Pepelaska * -> RE: Уредување на домот (20.4.2012 21:52:24)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Queen Ајде да си ги опишеме просториите од нашите домови, секој нека опише некоја просторија, со тоа можеби на некого ќе дадеме убава идеа,комбинација....некој доколку сака може да постави и слики. Мојата соба е розево бела, ја деламсо сестра ми. Два кревета на две спротивни страни, над мојот кревет има апликација од пиштол, а од него наместо кушум изалага цвеќе, а пак кај сестра ми има кошаркар како дава кош (спортовите со кои се занимаваме).Исто така над мојот кревет ми стојат 100тина мечиња што ми ги купил дечко ми.До креветите имаме фиоки а помеѓу фиоките биро и компјутерот.Карши креветите и копјутерот ни се двата ормани розови со бели краеви а рачките цветчиња.Но ормарите не се споени туку разделени меѓу нив има полици на кои што стојам милион украси и слики, а под него телевизорор,системот и фиоки.Од левета страна ми е козметичкото катче со Големо огледало, и тука има 300 лепенки од џамбо,цвеќиња,пеперутки,срциња...а над огледалото голема розова слика со шрек како се венчаваат и на сликата пишува JUST MARRIED,подарок од дечко ми. А пак десно од шкафот Се наоѓа тарасата и тука имам розеви драпери, а одоздола, срциња розеви што висат. Епа тоа е мојата соба
|
|
|
|