milijana -> Дали се лечи азоспермија? (25.8.2009 23:11:42)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz Sekako deka ima lek . Samo treba da se najde dobar urolog izvini..sto prasuvam..i sto te citiram.Toa .,,sekako deka ima lek,, mi dava golema nadez. Na sto mislese so toa ,,dobar urolog,, Ako znaes nekoj..Ke moze li da go preporacas.I mm ima azzospermija so napravena biopsija..i na koj rezultat ima ,,zacuvana spermatogeneza,, Nie veke 15 god..se borime so azzospermijata.mm piese caevi od Tesic...potoa piese cink, selen, evitol, padotin 100..ne se oddenas..tuku..kako sto ke slusnevme taka se se probuvase. Na sekoj spermogram ni odgovaraa so ,,nema nitu eden ziv spermatozoid,, mm ima pieno i drugi caevi od dr. travari..i pak nisto.Imam dve zad sebe neuspesni in vitra.Ke odime na treto..posledniot pat go secea na testisi so lokalna anestezija..imase slab materijal, rekoa edno jajce se oplodilo..jas ne go vidov so svoi oci(veruvame na dok..neli??..mi rekoa taka, me oplodija..cekav 14 dena.Sto da vi kazam..maki se toa..Posebno koga testot bese negativen. Zatoa i prasuvam..ako ima bilo kakva pomos..molam..ama molam za Vas cenet komentar.Mnogu golem pozz za temava..mnogu
|
|
|
|