RE: Посакај нешто... (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

mamicki -> RE: Посакај нешто... (18.3.2012 18:08:30)

Posakuvam da ja otpecatam vtorata mi kniga ovaa godina, i uuuuuuuuuuuuuuuuuuuubav godisen odmor [sm=bravo.gif]

Pepelaska * -> RE: Посакај нешто... (18.3.2012 18:42:15)

А која е првата мамички???
Јас посакувам да ја отпелатам првата и посакувам мм да не работи во недела и да ми посветува повеќе внимание

kikicka -> RE: Посакај нешто... (19.4.2012 22:38:20)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Queen

Што е тоа што во моментов би ве израдувало?
Јас имам неколку работи:
-Дека конечно е донесена одлуката за олимписките игри во Лондон- во моја полза (помеѓу мене и мојата колешка)
-Дека дечко ми добил РЕШЕНИЕ
-Дека моите се решиле да градат куќа
-И дека ќе се врати стариот систем на полагање, каде што колквиум и испит не е сврзан ниту пак и двата воедно се задолжителни

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

Освен куферче со пари [sm=jezicek.gif]
еден сладолееееееед, да слезе маж ми и да ми купи [sm=smiley36.gif]

Инаку повеќе шанси има првото да се случи од второто [sm=hudicek1.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

Позитивен резултат од инсеминација кај една многу блиска и драга личност и многу долго очекуваното бебуле на пат.

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

Шопинг без ограничењеее јејејеје сега ке пратам порака и ке си добијам награда за тоа [sm=smiley36.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

еден повик од мм што ќе ни го среди животот[sm=smiley1.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

1 000 000 евра [sm=jezicek.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Позитивен одговор и кај мене и кај мм.
Може и некое куферче со пари.

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Da mi kaze mm ajde od 1.05 pocnuvas so nova rabota tamu i tamu za tolku i tolku. I da se raatisam od ovde fajnali[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

a da sakam i neocekuvan priliv sto nemam ama bas nikade da go dobijam

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki

Nekoja mrsna suma evra, so nekolku nuli, pa potoa sama kje si priredam kup radosti [sm=jezicek.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR

Да ми кажат дека ми ја вратиле старата плата, или евентуално да излезе некоја друга добра работа...

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Хе,хе..во моментов мнооогу би ме израдувала една кафе-дружба оти умрев од досада сама во канцеларија! А иамам работа, не дека не, ама кога сум сама во канцеларија, ништо не ми се фаќа, многу чудно!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Edno ofresuvanje so pogolema suma na paricki...dobro bi mi dosle

humana -> RE: Посакај нешто... (19.4.2012 23:02:06)

ММ конечно да ми ја донесе пицата,којзна каде заглавил

Bogdancanka -> RE: Посакај нешто... (27.11.2012 19:33:31)

посакувам да ми се оствари единствена голема желба[sm=rozacrtici.gif]само тоа...

Нивеа -> RE: Посакај нешто... (27.11.2012 20:05:59)

Bogdancanka RR и јас ти се придружувам кон тоа...
Нешто што најмногу посакувам е да станам мајка

KALA84 -> RE: Посакај нешто... (27.11.2012 20:33:06)

So mm, veke petta godina, poradi rabotni obvrski ziveeme oddelno, pogolem del od godinata. Ovaa godina dobivme since, taka da sakam ovaa nova godina i vo tekot na narednata da sme poveke vreme zaedno. I ednas za sekogas da si resime kade ke ziveeme.

elenak -> RE: Посакај нешто... (27.11.2012 22:31:07)

Posakuvam denesniot negativen rezultat da bide posleden.Tolku mnogu sakam vnucence i konecno da gi vidam srekjni jatrva mi i dever mi.[sm=smiley13.gif]

lilicka -> RE: Посакај нешто... (28.11.2012 15:36:18)

Аххх...моментално нешто што највеќе посакувам е да ми се стабилизира конечно Т.жлезда да можам да функционирам нормално да ги симнам овие вишок кг. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

mosa -> RE: Посакај нешто... (28.11.2012 20:55:11)

Posakuvam da ne mi se povtori ovaa 2012 godina bidejki pominav edna mnogu teska i macna godina.Pogolemiot del mm bese bez rabota i dvajcata nevraboteni so malo dete.Haoss mi bese pogolemiot del od godinava.Ama poslednive nekolku meseci se sreduvame,mm si najde rabota,pa posakuvam da ostane tamu da ne dade otkaz,posakuvam sto pobrzo da pominat ovie dve nedeli da odtidam na gin vo dekemvri da me pregleda,bidejki imam problemi so hormoni,da si se sredam malku i da namalam 30kg.Mi ponudija rabota preku internet ,od doma,pa posakuvam i toa da se sluci.I najvazno sonceto moe milicko ,mamino najmilicko mace da bode srekno zdravo veselo.[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

RAZOCARANA 19 -> RE: Посакај нешто... (28.11.2012 21:39:34)

Bi posakala samo [sm=rozacrtici.gif] a na drugo ne ni pomisluvam [sm=smiley13.gif]

Maca25 -> RE: Посакај нешто... (28.11.2012 21:44:49)

посакувам ден без болка...[sm=smiley13.gif]

RAZOCARANA 19 -> RE: Посакај нешто... (28.11.2012 22:10:51)

Ti posakuvam zivotot da ti se ispolni so ljubov,sreka,spokojstvo.Poveke da nemas denovi so bolka..Od e srce [sm=smiley1.gif]

arh_diz -> RE: Посакај нешто... (12.3.2013 11:17:02)

Posakuvam nasata RR da bide na prvo mesto[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tanjicka -> RE: Посакај нешто... (12.3.2013 11:18:48)

i jas posakuvam RR da bide na prvo mesto, ajde da se potrudime poveke site zaedno[sm=bravo.gif]

niki -> RE: Посакај нешто... (12.3.2013 11:18:57)

i so sladoled da se castime

Melanija RR -> RE: Посакај нешто... (12.12.2014 14:10:01)

Посакувам мм да земе плата уште во понеделник [sm=jezicek.gif]

deluxe -> RE: Посакај нешто... (12.12.2014 14:21:58)

Posakuvam popladnevo da odam na shopping [sm=smiley36.gif]

scared RR -> RE: Посакај нешто... (12.12.2014 14:32:15)

посакувам да забременам во остатоков од годинава и посакувам мм повторно да добие шанса за работа во Германија.

LoveableMe RR -> RE: Посакај нешто... (12.12.2014 14:49:38)

посакувам две убави цуциња оваа година и подобра плата/ повисока функција[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif], а може и ново станче, некое количе, гардероба шминки, некое патување плус, ха ха ха, овојпат ич не сум скромна, што не личи на мене[sm=smiley36.gif]

caciana -> RE: Посакај нешто... (12.12.2014 17:39:51)

Posakuvam da se vrabotam na pocetokot na 2015 [sm=smiley1.gif]

marchi -> RE: Посакај нешто... (24.11.2015 14:10:40)

jas posakuvam da mi pomine glavata, malku deteto da mi sedi pom irno da mozam da si pouzivam na kompjuter .... epa toa dovolno mi e zasega

Страница: <<   < Претходна страница  1 2 3 4 [5]