Dilina -> RE: Разлика во годините (3.6.2014 15:50:26)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: tnade jas i mm sme razlika 12,5 god...a pred da go sretnam na drugarki sto imaa deckovci 10 i poveke god. postari od niv im vikav auu so dedovci iskacate? [sm=smiley36.gif] e nikogas ne veli nikogas rekle starite na glava mi dojde, 8 god sme vo sreken brak i ne zabelezuvam problem osven sto na momenti znam da zabegam i me vraka na kolosek od majka mi e razlika 9 god......pisanija Не викав дедовци ама ги карав и ги советував дека е мн :) И на крај јас си се омажив за 11 год. постар од мене. И тоа точно 11. Родени сме во исти месец, мн слични карактери имаме па дури и личиме еден на друг по што сите мислат дека сме брат и сестра :D Кога се спремавме за свадба едно комшивче се испаничило мислело дека сме брат и сестра па викало " не нееее како ќе се мажат неможе оа они се брат и сестра " [sm=smiley36.gif] смешки Инаку годините ни се приметуваат само одкако ќе кажеме. Саедно живеевме 4 години додека останав бремена и тоа беше пресудно за да се земеме, а не запнувавме за брак. Сепак да сме живи и здрави во сите овие години сме немале посериозна кавга. До душа и кавгите што ги имаме се наметнати од околината, но свесни зме за тоа и тој и јас, па гледаме колку можеме да не дозволуваме да ни се наметнат проблеми. Обично велат дека разликата во години не се чуствува, но кога ќе дојде подоцниот период од животот секако дека се чуствува. Но јас пак велам дека кога срцето ќе почуствува дека вистинскиот е тој, не треба да се размислува многу. Некои прилики на пр. онаа кога го наоѓашвистинскиот сопатник е можеби еднаш во животот. Затоа не се битни годините. Битно е разбирањето и пред се обостраната љубов.
|
|
|
|