|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  4 5 6 [7] 8   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каква фарба за коса користите?
31.5.2014 23:38:38   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90

Навистина е убаво ова со шатирањето ама некако захтева сето тоа и почесто посетување на фризер и одржување за што јас немам време.А инаку еве ваква сакам да ја направам косата како нашата Каролина user posted image
user posted image

Моето е за нијанса потемно ама слично е многу.Изатоа знам дека ќе фати.Пред 8 години се исфарбав плаво и ми фати,па таа боја секако ќе фати мислам.Мене дилемата најмногу ми беше околу тоа дека доев ама бидејќи и со тоа расчистивме ќе си земам сајос,ми ја фалеше другарка ми таа со таква фарба се фарба и јас ќе пробам.Па ќе ви ставам слика овде да видите како излезе кога ќе се исфарбам.user posted image

Дефне јас ја имам оваа боја на коса ,како Каролинчеuser posted image user posted image
Јас ја користам Субрина Шарм-46,Лешник нијанса.Многу добар сјај има,и долго време стои,не обледува како другите фарби после неколку миења косата добива без веза сјај.Оваа е супер.Пробај ја ако си веќе решена за ваква боја.

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Defne90 RR)
Непосредна врска до пораките: 151
31.5.2014 23:47:11   
Defne90 RR
Да дефинитивно сакам ваква боја и уште од одамна планирам ама никако да се решам.Делукс ме предомисли, да знаеш дека ќе земам од субрината.Гледав баш твојата коса прееска и ми се допаѓа како излегува.Ништо овие денови да се подослободам и одам и земам од таа.user posted image

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 152
6.6.2014 16:46:48   
omorfo89
На Гарниер се најубави user posted image

[img]http://lb3f.lilypie.com/aJqIp2.png[/img]

Непосредна врска до пораките: 153
6.6.2014 19:38:11   
Defne90 RR
Јас денеска се исфарбав конечно.Си зедов од Гарниер колор сензејшн 8.0 светло плава.И ми излезе баш како што си сакав светло кафено.user posted image user posted image Еве оваа и ми исапдна потемно.user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил Defne90 -- 6.6.2014 19:41:52 >

(Одговор на членот omorfo89)
Непосредна врска до пораките: 154
6.6.2014 19:58:53   
Defne90 RR

Јас денеска се исфарбав конечно.Си зедов од Гарниер колор сензејшн 8.0 светло плава.И ми излезе баш како што си сакав светло кафено.user posted image user posted image Еве оваа и ми исапдна потемно.user posted image
user posted image

и да додадам што е најважно ми ги покри белите влакна.Ни трага ни глас од нив нема.user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 155
6.6.2014 23:59:10   
deluxe
Ајде Дефне сликни се ,да те видам user posted image Итересна е боичкава,баш сега деновиве планирам да се фарбам и тоа посветла нијанса и оваа ми изгледа супер.Кај мене ќе фати баш како на сликата,бидејќи во коренот ми е порасната и природно сум со светла коса,некако тие нијанси ми одговараат ќе се збогувам со кафеавите,им се враќам на плавушитеuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 156
7.6.2014 0:43:03   
Defne90 RR
Делукс сликам ама не ми излегува убаво сега на светлото кога е пуштено.Утре ќе ја сликам на денска светлина и ќе ставам обавезно.Сега излегува некако многу потемна отколку што е.

Непосредна врска до пораките: 157
7.6.2014 9:30:07   
princessa
Дефне да пратиш слика обавезно, многу е убава фарбата. Мене не ми одговараат фарби на гарниер, од последната се разочарав. Ја обожавам фарбата на Лораел преферанс, одлична е. Најубава фарба што ја имам користено досега.

