|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Уредување на домот
23.2.2011 10:47:22   
Nadezna
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

Има ли некој искуство со кујните на Бујото, еден пријател ми кажа дека мноогу убаво и ефтино му ја направиле и брзо нас мајсторот ни побара 1300 евра и којзнае кога ќе биде готова? ако има некој искуство нека ми каже

Ako sakas da ti dadam broj od mojot majstor, eve ja nasata kujna.
Ne e Bujoto, uste podobra e

user posted image

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 28.2.2011 11:32:07 >

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 26
20.5.2011 23:44:09   
Maca25
Ова се сликите на Надежна

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Nadezna)
Непосредна врска до пораките: 27
20.5.2011 23:46:26   
Maca25
Надежна супер е, со среќа да си живеете!user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 28
21.5.2011 11:12:23   
mama26
 nadezna so zdravje da si sedite vo novoto stance ubavko e user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 29
30.7.2011 10:40:41   
Snowhite RR
арх_диз тебе ќе ти се обратам бидејќи колку што знам си дизајнер, да ми дадеш некој совет за уредување на мало купатило,што да вметнеме, а што да избегнуваме, на пример која боја на плочки, туш кабина или када помала и слично нешто од твој апсект еве. Ако можеш се разбира

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 30
30.7.2011 10:48:14   
arh_diz
Prati mi dimenzii na kupatiloto ke ti nacrtam

Биди тоа што си

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 31
30.7.2011 10:59:26   
sladjana ms
Devojki dali nekoja od vas zna e kade ima interesni dekorativni stikeri za vo dnevna soba,samo da ne se mnogu skapi?Pozz

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 32
30.7.2011 11:03:28   
Snowhite RR
Па вака колку што знам е 2.35 на 1.80. Е сега од овие димензии ќе се скрати малку со малтарисувањето и плочките. Од елементите имаме само машина за перење со димензии 60 на 65 и плус за вратата од машината околу 30см. мм и девер ми го имаат нацртано милион пати, мене ми треба само некој совет, на пример мислев да купам лавабо кое долу наместо чизма има плахарче со вратничиња за чување на работи, ама како што размислувам сега, мислам дека такво лавабо ќе ми го затвори просторот, па си мислам дека е подобро да направам висечки плакари, а лавабото да биде со чизма или кратко само горниот дел
Секој совет ми е добредојден

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 33
30.7.2011 11:29:22   
Calypso

ИЗВОРНА ПОРАКА: sladjana ms

Devojki dali nekoja od vas zna e kade ima interesni dekorativni stikeri za vo dnevna soba,samo da ne se mnogu skapi?Pozz

Јас колку што знам и имам видено, има интересни стикери во Џамбо, ама повеќето беа како за детска соба. Исто така, имам видено такви стикери за во спална или за дневна во една галерија на бул. Климент Охридски, исто во Скопје, кога одиш од Соборна према Државна од лева страна точно спроти поранешна Аркадија. Не знам дали галеријата уште постои, ама таму имаше не само уметнички слики, туку и постери и стикери за разубавување на ѕидовите. Ако некој знае каде на друго место може да има, нека каже. Во последно време се мислам спалната така да ја разубавиме, да не ставаме полици, ќе се изгуби некако просторот.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот sladjana ms)
Непосредна врска до пораките: 34
30.7.2011 11:51:56   
ljubicicaaa
јас имам видено на фб мислам дека се од штип, имаат преубави стикерси, значи секакви и јас сум во план да си порачам,мислам дека не се плаќа за достава
еве вака можиш да ги најдиш Апликации за ѕид user posted image

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 35
30.7.2011 12:59:39   
arh_diz
Dokolku sakas klasicno pogolemo lavabo skafceto napravi go vo negova sirina i nema da ti fati mesto.

