   
Olivia
виктори

... ме зеза нешто компјутерот, ама не знам шо му е. Ми кочи, спор ми е и не можам саглам броузер да си најдам.

me unisti i mene komputerov denes neznam dali e do internetot ili do komputerot i fb edvaj mi otvara a porakite nemozam da si gi procitam, a za tuka na rr edvaj post stavam,pozz

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1401
24.1.2011 10:51:24   
lukas
ajde koj e za kafe ,kade ste rr-ki ....

jas uste od 7h me stana lukas,pocna da si gi pokazva rogovite sega poke ne zaspiva mazot vo 21h sega saka poke da sedi i eksperimentira za da lazi ,vcera od 21h do 22 i pol go gledav kaj so set_a na spalna i go cekav da pojavi zelba za nanaje ama na kraj se zaspavme v race...a sabajle me skapa na faca mi sedese bukvalno ,me kubese v kosa mi gi pikase racinjata v oci...hahhaa,i uste sto ne....
user posted image

< Поракaта ја уредил lukas -- 24.1.2011 10:52:37 >

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1402
24.1.2011 10:52:24   
mama26
fala za kafe lukas eve sum samo sto sednav user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1403
24.1.2011 11:16:57   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

ajde koj e za kafe ,kade ste rr-ki ....

jas uste od 7h me stana lukas,pocna da si gi pokazva rogovite sega poke ne zaspiva mazot vo 21h sega saka poke da sedi i eksperimentira za da lazi ,vcera od 21h do 22 i pol go gledav kaj so set_a na spalna i go cekav da pojavi zelba za nanaje ama na kraj se zaspavme v race...a sabajle me skapa na faca mi sedese bukvalno ,me kubese v kosa mi gi pikase racinjata v oci...hahhaa,i uste sto ne....
user posted image

Фала за кафе Лукас, ние сме така цело време така последниов месец, навечер го чекаме да му се приспија до 11.30 -12, шета по кревет, лази се качува на нас, кажува нешто по негово, вика, а јас па си реков сега ред ќе му поставувам ќе го легнувам во 21 најкасно, ама не јас ко ќе сакам туку тој ко ќе сака

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1404
24.1.2011 11:26:51   
*miki mami*
Добро утро и од мене па вие сте свариле кафе векеuser posted image лукас
јас сум денес на лева нога се ипокаравме синијка со мм                                          ај да не отварам тука ваква тема веке се пожаливuser posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1405
24.1.2011 11:50:52   
arh_diz
Jas sum denes vo rabotna atmosfera mi pocna nedelavauser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 1406
24.1.2011 12:00:20   
Olivia
Zdravo zenski, vikendot pomina super za mene sto e najbitno bev mnogu raspolozena, denes posle rucek moze da mu ja setnam do gtc da vidam so ke kazat popustiteuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1407
24.1.2011 12:03:28   
arh_diz
Popustite ke kazat Olivia otvori go paricnikot user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1408
24.1.2011 12:08:07   
Olivia
Arh_diz ooo pa jas ne ni znam kaj mi e paricnikot, koj znae kaj e zabutan po nekoja tasna, stom mi e mm tuka samo nego go otvaramuser posted image user posted image user posted image , sega da iskoristam zadnja sansa dodeka e tuka a posle so ke pravamuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1409
24.1.2011 12:16:00   
Martins mom
После ќе бркаш по ташните за да си го најдеш твојотuser posted image user posted image
А кај ќе оди мт, па викаш дури е тукаuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1410
24.1.2011 12:26:28   
Olivia
Podobro da si go zaboravi mm novcanikot nego jas da go baram mojot, kako sto sum bez rabota od letoska tesko mene, mm raboti nadvor od Mk , rabotevme zaedno ama jas sakav da se priberam doma ama kako pominuva vremeto mora da se ide na arbajten pa kuka mora da se praviuser posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1411
24.1.2011 12:35:16   
Martins mom
Уф, колку е тешко да чекаш од друг...откако останав без работа (читај од ко се породив), ептен ми е тешко што чепкам по паричникот на мм. Си бев навикната на мои пари и сега ептен неубаво се чувствувамuser posted image Ај, млада и надежна јас...очекувам дека ќе се вработам

