Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што носите на себе во моментов? 10.1.2010 13:31:10
BILE.F
Значи пижамите ни се омилени на сите!И јас до сега носев пижами, а сега удобни панталони и за мене и за бебушот! Мами, добра ти е финтата со неговите пижами!
RE: Што носите на себе во моментов? 12.1.2010 8:45:02
profesorica
носам тегет комплетче сукња и сако од штовче (од Бела) и шарена кошула со тегет и лилакови цветчиња (од Кара) денес почнувам со часови и морам да бидам претставителна
RE: Што носите на себе во моментов? 28.1.2010 12:12:24
pacuvce
Едни широооки тренерки и една широоооока блуза,за да се чувствувам слободно...Ама пак душава ми е нешто како лешник денеска...Не ми се сите овци на број... А нема некоја посебна причина... Ова всушност е за во друга тема,ама ајде...Нема да ми замерите...
< Поракaта ја уредил pacuvce -- 28.1.2010 12:13:35 >