< Поракaта ја уредил arh_diz RR -- 30.7.2011 13:00:28 >

Биди тоа што си

(Одговор на членот ljubicicaaa)
Непосредна врска до пораките: 36
30.7.2011 15:02:37   
sladjana ms
ИЗВОРНА ПОРАКА: ljubicicaaa

јас имам видено на фб мислам дека се од штип, имаат преубави стикерси, значи секакви и јас сум во план да си порачам,мислам дека не се плаќа за достава
еве вака можиш да ги најдиш Апликации за ѕид user posted image

user posted image user posted image user posted image Ogromno blagodaram za informacijata,bas sega gi gledav na net i prekrasni se stikerite onakvi kakvi sto sakav.Da, se naracuvaat na nivni trosok i ne se mnogu skapi vo skoro vreme ke si poracam.Uste ednas mnogu ti blagodaram!user posted image

(Одговор на членот ljubicicaaa)
Непосредна врска до пораките: 37
31.7.2011 12:15:52   
ljubicicaaa
мило мие шо си најдеuser posted image

(Одговор на членот sladjana ms)
Непосредна врска до пораките: 38
31.7.2011 15:16:26   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Dokolku sakas klasicno pogolemo lavabo skafceto napravi go vo negova sirina i nema da ti fati mesto.

Арх_диз ти благодарам, сега купивме само лавабо без чизма, понатаму планирам да пуштам една или две полици под него, а од лево во ќошот со фиоки или со вратничина ќе видиме, а можно е и висечко. Тие што беа готови со шкафче под лавабото ми беа груби како сандаци и не ми се допаднаа, затоа се одлучивме да купиме само лавабо, па понатаму сами да си направиме по желба.
Проблемот е тоа што нема баш некој избор кај нас во градов, во неколкуте продавници за санитарија ги има истите модели, само на едно место имаше малку празлични и помодернистички, ама димензиите не ми одговараа, а и цената
Ај сега да ве прашам и другите што би ми предложиле за во салон. Ламинат или плочки? Ние прво мислевме за ламинат, ама сега гледам има доста убави плочки за во салон и повеќето ни предлагаат плочки, затоа што е полесно за одржување доколку некој влезе на пример со снег во зима, или од купатило се растури вода и слично

Непосредна врска до пораките: 39
31.7.2011 15:52:53   
arh_diz
I na mene mi se dopagaat plocki , bidejki laminatot e isto laden kako i plockite( se razbira onoj poskapiot sto e drvo ne e.Ima i edni daski kako patos se nesto slicno samo posiroki se isto mnogu se ubavi ( neznam kako tocno se vikaat)

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 40
31.7.2011 16:33:04   
Snowhite RR
Мислиш на бродски под? Тој е многу убав, ама и доста скап, а и за местење на бродски под било малку поспецифично, не знам подлогата нешто дрн дрн, не се разбирам

Непосредна врска до пораките: 41
20.4.2012 21:52:24   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Queen

Ајде да си ги опишеме просториите од нашите домови, секој нека опише некоја просторија, со тоа можеби на некого ќе дадеме убава идеа,комбинација....некој доколку сака може да постави и слики.
Мојата соба е розево бела, ја деламсо сестра ми. Два кревета на две спротивни страни, над мојот кревет има апликација од пиштол, а од него наместо кушум изалага цвеќе, а пак кај сестра ми има кошаркар како дава кош (спортовите со кои се занимаваме).Исто така над мојот кревет ми стојат 100тина мечиња што ми ги купил дечко ми.До креветите имаме фиоки а помеѓу фиоките биро и компјутерот.Карши креветите и копјутерот ни се двата ормани розови со бели краеви а рачките цветчиња.Но ормарите не се споени туку разделени меѓу нив има полици на кои што стојам милион украси и слики, а под него телевизорор,системот и фиоки.Од левета страна ми е козметичкото катче со Големо огледало, и тука има 300 лепенки од џамбо,цвеќиња,пеперутки,срциња...а над огледалото голема розова слика со шрек како се венчаваат и на сликата пишува JUST MARRIED,подарок од дечко ми.
А пак десно од шкафот Се наоѓа тарасата и тука имам розеви драпери, а одоздола, срциња розеви што висат.
Епа тоа е мојата соба

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 42
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2]
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Оди на:

Анкета

Koj mesec
Jana9

Koj mesec ke odite na letuvanje?

Juni (0%)

Juli (50%)

Avgust (50%)

Septemvri (0%)

Oktomvri (0%)

Nema da odime (0%)

Број на сите гласови: 4

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!