RE: Рецепти на Рингераја.мк (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> За порталот

Порака

AnnaMolly RR -> RE: Рецепти на Рингераја.мк (26.10.2011 21:26:10)

И јас сакав да ги правам, ама со мојава лепенка тешко! Викендов со баба ќе се чуваат и ќе ги пробам. Штом велиш дека се вкусни, дефинитивно и јас сакам да каснам вкусно колаче!

Џесика -> RE: Рецепти на Рингераја.мк (26.10.2011 23:57:06)

Сличен рецепт имам јас, го викам „колач без ништо“, горе-долу сличен е, само јас не ставам во смесата мармалад, туку го мачкам откога ќе се испече и врз тоа глазура ставам

miana -> RE: Рецепти на Рингераја.мк (27.10.2011 10:41:21)

ататм целата рецепта со слики на мејл?!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Јас го направив денешниот рецепт и навистина има вкус како медено срце и подобар! Само што не ставив 3 лажици какао туку 1 и во глазурата ставив повеќе вода и 1 лажица шеќер. Не знаете каков мирис има и многу е брзо за подготовка!

КЛИК

Kazete kakov marmalad stavivte?
Jas imam dom aod modri slivi i od kajsii...Kakov da stavam?Mislam od kajsii ke bide poubavo deka e pokiselko...

kikicka -> RE: Рецепти на Рингераја.мк (13.4.2012 19:46:25)

Пратив намаил рецепт незз дали го имате добиено пошто не ми вративте порака....инаку сега да поминат постовите ке направам едно благо од мераци ,само да ми испадне [sm=smiley36.gif]

kikicka -> RE: Рецепти на Рингераја.мк (13.4.2012 20:51:48)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Јас сега оваа ја меркам на кикичка РР!
Јогобела торта

Vo receptot pisuva ` 2 kesicki preliv za torta `..Kakov e ovoj preliv, na sto se misli..? Jas kako mlada domakinka, ne mi e ova pole istrazeno :))

kikicka -> RE: Рецепти на Рингераја.мк (13.4.2012 20:55:25)

[img]http://www.oetker.hr/oetker_hr/file/debi-7ljefl.hr.0/Preljev+za+torte+svijetli.jpg[/img]

Вака би изгледал тој прелив за торта ,во мала кесичка како ванилин шекер или желатин ,како се употребува пишува на самото пакување.

kikicka -> RE: Рецепти на Рингераја.мк (13.4.2012 20:57:43)

[sm=smiley36.gif]Свеки го вика Црнец без јајца [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

Сличен рецепт имам јас, го викам „колач без ништо“, горе-долу сличен е, само јас не ставам во смесата мармалад, туку го мачкам откога ќе се испече и врз тоа глазура ставам

Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]