Viktori -> RE: РР Cтаница (16.2.2011 19:00:03)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 devojcinja slusnavte za noviot zakon za decata od osnovno i sredno????gledam nikoj ne pisal ili ne ste procitale [ jas ova od vesnik ] i neznam kako ke bide ?malku mi e cudno? законот е чисто да се собираат пари. Единствено мене што ми се допаѓа во него е психо-тестовите за наставници! Во државава со годиниве само "професори" излегуваат од Педагошка... Мене не ми се допаѓа и ако биде оспорен сигурно ќе падне на Уставен суд! Во Македонија не може некој да ти наплати казна ако не си направил прекршок. Со наставници кои во школо што работи една смена, се делат на две, со наставници кои се вработуваат на местото на родители и кои се плакатолепачи, кои место да имаат знаење имаат партиски книшки, ништо не правиме. А во државава најзаебано е образованието. здравството и социјалата, баш кај што се пикаат партиски кадри. Жал ми е за тебе и за такви како тебе Пепелашка, ама оние од школоно не заслужуваат три единици, туку еден отказ! Праќаш во школо здраво дете, добиваш дебил! Ние и викавме вежбајте, карајте ги ако не сакаат да седат, најдете некоја педагошка мерка каква билоКај ли ќе ги носи во 5то??? А кај и да ги пријавиш џабе ти е. жртви децата! За кого? За нечиј буџет?
|
|
|
|