kikicka -> RE: Посакај нешто... (19.4.2012 22:38:20)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Queen Што е тоа што во моментов би ве израдувало? Јас имам неколку работи: -Дека конечно е донесена одлуката за олимписките игри во Лондон- во моја полза (помеѓу мене и мојата колешка) -Дека дечко ми добил РЕШЕНИЕ -Дека моите се решиле да градат куќа -И дека ќе се врати стариот систем на полагање, каде што колквиум и испит не е сврзан ниту пак и двата воедно се задолжителни ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR Освен куферче со пари [sm=jezicek.gif] еден сладолееееееед, да слезе маж ми и да ми купи [sm=smiley36.gif] Инаку повеќе шанси има првото да се случи од второто [sm=hudicek1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak Позитивен резултат од инсеминација кај една многу блиска и драга личност и многу долго очекуваното бебуле на пат. ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR Шопинг без ограничењеее јејејеје сега ке пратам порака и ке си добијам награда за тоа [sm=smiley36.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR еден повик од мм што ќе ни го среди животот[sm=smiley1.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR 1 000 000 евра [sm=jezicek.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR Позитивен одговор и кај мене и кај мм. Може и некое куферче со пари. ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage Da mi kaze mm ajde od 1.05 pocnuvas so nova rabota tamu i tamu za tolku i tolku. I da se raatisam od ovde fajnali[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image] a da sakam i neocekuvan priliv sto nemam ama bas nikade da go dobijam ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki Nekoja mrsna suma evra, so nekolku nuli, pa potoa sama kje si priredam kup radosti [sm=jezicek.gif] ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR Да ми кажат дека ми ја вратиле старата плата, или евентуално да излезе некоја друга добра работа... ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR Хе,хе..во моментов мнооогу би ме израдувала една кафе-дружба оти умрев од досада сама во канцеларија! А иамам работа, не дека не, ама кога сум сама во канцеларија, ништо не ми се фаќа, многу чудно! ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 Edno ofresuvanje so pogolema suma na paricki...dobro bi mi dosle
|
|
|
|