Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Мистеријата е откриена не е ни до поминатите години ниту пак изгубената желба. СЕ Е ДО ВРЕМЕТО!!! Ни фалат едно два-три часа секој ден за да одмориме малце,па после се е поинаку.А кога детето не сака да спие ниту во друга соба,ниту пак на друг кревет,станува уште со петлите и не се дели од нас ниту на две минути(освен кога е во градинка,а ние тогаш нели сме на работа),нема ни С од секс.Си правиме излети од време на време,колку да не ни зараснат и си се помиривме дека така ќе биде во наредните неколку години. Ама леле мајко ,што ќе биде на стари години , има да скокаме еден на друг како напалени зајаци ,онака исто како во младоста
Леле и јас викам пред брак повеќе секс паѓаше од сега а во ист кревет спиеме ние па со две деца едното станало другото легнало ама сабајле спијат па така компензираме, ама ке пораснат и ние се тешиме така па после ке биде што ке биде тоа се вика не умри магаре до зелена трева
Како одминуваат годините имам приметено така се намалува и сексот во бракот.Можеби тоа се должи на фактот што децата се сеуште мали па спијат до нас и ние едноставно не можеме да си истемпираме време погодно за секс.Ајде може кога ќе потпораснат и ќе почнат да си спијат во одделна соба а ќе не остават мене и маже сами во спална ќе ни се зголеми и желбата за секс.Сега не дека ја немаме ама ете брзо умира после неколку неуспешни обиди откако ќе претрпиш.
Se soglasuvam so mami,ne e do godinite pominati vo brak tuku do vremeto I obrskite. Momentalno sme poslobodni I se dokazuvame sekojdnevno deka se znaeme nie kako treba nego ete nekogash od prezafatenost se gubi zelba. Samo kvalitetot da ne se menja toa e najvazno
< Поракaта ја уредил bucko mal RR -- 29.1.2015 12:05:14 >
Cekaj Dafne90 tek ke ti se pojavuva zelba za seks.Tek koga ke dojdesh nakaj 30god. e togash ke vidish sto ke bde,teshko na mt.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90
Како одминуваат годините имам приметено така се намалува и сексот во бракот.Можеби тоа се должи на фактот што децата се сеуште мали па спијат до нас и ние едноставно не можеме да си истемпираме време погодно за секс.Ајде може кога ќе потпораснат и ќе почнат да си спијат во одделна соба а ќе не остават мене и маже сами во спална ќе ни се зголеми и желбата за секс.Сега не дека ја немаме ама ете брзо умира после неколку неуспешни обиди откако ќе претрпиш.
Iskustvoto si go pravi svoeto a bogami i obvrskite si igraat najgolema uloga. Odvaj cekam da se porodam i da se stavam vo akcija.. Sega epten se vozdrzuvame, a i na mm mu bilo nekako sube.taka bese i so prvata bremenost pa i sega.amaaaa ke nadoknadam.u princip si postuem seks
На тема секс слободно можам да кажам кај нас владее суша се поретко и поретко го практикуваме. Инаку во брак сме 3 години, а имаме секс 4-5 пати месечно. Не знам дали е до обврските, мало дете, живееме во заедница и се нема ни простор ни време. А можеби е и до нас, се почесто слободното време го поминуваме пред ТВ или компјутер. Ми недостигаат старите добри времиња . За жал не сум некој голем инцијатор за да ја поправам ситуацијата.