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

Непосредна врска до пораките: 158
7.6.2014 9:54:53   
omorfo89
Дафне и јас ја купив фарбава се надевам и мене да ми фати светло кафена user posted image

Непосредна врска до пораките: 159
7.6.2014 10:23:44   
Defne90 RR
user posted image
Еве вака ми излезе,инаку имав така доста потемна коса одсега што ми е и затоа не ми фати толку светло.Инаку така на живо кога гледаш е малку посветло.Ама во секој случај,доколку се стави таа фарба на посветла коса секако дека и посветло ќе излезе.Јас и наредниот пат планирам да ставам он неа.Инаку на кутијата си имаше прикажано каква че излезе и мене баш така ми и испадна.Баш лешнак боја.

< Поракaта ја уредил Defne90 -- 7.6.2014 10:26:46 >

Непосредна врска до пораките: 160
7.6.2014 10:29:05   
Defne90 RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: omorfo89

Дафне и јас ја купив фарбава се надевам и мене да ми фати светло кафена user posted image

Оморфо тебе бидејќи имаш ставено и бланш би требало многу посветла да ти излезе.Јас си ја ставив на природната боја.

Непосредна врска до пораките: 161
7.6.2014 17:03:13   
omorfo89

user posted image
Еве вака ми излезе,инаку имав така доста потемна коса одсега што ми е и затоа не ми фати толку светло.Инаку така на живо кога гледаш е малку посветло.Ама во секој случај,доколку се стави таа фарба на посветла коса секако дека и посветло ќе излезе.Јас и наредниот пат планирам да ставам он неа.Инаку на кутијата си имаше прикажано каква че излезе и мене баш така ми и испадна.Баш лешнак боја.

Дафне се надевам па сега моментално ваквам и е косата како твојата дури и малку посветла user posted image инаку многу ти е убава косата user posted image

Непосредна врска до пораките: 162
7.6.2014 17:32:46   
deluxe
Дефне супер сиuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 163
7.6.2014 17:47:30   
kapina
Nikakva garbage vo zivotot nemam staveno imam 29godini I seuste nemam potreba od farba. I osven prvut sto mi stvara mojata kosa I toa odvreme na vreme drug problem nemam no sega I toa go resavam so pienje caj od lipa I zalfija 11 dena od koga ke mi zavrsi ciklusot pocnuvam so pienje caj I tolku

Непосредна врска до пораките: 164
7.6.2014 19:04:01   
Defne90 RR
Девојки фала за комплиментите,мило ми е што ви се допадна бојата.user posted image Навистина и мене ми требаше промена.Инаку се имам фарбано и порано јас тогаш дреч црно се фарбав.Е сега пуцам накај посветло.Инаку сега мора да се фарбам косата почна да ми побелува имам и бели влакна и не ми е естетски убаво така да си ги носам и да не ги покривам.А инаку да секако дека природно си е природно и е најубаво,ама и промена не е на одмет.Сепак секој според вкусот.user posted image

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 165
7.6.2014 21:25:57   
princessa
Супер промена која што баш одговара за летно време а со тек на време мислам дека ќе осветлиuser posted image

All of us have our own beliefs, opinions. These inner assumptions rule and govern our lives. A suggestion has no power in and of itself. its power arises from the fact that you accept it mentally!

Непосредна врска до пораките: 166
8.6.2014 0:46:36   
Snowhite RR
Јас користам Syoss фарба, таква почнав кога бев бремена демек со помалку амоњак била и продолжив со нејзе и за сега сум задоволна

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 167
11.6.2014 14:58:49   
Kvisko
Јас почнав од ппоследново фарбање да користам Garnier Oliа и сега за сега сум супер задоволна.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 168
11.6.2014 15:07:36   
princessa
Еве и некој задоволен, јас оваа фарба никогаш повеќе нема да ја купам поради нус ефекти што си добив.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Kvisko

Јас почнав од ппоследново фарбање да користам Garnier Oliа и сега за сега сум супер задоволна.

