|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Cтаница
11.2.2011 21:42:05   
Glück90
dobro vecer rr kako ste mi jas eve dobro se oporavuvam, mnogu zapadnav vo edna depresija i se krevam pak na noze, ovoj pat sum mnogu resitelna i nema vrakanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1976
11.2.2011 22:06:06   
nadica
добродојде назад мила user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 1977
11.2.2011 22:06:50   
mila mama
Gluck90 najvazno e covek da odluci nesto. Odlucis li, nema sila sto ke te spreci da ja pobedis depresijata. user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 1978
11.2.2011 23:05:18   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Glück90

dobro vecer rr kako ste mi jas eve dobro se oporavuvam, mnogu zapadnav vo edna depresija i se krevam pak na noze, ovoj pat sum mnogu resitelna i nema vrakanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

добредојде назад, ти посакувам се најдобро и да засекогаш победиш депресијаuser posted image  

Непосредна врска до пораките: 1979
11.2.2011 23:22:49   
Olivia
ИЗВОРНА ПОРАКА: Glück90

dobro vecer rr kako ste mi jas eve dobro se oporavuvam, mnogu zapadnav vo edna depresija i se krevam pak na noze, ovoj pat sum mnogu resitelna i nema vrakanje

Bravo Gluck90, prevzemi se vo svoi race.

"Ne plasi se da se boris za svoite custva. Samo buntovnite dusi se sposobni da go sledat povikot na srceto i da si igraat so sopstvenata sreka. Toa e tajnata na zivotot!"user posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1980
12.2.2011 0:33:15   
nadica
пак нема никој user posted image
мн рано почнавте да наните а јас секоја вечер со кафе и чаша вино седнувам пред пц за да ве подружамuser posted image  а нема никој

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1981
12.2.2011 0:50:30   
Olivia
Nadica eve jas i ti da si ce pocastime , jas cela vecer so mm si pijam belo vince ama mi zaspa, a jas prodolzuvam pa i sirenceto i smokvickite da si gi dojadam.
povelele
user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1982
12.2.2011 1:13:09   
nadica
е вака се бива со друштво м м м м м м

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1983
12.2.2011 1:16:37   
Џесика
Поздрав девојчиња, јас на блиц да видам што има ново, 2 дена ме нема и ко изгубена сум без рр...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1984
12.2.2011 1:20:08   
Olivia
More ova so vincevo ne e zaedbancija edvaj ja percipiram tastaturava a nemam vreme ni da se otreznam utre vo 12h na pladne imam degustacija nema kraj so vinovo do ponedelnik ustvari do vtornik,user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1985
12.2.2011 1:21:34   
nadica
охоооооооо ќе биде весело

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1986
12.2.2011 1:31:20   
Glück90
falavi mnogu najmnogu mili za utesnite zborovi znam deka sekogas mozam da se potpram na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image do site i dobra nok 

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

Непосредна врска до пораките: 1987
12.2.2011 1:39:58   
Olivia
Jas mislam deka dosta bese za denes , so novi sili utre...see ya

Непосредна врска до пораките: 1988
12.2.2011 9:37:35   
Beatris
Добро утро, кој е за утринско кафенце?

user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 1989
12.2.2011 11:48:18   
mama26
dobar den zenski kako ste? fala za kafence beatrisuser posted image se mislam denes kaj da odam da setneme so sinot nekade

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1990
12.2.2011 14:32:44   
Pepelaska *
Здраво и од мене, ние си останавме дома дува многууу ветер

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1991
12.2.2011 14:37:37   
Bogdancanka
dobar den zenski kako ste denes?

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1992
12.2.2011 14:48:03   
nadica
еве ме мене ја заспав надица и додека се спрема ручекот да видам што има ново на рр ајде повелете на кафе сок и сендвич додека да втаса ручекот
user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1993
12.2.2011 14:59:55   
Maca25
Ние се изнашетавме низ парк, па сега дома ручек и одмор (се надевам). Нина ептен се измори и уште во количка ќе ми заспиеше.
како сте вие? ми се пие едно кафе, ама и ми се јаде, па не знам што попрво да правам. user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1994
12.2.2011 15:05:33   
arh_diz
Nie sme cel den doma, jas sum nekako bezveza kako pred PMSuser posted image
Dodeka da stigne rucekot Maca napij se kafe , i pomalku ke izedes posle dobro e za linija user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1995
12.2.2011 15:14:44   
Julie1
Маца не се видовме во парк, бев и јас со сестра ми. Прво на шопинг па во парк и после на кафе. Прекрасно е времево, овој период најмногу ми одговара, после пролет убаво време а јас неможам да мрднам од алергииве на полен. Па сега максимум да искористам user posted image

Сега спремам риба со ориз, се надевам добра ќе излезе и нема да останеме гладни user posted image

За едно кафе сум и јас пред ручек ама калорично едно со многу шлаг, повелете и за вас.

user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1996
12.2.2011 15:18:04   
Glück90
dobar den dragi eve i jas denes si ostanav doma a nadvor kolku e ubavo pa sega mazle sprema po edno latte machiato i na terasa malku da vidime sonceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1997
12.2.2011 15:46:28   
penelopa
Здраво и од мене, Јуле кафенцево во право време- ние малку прошетавме, мама си купи сукња а за Цирил нова играчкаuser posted image ...кај нас па се спрема да врнеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 1998
12.2.2011 16:56:38   
skorpijana
dobar den posle dolgo setanje se pribravme doma user posted image user posted image zaspaa jas sednam malku na net denes bese ubavo vremeto za setanje se nadevam deka i utre ke bide vaka pa da prosetame vo park i na gosti kaj mama user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1999
12.2.2011 17:39:15   
Џесика
Здраво и од мене, и ние денес шетавме, малку се каравме, малку пискавме, до сега одмор... не знам што ми стана, ми се појави една огромна неописива желба за црвено вино, најдов едно мало Александрија и за час го исркав, сега сум ко кокошка, се тетеравам user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 2000
Страница:   <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?