|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
25.1.2011 9:12:30   
bliznaci29
Добро утро на сите Рингерајки дајте едно кафе навака а јас ке ве почастам скромно user posted image денес ми е 8-годишницаuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1476
25.1.2011 9:33:52   
penelopa
Добро утро на сите ранобудници, близнаци нека ви се множат годишнините, да бидете среќни и вљубени како досега user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот bliznaci29)
Непосредна врска до пораките: 1477
25.1.2011 9:34:37   
Pepelaska *
Добро утро и од мене, ќе земам од кафето како се изнервирав вчера значи се се искарав со мм ама ај да не ширам тука негативна енергија, во ваков сончев ден

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1478
25.1.2011 9:38:04   
Martins mom
don't make war, make love  пепелашкаuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1479
25.1.2011 9:38:59   
arh_diz
Pepelaska ama denes pokasno si stanata
Nisto strasno kavgata ke pomine ne si stavaj se na srce
Bliznaci srekna gosisnina

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1480
25.1.2011 9:42:38   
lukas
srekna godisnica bliznaci,a pepelaska ne se sekiraj ako ne se skaras ne se sakas,ke pomine kako i da ne bilo...pozz do site kako mi ste..jas eve so kafence,pa odime posle niz doma...uuuuuuuhhhhh vekeee..

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

Непосредна врска до пораките: 1481
25.1.2011 9:43:13   
bliznaci29
Благодарам user posted image

Непосредна врска до пораките: 1482
25.1.2011 9:58:11   
penelopa
Арх_диз како е во Москва, се подсмири ситуацијата? Страшно човек да не смее од дома да излезеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 1483
25.1.2011 10:11:39   
arh_diz
Neznam sto da kazam posle vcerasniot napad na Aerodrom . Onaka po ulica ne e strasno nikoj nisto ne ti vika , ama crnite se na meta postojano

Биди тоа што си

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1484
25.1.2011 10:21:20   
penelopa
Штета што невини луѓе умираат за нечии туѓи цели. Грозно. Веќе никаде не е сигурноuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1485
25.1.2011 13:19:05   
Beatris
Јас да ви кажам дека сум невиден баксуз, таман ми помина окото и се супер, доаѓам дома вчера од работа ни интернет ни бутур, цркнал модемот и сега треба да чекам да се смилуваат да дојдат да го поправат за 2-3 дена божем. user posted image user posted image user posted image

А на работа немам шанси деновиве да седам на рр, решиле да ме полудат, ако читнам нешто по 10 мин живи радости сум user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1486
25.1.2011 13:41:36   
Bogdancanka
bliznaci srekna godisnina neka vi se mnozat godinite pominati zaedno so mt,neka bidat ispolneti so zdravje,razbiranje i srekauser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1487
25.1.2011 13:45:51   
mila mama
Среќна и вечна годишнина близнаци!
Здраво на сите други, да не викам добро утро, пошто уште сум небаре расонета user posted image user posted image
Како сте ми? Што било во Москва Арх_Диз? Ни ТВ гледам ни интернет читам, ептен само на детегледање сум се посветилаuser posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1488
25.1.2011 13:47:58   
Maca25
Добар ден!
Еве ние по дома, јас и нина болнички, уствари настинати, кај мене не е толку страшно, имам повремено покачена температура максимум до 37.7, но нина имаше вчера и 38.7. Ја носевме на лекар, нема ништо на плуќа, кашла и и тече нос, ни препорачаа топла бања навечер за да и се одзатне носето и да се исфрли секретот.
Нина сега заспа, и читав приказна кога гледам детето си спие, а јас сум се зачитала и не сум приметила кога заспала .
Си пијам кафенце и одмарам сега.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1489
25.1.2011 13:48:39   
mila mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

А Ната и МилаМама киднаа набрзински... се исплашија да не ги вратиме или да не ги убедиме да останат, ба пишаа Добра Ноќ и одма логаут (бежи, главом без обзира - Што би рекол Бора Чорба) user posted image user posted image user posted image

Виктори вчера сум ја чувала цуца повеќе од 12 саата сама од кои 11 у рака и пази со една рака пишував на РР а у другата ја држев!

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1490
25.1.2011 13:48:55   
Beatris
Среќна годишница близнаци user posted image , да сте вечни и среќни

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1491
25.1.2011 13:52:13   
arh_diz
Mila mama ne ja uci vo race ke ti bide pokasno tesko koga ke poporasne ke bide poteska.
Beatris super sto ti ozdravelo okoto
Sega malku odmori go pa ke ne druzis poveke

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1492
25.1.2011 14:00:49   
bliznaci29
Vi blagodaram na site za iskrenite cestitki,a na Beatris i malata Nina pobrzo zakrepnuvanjeuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1493
25.1.2011 14:06:05   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

А на работа немам шанси деновиве да седам на рр, решиле да ме полудат, ако читнам нешто по 10 мин живи радости сум user posted image

исто и јас,ааааа ќе шизнам.Ама не се замарам утре вечер одам за гевгелија, ќе си спијам кај мамче,во четврток имам судење таму,а во петок може и ќе го испуштам автобусот за на кај Скопјеuser posted image user posted image user posted image user posted image , па ќе им пишам порака во канцеларија да не ме чекаатuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1494
25.1.2011 14:13:25   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

[а во петок може и ќе го испуштам автобусот за на кај Скопјеuser posted image user posted image user posted image user posted image , па ќе им пишам порака во канцеларија да не ме чекаатuser posted image user posted image user posted image

Најпаметно user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1495
25.1.2011 14:14:13   
Maca25
Натушке гледај да го испуштиш user posted image user posted image user posted image

Близнаци среќна годишнина!user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1496
25.1.2011 14:30:47   
skorpijana
DOBAR DEN OD MENE
bliznaci srekna godisnina

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1497
25.1.2011 15:07:55   
Pepelaska *
Нина да оздрави најбрзо и мама исто , на близнаци среќна годишнина а Натушке како и јас би дошла Гевгелија ми се шетка некакоuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 1498
25.1.2011 15:09:39   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Pepelaska ama denes pokasno si stanata

замисли ме остави да спијм до 8 и 10 user posted image

Непосредна врска до пораките: 1499
25.1.2011 18:28:15   
*miki mami*
Среќна годишница близнаци user posted image , да сте вечни и среќни

Непосредна врска до пораките: 1500
Страница:   <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  58 59 [60] 61 62   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?