|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
29.4.2011 12:55:04   
kuklica
vreme e za kafuleuser posted image ama uste dozdov da ne pocnese da vrnit user posted image ke bese super vaka mnogu depresivno delovauser posted image pozz za site sedete doma i topletese

(Одговор на членот zapce)
Непосредна врска до пораките: 1176
29.4.2011 13:00:55   
Тања РР
Жени има ли некој да пиеме кафе или сите ја гледате свадбата?user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот kuklica)
Непосредна врска до пораките: 1177
29.4.2011 13:09:30   
Martins mom
Има, има...тука смеuser posted image Која свадба бре, а принцот ја има ли гледано мојатаuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1178
29.4.2011 13:22:29   
ferdunde
moze i kafica da pieme i svadba da gledame na pc...mene na primer mnogu me bendisa kralicata majka kako dzivdzi bese cela vo zoltico....a i snaskata ubava so e pravo pravo e :)

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1179
29.4.2011 13:26:58   
Tanjat7880
Eve gi,stignaa DOMA mladencive,devojcevo koe sega veke e Princeza e navistina prekrasna,me voodushevi nejzinoto drzenje,nasmevka,stalozenost i sekako vencanicata!!!user posted image user posted image user posted image za Kralskoto semejstvo

(Одговор на членот ferdunde)
Непосредна врска до пораките: 1180
29.4.2011 13:29:13   
ferdunde
Tanjat vo pravo si prekrasna e nevestata....ama prvo ke bide Vojvodka pa duri posle Princeza....za na kraj so mn golemi sansi da bide kralica....vcera bas citav vo nekolku londonski vesnici :)

pozdravce

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1181
29.4.2011 13:33:00   
Tanjat7880
Ferdunde eve jas ja proglasuvam za PRINCEZA- pa volshebna mi e i se nadevam deka ke go postigne sjajot a i ke go nadmine na Dajana samo da ja nema nejzinata sudbina...eve gledate,sekade ima maki i problemi pa i tamu kade se treba da e bajkovito!

Непосредна врска до пораките: 1182
29.4.2011 13:45:48   
ferdunde
Nedaj boze da ja ima sudbinata na Dajana....jas ke i posakam mnogu zdravje i sreka da ja prati a za drugo ocigledno e pametno devojceto i moze samo da si napravi :)  inaku se soglasuvan prekrasna e

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1183
29.4.2011 16:48:29   
Snowhite RR
Во меѓувреме, принцот Вилијам и Кејт Мидлтон добија титули на војвода и војвоткиња од Кембриџ, соопшти денеска Бакингемската палата.

Титулата на Вилијам е една од трите која му ја додели баба му, кралица Елизабета Втора по повод неговата венчавка со Кејт Мидлтон денеска попладне во Вестминистерската опатија.

Вилијам исто така ќе биде и ерл од Стратерн и барон Карикфергус, додека Мидлтон ќе биде грофица од Статер и бароница од Карикфергус.
user posted image
Портпаролот на Вилијам рече дека принцот е „почестен“ со титулата.

Традиционално во Велика Британија, кралските младоженци на денот на венчавката добиваат барем една титула која по автоматизам им следува на младите.

Освен тоа што ќе биде војвоткиња, Кејт Мидлтон технички ќе биде и принцезата на Вилијам од Велс, но не и официјално принцеза Кетрин, затоа што е родена во граѓанско семејство.

Извор idividi

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1184
29.4.2011 19:58:37   
AnnaMolly RR
Женски, јас се спремам да одиме со мм на вечера, Филип е кај моите и викендов сме дечко и девојка! user posted image user posted image user posted image

Поздрав и убав викенд на сите!

Live and let live

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1185
29.4.2011 20:29:07   
mamamoni
а јас си се спремам за на свадба утре кај најдобрата другарка user posted image user posted image user posted image , овие два дена бев на работа да ја сменам и некако незнам на кај терам, ама само за убаво да е еве и торта да ве почестам затоа што утре ќе немам време
user posted image

Daughters are another version of yourself, but only better !

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1186
29.4.2011 22:29:37   
Pepelaska *
Јас се спремам да си легнам , денес сумuser posted image  крш, Мартин цел ден само му се спие и спие по 20 мин на секој саат , ме умори само што сум го заспала фати нешто ете го станал, ми жежат стапалата од умор, оваа недела и ручеци за сите и се, ексик веќе.

Јас не ја гледав свадбата на принцот ама девојкава ми е многууу природна и мила

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 1187
30.4.2011 10:49:21   
Martins mom
Зарем денес никој не ставил кафе??? Ајде повелете, шмркнете, па терајте со саботните обврскиuser posted image

user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1188
30.4.2011 11:20:10   
Snowhite RR
Фала за кафето, јас чекав да дојде еден клиент на работа за да пиеме кафе, рече ќе дојдел порано, ама еве го нема уште, па ќе се напијам со вас

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1189
30.4.2011 12:07:53   
mama26
kako ste devojcinja,,vcera gledav i jas vencavkata na princot ..nema  nekoja  razlika so mojata svadba.user posted image osven fustanot sto i bese podolg malku ,mojot pokratok user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1190
30.4.2011 12:23:34   
arh_diz
Mrtins mam jas ke si zemam kafence , se nadevam deka nabrzo pak ke pieme vo zivo kafence

Биди тоа што си

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1191
30.4.2011 12:49:09   
Martins mom
E nareden pat ili ti koga ke dojdes vo Bitola ili ja koga ke dojdam vo Rusijauser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1192
30.4.2011 14:04:11   
Џесика
Кај сте жени, избгавте на шетање,а??? Јас пак од дома работа, ми се излегува на убавово временце, ич не ми се работи... ај може утре нема да врне па ќе видам и ја бел ден user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 1193
30.4.2011 15:21:10   
ikki
zdravo ringerajki, kako ste mi denes? izgleda i jas sum edna od retkite sto ostana  doma :D
Dzesika poveli jas i ti da si se napieme po edno ladno nes kafe 
user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1194
30.4.2011 16:20:14   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Кај сте жени, избгавте на шетање,а??? Јас пак од дома работа, ми се излегува на убавово временце, ич не ми се работи... ај може утре нема да врне па ќе видам и ја бел ден user posted image

За утре уште од денес те договарам заедно да шетаме. Ајде пакујте се и накај  парк. Јас носам ќебенце, играчки, кафе за носење и ќе си уживаме на клупа или трева додека децата копаат у песок. Како на одмор.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1195
1.5.2011 12:54:43   
Viktori
Поздравчиња и од Натушка! Се слушнавме сега добри е и добро напредуваат :)

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1196
1.5.2011 13:14:56   
Olivia
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Поздравчиња и од Натушка! Се слушнавме сега добри е и добро напредуваат :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za Natuska i Kristijan pobrzo da si dojdat doma i sto poskoro da go vidime na edna od nasite RR druzbi.user posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1197
1.5.2011 14:33:31   
penelopa
Здраво, здраво и од мене, конечно се вративме, супер си поминавме се некако многу брзо ми поминаuser posted image ... Денес цел ден дека ќе перам и средувам по дома...утре ќе шетаме на излет.
user posted image user posted image за Натушка и нејзиното сонце.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1198
1.5.2011 16:49:58   
mama26
zdravo devojki jas se vrativ od dvorot user posted image ni zavrna,sega si varam kafe pa povelete

user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1199
1.5.2011 16:57:32   
Olivia
Mama26 fala jas ke si zemam od kafenceto do sega ja molev majka mi da pieme zaedno a taa mi kidna kaj komsikatauser posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1200
Страница:   <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  46 47 [48] 49 50   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?