RE: Каква фарба за коса користите? (Целосна верзија)

Форум >> [Семеен живот] >> Убавина и мода

Порака

pasat -> RE: Каква фарба за коса користите? (17.3.2010 13:43:35)

дечки дали сте слушнале за фарби што се раствораат во вода. јас за ова слушнав прв пат вчера. девојката од парфимеријата вика дека тие фарби не ја оштетувале косата . дали имате вакво искуство и колку се добри овие фарби?

Adrijana -> RE: Каква фарба за коса користите? (17.3.2010 14:04:39)

Garnier blue/black

pasat -> RE: Каква фарба за коса користите? (17.3.2010 14:09:19)

adrijana , знам дека се на garnier а ти дали си ги користела и дали покриваат убаво како вообичаените?

Adrijana -> RE: Каква фарба за коса користите? (17.3.2010 14:11:24)

Ne, ne sum gi probala tie so voda sto se rastvaraat, jas si koristam od onie obicnite.

dragana_vane -> RE: Каква фарба за коса користите? (17.3.2010 14:14:29)

L'oreal

ikipp -> RE: Каква фарба за коса користите? (14.4.2010 12:36:12)

ИЗВОРНА ПОРАКА: pasat

дечки дали сте слушнале за фарби што се раствораат во вода. јас за ова слушнав прв пат вчера. девојката од парфимеријата вика дека тие фарби не ја оштетувале косата . дали имате вакво искуство и колку се добри овие фарби?

da ima jas sega se farbav lilakova,modra sliva,ubavi se,ama plava nema[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

profesorica -> RE: Каква фарба за коса користите? (14.4.2010 12:45:21)

неколку години се фарбам со Palette C10 Artic Silver Blonde.првито пат ја офарбав цела коса а оттогаш наваму го фарбам само коренот.

nadica -> RE: Каква фарба за коса користите? (14.4.2010 12:50:05)

и јас треба да се фарбам па размислувам дали палете или гарниер бидејќи и двата бренда имаат добри кафени нијанси

ikipp -> RE: Каква фарба за коса користите? (14.4.2010 12:51:49)

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

и јас треба да се фарбам па размислувам дали палете или гарниер бидејќи и двата бренда имаат добри кафени нијанси
garnier e poprirodna,ama zatoa pobrzo paga,ima i drugi po parfimeriive da vidis,sekakvi

profesorica -> RE: Каква фарба за коса користите? (16.4.2010 13:49:06)

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

кога веќе се размислуваш- да ти ја ставам во опција и КЕУНЕТО- доста квалитетни и убави нијанси[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lukas -> RE: Каква фарба за коса користите? (4.12.2010 22:50:05)

so palete pocnav so palete uste se farbam,c1 so  teget sjaj..

Snowhite RR -> RE: Каква фарба за коса користите? (5.12.2010 11:54:55)

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

so palete pocnav so palete uste se farbam,c1 so  teget sjaj..

На времето кога направив драстична промена од плава на црна, ја ставив оваа фарба

Snowhite RR -> RE: Каква фарба за коса користите? (5.12.2010 12:01:14)

Користев Кадус до пред година од прилика, а потоа многу ми беше скапа и повеќе ми се исплаќаше да одам на фризер да се фарбам, барем таму ќе ми измешаше неколку и ми ја погодуваше бојата, а сега еве два пати се фарбам со најобична од аптека, додека да одлучам повторно со која фарба да се фарбам

Olivia -> RE: Каква фарба за коса користите? (5.12.2010 12:06:01)

Jas koristam KEUNE -(КЕНЕ) 1117 za prava plavusa...dolgo vreme koristev palete C10 no koga probav so kene mislam deka ja najdov sovsenata boja na kosa , mnogu sum zadovolna....

Viktori -> RE: Каква фарба за коса користите? (5.12.2010 12:10:48)

Со Палете се фарбав црна. Ама ке ја сменам кај и да е. Бојата многу брзо паѓа, сосе косата заедно...

