|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
5.2.2011 17:24:44   
*miki mami*
Фала мацо за кафицаuser posted image
какво ти е фустанчето?
кај го најде и јас барам се близи и роденденот на син ми уште 10ден

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1776
5.2.2011 17:31:24   
Julie1
Создравје да го носи Нина фустанчето и ако Нина го пробува пред роденденот направи ни една слика user posted image

И јас ќе земам кафе а ќе ве послужам со бадеми сега си грицкам

user posted image

< Поракaта ја уредил Julie -- 5.2.2011 17:32:08 >

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 1777
5.2.2011 17:42:17   
Maca25
Го прошетав цел трговски, рамстор, беверли ама некако сите фустанчиња ми беа ептен обични. Како за секој ден, а не за роденден. Ова го купив од ГТЦ од Toryan. Уште не сум и го прбала дали и е точно. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот *miki mami*)
Непосредна врска до пораките: 1778
5.2.2011 17:48:46   
Bogdancanka
i jas ke se posluzam so kafe, fala Maca sozdravje da si go nosi mala princeza....aha sega gi vidov i bademite i od niv ke zemamuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1779
5.2.2011 18:05:25   
arh_diz
Fala za kafenceto Maca so zdrabje da si go nosi Nina fustanceto

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1780
5.2.2011 18:28:13   
Maca25
Сега и го прбавме фустанчето на Нина, супер и стои, ама па сега не сака да го соблече. како што се прави прасе за 5 мин којзнае што ќе биде до вечер од фустнчето.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1781
5.2.2011 21:38:16   
Pepelaska *
Создравје да си го носи Нина ајде ќе и купите ново нека и помине меракот user posted image ај јас да сваарм кафе одамна не сум направила
user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1782
5.2.2011 22:37:19   
agnes77
повелите, чоколада каде е премногу чоколадаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1783
5.2.2011 23:00:32   
Viktori
ам малку чоколадо, малку кафе и се враќам на е републик! Не се дружам денес баш многу, во војна сме user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1784
5.2.2011 23:03:28   
Bogdancanka
mmmmmmmmmmmm bravo 'Agnes user posted image user posted image user posted image nikogas dosta za cokolada iako sekoj den si vetuvam dietauser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1785
5.2.2011 23:10:21   
Natuska85
јас ја сакам кадата со чоколада ништо другоооооuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1786
5.2.2011 23:34:13   
Боцко
за мене може девојката од кадата.
чоколадата...не мора, ама сигурно нешто ќе остане (на девојката)
user posted image user posted image user posted image

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1787
5.2.2011 23:45:31   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Боцко

за мене може девојката од кадата.
чоколадата...не мора, ама сигурно нешто ќе остане (на девојката)

Ама си скромен а?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Боцко)
Непосредна врска до пораките: 1788
5.2.2011 23:59:37   
Viktori
Чоколадо коцка, да, ама тоа во кадата на друго ме асоцира... изгледа премногу пелени имам сменето, па професионална деформација ми е user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1789
6.2.2011 0:09:41   
nadica
user posted image user posted image user posted image  2 пати пишав и 2 пати ерор user posted image

денес имав бурен ден утрово надица си ја изгоре раката додека си играше со празно ѓезве и го стави на шпоретот за дрва јас и викнавНЕ а таа тргајќи го го фати за дното user posted image   сре`е одма под ладна вода и свеки даде некоја течност а потоа и маст па поминавме со помала изгореница само на показалецот инаку којзнае што `е беше

потоа бевме на роденден кај кумашинчето и во игротека и дома па така од 5ч се прибравме во 11ч и тоа со сила надица несакаше да си дојдеме имало и за нас место за спиење кај нив user posted image

затоа сега пред спиење еве сок и млеко од мене за подобар сон

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1790
6.2.2011 9:08:04   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Чоколадо коцка, да, ама тоа во кадата на друго ме асоцира... изгледа премногу пелени имам сменето, па професионална деформација ми е user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1791
6.2.2011 9:10:46   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

денес имав бурен ден утрово надица си ја изгоре раката додека си играше со празно ѓезве и го стави на шпоретот за дрва јас и викнавНЕ а таа тргајќи го го фати за дното user posted image   сре`е одма под ладна вода и свеки даде некоја течност а потоа и маст па поминавме со помала изгореница само на показалецот инаку којзнае што `е беше

оуууuser posted image , срце мало user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1792
6.2.2011 9:33:04   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77

Јас не сум менувала пелени до сега, ама и мене некако таков филм ми се сврти во глава откако ја видов сликата user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1793
6.2.2011 14:41:48   
Natuska85
Жени ако ви мириса на лук на станицава од мене е user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Јадев сендвич со сецкан лук,морам ради притисокотuser posted image user posted image user posted image .Мм не сака да ми се приближи ни случајноuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1794
6.2.2011 14:42:00   
Pepelaska *
Ау денес недела е демек и станицава празна каде сте никој нема ај еве ви по едно кафенце, јас сум станата од 6 и пол и ми се чини денов век ми се стори

user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1795
6.2.2011 14:43:19   
Pepelaska *
ќе го караме мт , ај гледај си бебенцето тоа е најбитно сега а тој ќе се смилува ќе видиш user posted image

Непосредна врска до пораките: 1796
6.2.2011 14:49:46   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Жени ако ви мириса на лук на станицава од мене е user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Јадев сендвич со сецкан лук,морам ради притисокотuser posted image user posted image user posted image .Мм не сака да ми се приближи ни случајноuser posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 1797
6.2.2011 14:50:54   
Viktori
бесплатно чистење монитор! клик

Непосредна врска до пораките: 1798
6.2.2011 15:45:52   
agnes77

бесплатно чистење монитор! клик

user posted image user posted image user posted image  слатко мало куче

Непосредна врска до пораките: 1799
6.2.2011 19:26:32   
mila mama
Kaj ste be luge? Jas denes ubavo setnav, vozduh me fati i sea sum poraspolozena i ve guskam site user posted image user posted image user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 1800
Страница:   <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  70 71 [72] 73 74   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?