Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
2 години и 2 месеци мм е постар од мене, ама мислам дека е далеку "позелен" . Иако се си е до карактер, сметам дека во принцип машкото треба да е постаро бар 2-3 години, за да биде приближно на исто ниво на зрелост со женското. Сепак, секоја чест на исклучоците
Ние сме разлика скоро 11 години и досега не се почуствувала таа разлика. Со оглед дека сум што на ум тоа на друм сепак тој ме смирува на некој начин. Во некои ситуацвии тој пак се однесува ко да е 11 години помал од мене.. вејка на ветрот
Ние сме разлика скоро 11 години и досега не се почуствувала таа разлика. Со оглед дека сум што на ум тоа на друм сепак тој ме смирува на некој начин. Во некои ситуацвии тој пак се однесува ко да е 11 години помал од мене.. вејка на ветрот
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Nie sme razlika 6god mm e postar od mene koga pocnavme so vrskata lele kolku si mislev deka e postar od mene oti jas imav17 toj 23 a sega po skoro 9god pominati zaedno ponekogas custvuvam deka toj e pomal
Jas sum postara 22 dena od mm I mozamda kazam si ja najdov mojata srodna dusa..Ako bevme mladi koga se zemavme - sepak bevme dovolno zreli za da znaeme sto pravime..Ne se kaeme- toa e najvazno
Jas sum postara 22 dena od mm I mozamda kazam si ja najdov mojata srodna dusa..Ako bevme mladi koga se zemavme - sepak bevme dovolno zreli za da znaeme sto pravime..Ne se kaeme- toa e najvazno
I jas sum postara 22 dena od maz mi
Nie sme razlika 6god mm e postar od mene koga pocnavme so vrskata lele kolku si mislev deka e postar od mene oti jas imav17 toj 23 a sega po skoro 9god pominati zaedno ponekogas custvuvam deka toj e pomal
Леле срцулко, ти за мене да не пишуваше? Ние сме разлика 6 години, кога се фативме тој имаше 24, јас 18 години и си мислев Леле, со овој стариов јас ли да одам? Хахахахахах! Сега јас имам скоро 28, тој скоро 34 (Уф, колку многу ми звучи ова сега хахахаха)! Заедно сме 9,5 години, а не се ни осеќа никаква разлика во однесување, изглед, па некој да рече дека е толку постар од мене, што не ни сметам дека 6 години се голема разлика.
Сега јас имам скоро 28, тој скоро 34 (Уф, колку многу ми звучи ова сега хахахаха)! Заедно сме 9,5 години, а не се ни осеќа никаква разлика во однесување, изглед, па некој да рече дека е толку постар од мене, што не ни сметам дека 6 години
Хе,хе тогаш кога пиеш кафе со мене и моите 35 години што ли си мислиш Мала шала. ЈАс мажле сме разлика 2 години и 2 дена..туку речи нема разлика.
Види ја, бре! Мислев на разликата кога сум имала 18 години и сега 28 :) А кога сме кај кафето, вечер сум во Лисиче. Ајде јави ми се кога ќе се вратите дома.
Види ја, бре! Мислев на разликата кога сум имала 18 години и сега 28 :) А кога сме кај кафето, вечер сум во Лисиче. Ајде јави ми се кога ќе се вратите дома.