Natasa981 -> RE: Каква фарба за коса користите? (5.12.2010 12:18:06)

Јас бев плавуша хидрогенка скоро 8 години и долго време ( до пред скоро две години) користев Кене ама последниот пат ке ми паднеше косата,изгледа ептен ја оставив да стои откако ме исфарбаа..оттогаш веке не се фарбам,полека си ја вратив мојата боја,така да сега си ја имам природната  и најубаво ми е ,веке не киснам по фризери толку често,рај Божји.

lukas -> RE: Каква фарба за коса користите? (5.12.2010 12:20:45)

jas ako ja ostavam mojata prirodna boja ke licam definitivno na baba mi,kako izgorena od sonceto mi e bojata...hhaha,ne se farbam mnogu cesto,ednas na 2 i pol meseci..dosta e..

lukas -> RE: Каква фарба за коса користите? (5.12.2010 12:22:02)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Jas koristam KEUNE -(КЕНЕ) 1117 za prava plavusa...dolgo vreme koristev palete C10 no koga probav so kene mislam deka ja najdov sovsenata boja na kosa , mnogu sum zadovolna....

kaj mozam da ja najdam taa firma i kolku e bas?da probam da ne mi paga i od ovaa palete mene kosata kako so vika viktori?

Viktori -> RE: Каква фарба за коса користите? (5.12.2010 12:23:27)

Лукас откако се фарбам црна и јас така се фарбам. А кога бев плавуша и црвеникоса, не сакав корен темен да ми се гледа и се фарбав на 2 недели. Ја пуштив мојата коса, ама ми е некако кавеава темна-светла не знам ни јас каква, па ја оцрнив. И многу ми се свиѓа црна. Ама фарбиве се катастрофа. Ми фали онаа бугарска од времето, што мирисаше на фарба и кога ќе ја офарбаш и 3 сантима да ти е подраснат коренот, косата е ЦРНА и со сјај.

Палете носат само име. Ништо друго. Ете прочитај и наназад што кажал на везилка фризерот...Не се добри и не се квалитетни.

Кене само во парфимерии. Околу 220-250 денари се и само фарба. Треба + хидроген да си купиш.

lukas -> RE: Каква фарба за коса користите? (5.12.2010 12:30:13)

sega za okolu mesec ke treba da se farbam pa ke se farbam so nea,pa mozi aman od nea mi paga kosata,ke probam fala viktori..

Bogdancanka -> RE: Каква фарба за коса користите? (5.12.2010 14:52:52)

јас се фарбам црна со палета или гарниер али последниот пат од гарниер низ цела глава бев рани дури и на цело, уши секаде каде што бев допрена со фарба сега треба да се фарбам али ме фака страв да не изгорам пак

MamaOhrid -> RE: Каква фарба за коса користите? (5.12.2010 17:44:27)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasa981

Јас бев плавуша хидрогенка скоро 8 години и долго време ( до пред скоро две години) користев Кене ама последниот пат ке ми паднеше косата,изгледа ептен ја оставив да стои откако ме исфарбаа..оттогаш веке не се фарбам,полека си ја вратив мојата боја,така да сега си ја имам природната  и најубаво ми е ,веке не киснам по фризери толку често,рај Божји.

И јас долго време бев плавуша хидрогенка или пак шатирана. Тоа беше пред 10-на години. Оттогаш си ја пуштив мојата светло смеѓа коса и супер ми е. На фризер одам само за потстружување на врвовите, еднаш на 2-3 месеци.

Annet -> RE: Каква фарба за коса користите? (5.12.2010 22:05:25)

Мили мои јас со секакви фарби сум се фарбала од Ревлон до М бјути,до пред некое време се фарбав со Еволушн,се додека не најдов една мн убава фарба Trend UP се вика.100 мл е и плус хидроген за 250 денари.задоволна сум.италијанска фарба е.[sm=smiley1.gif]

baby mama -> RE: Каква фарба за коса користите? (5.12.2010 22:10:52)

Sekade moze da se najde po parfimeriive ovaa farba Anet? Moze da se proba, i jas se farbam so Evolution i sega mi e OK.

Annet -> RE: Каква фарба за коса користите? (5.12.2010 22:17:09)

ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama

Sekade moze da se najde po parfimeriive ovaa farba Anet? Moze da se proba, i jas se farbam so Evolution i sega mi e OK.

јас сум од Велес и тука ја има,во нашите парфимерии би требало да ја има секаде ,се надевам,многу се исплака и многу е убава навистина.[sm=smiley1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  1 [2] 3 4 5   Следна страница >   >>