(Одговор на членот Kvisko)
Непосредна врска до пораките: 169
16.6.2014 9:39:32   
omorfo89
Женски , имам друго прашање. Ми дојде идеа плава да се правам user posted image косава моментално ми е ваква еве и слика да видите

user posted image

црвено портокалова ми е од бланшот што го ставив пред скоро месец. ама сега пред 3 дена се фарбав со гарниер 8.0 меѓу најсветлите ама не ми фати ни малку user posted image дали направив грешка што се фарбав пред да ми дојде мензис user posted image како и да е препорачајте ми некоја фарба сакам да ја направам некоја беж-руса боја зашто онаа многу плава незнам дали ќе ми стои, дали да ставам од палете најсветлите или ако знаете некои од овие фарби loreal majirel , rilken cinemax , igora и Koleston само не од кене и еволушн зашто ги нема кај нас

(Одговор на членот princessa)
Непосредна врска до пораките: 170
16.6.2014 15:08:52   
Defne90 RR
оморфо црвените нијанси многу тешко излегуваат и затоа ќе ти биде потребно доста време за да ги снема.Сигурно ќе треба да ставиш барем уште два пати плава боја па да почне да бледее.Инаку кога ќе почне да бледее ќе почне да мава на портокалово.И кога ќе се осветли доволно ќе можеш да си ја офарбаш со посакуваната нијанса.Меѓутоа додека да осветли фарбај се плаво затоа што од друга нема ни да се приметува.Прашај во парфимерија или во аптека за осветлувач од палете.Ја осветлува косата за три до 4 нијанси.Тоа си е фарба де од оние што се плавите другарка ми ставаше беше црна и стана кафеава навистина и ја осветле.Друго не знам што да ти кажам,ќе биде тешко додека да се добие посакуваната боја ама штом си се нафатила тогаш...инаку немој често да се фарбаш пробај барем преку месец затоа што ќе ти изгори косата од плавите фарби дека тие имаат најјак хидроген.поздрав се надевам дека ќе си ја добиеш посакуваната боја.user posted image

Непосредна врска до пораките: 171
9.11.2014 18:31:25   
omorfo89
Јас оддамна не сум пишала овдеuser posted image па сега косата ми е плава баш како што сакам , претходно ми беше нешто подобро од преходната слика ама морав да одам на фризер за да ја направат како што сакам , па таму ме офарба со еволушн 11.11 и 12% хидроген и бш ми се погоди бојата. Од тпгаш ја фарбав со таа фарба со 9% хидроген ама при секое фарбање ме пржеше многу и дознав дека фарбата е многу јака па сега сакам да сменам д ставам гарниер 111 од линијата колор сензејшн. Ја имате ли пробано? Додека бев црна со неа само се фарбав убаво мириса а и не ме пржеше главата, па ме интересира каква е плавата.

http://i1262.photobucket.com/albums/ii605/slavicas89/deb9f051-5a17-44cf-ba1c-dbba50c1c4a4_zps129aad92.jpg

ваква ми беше

сега е ваква

http://i1262.photobucket.com/albums/ii605/slavicas89/a4d97623-2381-40b4-9548-6be424f0692d_zps4c0c972b.jpg

Непосредна врска до пораките: 172
9.11.2014 20:26:02   
mamicki
Eksplicit na Aura 1.11. Ama brzo se izmiva, Preporaka za dobra ledeno-plava?

Непосредна врска до пораките: 173
10.11.2014 10:13:05   
elenak
Јас користам Гарниер 111 ама од црвената палета. Скоро ја открив ,баш таква како што сакам ми излегува, сиво плава, не жолта.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 174
10.11.2014 10:15:25   
mamicki
Garnier color sensation 111, Elenak?

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 175
Страница:   <<   < Претходна страница  4 5 6 [7] 8   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  4 5 6 [7] 8   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

imeto za moeto vtoro maze
vanessa30

Aj ve molam za pomos okolu imeto za moeto vtoro detule, koe spored terminot treba da se rodi vo avgust - okolu praznikot uspenie na Sveta Bogorodica i sega sakame imeto soodvetno i da mu go dademe

Marijan (17%)

Marin (18%)

Martin (20%)

Marko (45%)

Број на сите гласови: 179

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!