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1412
24.1.2011 12:38:32   
skorpijana
dobar den od mene eve stasav i jas do kompjuterot
koga sme kaj paricnici jas znam kade e mojot ali prazen euser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1413
24.1.2011 12:44:13   
Olivia
Ај, млада и надежна јас...очекувам дека ќе се вработам

A be i jas ocekuvav,  eve kolku meseci sum vratena vo MK i nema fajde za rabota, pusti ovde pusti onde aplikacija i se nekoj cudni odgovori ili jas nesum za rabota ovde ili tolku da nema me faka safra veke a svoi pari sekomu trebaatuser posted image

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 1414
24.1.2011 12:51:37   
Bogdancanka
hehehe zenski i jas sum na paricnikot na mm ortakuser posted image user posted image user posted image jas otkako pocnav da odam po doktori si sednav doma,predhodno rabotev vo edna konfekcija i si imav moi pari,ali za sekoe izleguvanje i neredovno odenje na rabota morase da objasnuvam na site kade odam zosto mi trebaat denovi i zatoa bataliv samo neka se sredi se pa za rabota imam vremeuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1415
24.1.2011 12:55:42   
Olivia
samo neka se sredi se pa za rabota imam vreme

potpis

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1416
24.1.2011 13:17:14   
Pepelaska *
Баш вчера правевме муабет со една другарка за ова, таа има две деца и вика нема шанса да одам на работа додека не пораснат сега им требам јас а не пари кога ќе им тербаат пари ќе одам на работа, и и јас малку се подзамислив да секому требаат пари ама јас ако се вратам на работа ќе окапувам таму и живци ќе изгубам и се а и Мартин не ми се остава на 8 месеци со дедо или во градинка многу лошо многу и вака и така

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1417
24.1.2011 13:29:55   
lukas

[/quote]

Фала за кафе Лукас, ние сме така цело време така последниов месец, навечер го чекаме да му се приспија до 11.30 -12, шета по кревет, лази се качува на нас, кажува нешто по негово, вика, а јас па си реков сега ред ќе му поставувам ќе го легнувам во 21 најкасно, ама не јас ко ќе сакам туку тој ко ќе сака

[/quote]

ovaj veke od koga e roden do sega nema sansi da zaspie posle 21h samo pred 21h ako zaspiese,sega nezz so mu stana..kako so rekov si pocna da si gi pokazva rokcinjata,pa golemi sme sega tetka snowhite,hhha,neka e zdrav i ziv ,pa ke se borime sega...pozz

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1418
24.1.2011 13:49:35   
Beatris
Како сте ми женски? Ми фалевте сите ептен, јас имав строга забрана за седење на компјутер поради окото, ама од денеска веќе можам user posted image user posted image user posted image  Мислам дека се спобудалев без компјутер. Затоа сега сериозно се зафаќам со читкање на пропуштените лекции user posted image user posted image user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1419
24.1.2011 13:56:06   
Olivia
Beatris i ti ni falese srcka a okceto podobro li e????

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1420
24.1.2011 14:04:58   
Beatris
Супер е, како ново. Ама многу споро проаѓаше, дури и се исплашив. Тоа се од што ми се покачил притисокот во моментот, и сега затоа редовно си мерам user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1421
24.1.2011 14:50:47   
Glück90
Zdravo rr-jki eve me mene se vrativ povtorno na rr vi posakuvam na site mnogu zdravje,ljubov,sreka,pari i mnogu ostvareni zelbi,mnogu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i nasmeani lica

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1422
24.1.2011 15:01:23   
Natuska85
Беатрис велком бекuser posted image user posted image user posted image .Ни фалеше и ти...

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1423
24.1.2011 15:27:18   
Olivia
Nisto od shopingot moj denes , kako go gledam snegcevo si vee ne mi se izleguva od doma brrr studi, samo uste da bide se belo i romanticno, vecer imam rabotauser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1424
24.1.2011 15:44:56   
mila mama
Zdravo od mene user posted image Nie od sabajle se drzime vo raka nikako da legneme na krevet, samo da citam mozam i epten po nekoj post vaka, so ednata raka user posted image Beatris se raduvam za tebe, bravo sto si podobro user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 1425
Страница:   <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?