Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Nikot na profesorica i odgovara vo potpolnost posto sega i ja poznavam. nikot na penelopa me potseka na nekoja glumica. A nikot na arh_diz mnoogu me interesira od kade taa idea za negoposto e mnooogu nevoobicaen.
Eh bre ripce me iznasmea sega.
I tvojot nik e osrginalen, bas kako ripce malo koje pliva vesto.
Бебице само бев искрена, и го кажав своето мислење Мене баш ми е интересна твојата асоцијација за мојот ник, инаку иако не ме прашавте да си кажам дека идејата за мојот ник потекнува од хороскопскиот знак на мене и мојот син ми.
Bas ubavo sto si iskrena ripce, mene toa ne mi smeta. A bas sakav da te prasam zosto go smeni nikot koga eve sega mi odgovori.Znaci sinceto e prav mamin sin duri i vo horoskop ste ist znak. A inaku sega mi e jasno zosto ja si ti tolku dobro ni odi moabetoto pa ja sum takce voden znak pa si odgovarame.
Inaku mm vika deka mojot nik bas mi odgovara posto ponekogas sum kako nekoe golemo bebe , pa i od tamu nikot bebica.