Julie1 -> RE: Рингеријада (17.4.2011 13:42:06)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska### јас си гледам Бебе магазин, Мартин заспа И јас гледав Бебе магазин, не дека се нешто квалитетни туку ги следам бидејќи ни преземаат идеи за теми. Ај тоа што ни преземаат (?) туку се дрзнаа и делови од текст да пуштаат на ТВ. Еве го нашиот текст Еве ги и преземените делови, во целост 1. За разлика од времето на шеесеттите години во кое татковците не смееја да присуствуваат на породувањето, денес тоа е личен избор на секој иден татко. 2. Раѓањето е важен момент во животот, но не и единствен, само потрудете се што побрзо да бидете до мајката и бебето по раѓањето. 3. Ако мислите дека ќе можете да го поднесете тоа, потрудете се и исполнете ја желбата на сопругата. Многу ќе и значи тоа што сте до неа. Алал да Ви е на инвентивноста! Да копираш текст од најчитаниот портал и да го пуштив на ТВ. Браво! Ах не ме ни чуди ама баш алал да им е, и малку е после ова што им се случува, само не ми е јасно дали и Бебе Магазин како дел од она што им се случува на Перо Наков бб не се освестија од почитување на правните работи и закони... Се нервирав кога пред година и повеќе договаравме соработка и кога целиот магазин кој бесплатно го доделуваме во Словенија Рингераини искрици го добија како пример на нашата работа, за да од септемврискиот број 50% и повеќе од новите идеи во магазинот биде ископиран, боенки, учиме англиски, повеќе содржини за дете и слично. Сега веќе навистина ништо не ме чуди, кога добив одговор ние ќе правиме наша веб страна подобра од Рингераја сватив за каква професионалност нивна се работи. Уште еднаш нека им служи на чест...
|
|
|
|