|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
6.6.2011 19:42:40   
Pepelaska *

ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama

Luge samo mene mi e tesko, ili na site vi varira pritisokot? user posted image

незнам какво е таму времето ама овде е за никаде , да и мене ми варира де ми оди 80 со 60 де 90 со 50 ( мојот нормален)
сите овие денови ми е така и се осеќам нервозно и изморено

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1701
6.6.2011 20:25:15   
Snowhite RR
Не сум го мерела, ама главава ќе ми прсне мисламuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1702
6.6.2011 20:37:22   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama
Luge samo mene mi e tesko, ili na site vi varira pritisokot? user posted image

Јас веќе 2 недели со промениве на времево имам невидени вртоглавици, низок притисок и чувствувам омалаксаност. вештачки се држам - по 10 кафиња на ден за енергија. Па после при крај на ден ме маваат тахикардии.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1703
6.6.2011 20:46:27   
mila mama
Ova so tahikardiive epten me umara, osobeno navecer...user posted image  

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1704
6.6.2011 20:51:04   
Maca25
Исто и мене, не можам да издржам до 10 за да си легнеме со Нина. Ко будала одам низ дома и офкам, искачам на 5 мин на тераса да си ја оладам главата. Во саботата дури и ми се слоши дома, мислам дека ќе се онесвестев. И реков на Нина дека е време за спиење, беше 9 саат, таа послушно одма си облече пижамки и си легна. user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1705
6.6.2011 22:35:10   
mamamoni
еве девојки уште вас не ве почестив,роденден славам денес и годишнина од брак (2 во 1), конечно малку да ве читнам и си легнувам, повелете
user posted image user posted image user posted image

Daughters are another version of yourself, but only better !

Непосредна врска до пораките: 1706
6.6.2011 22:39:13   
Палешка РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Млаџи референт user posted image моментално учам, тотално појма немам како се прават налози за увоз/извоз и сл. Понатаму и преводи од мак на германски и обратно ќе правам. 

Е, па исто сме работеле, само што јас правам налози за домашен пазар и фактури. Ако ти треба помош повикај пријател user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1707
6.6.2011 23:03:34   
Olivia
Znaci se site se zalat so promenite na vremevo i staro i mlado koj da sretnam samo kuka od zamor, glavobolka, tahikardii, i jas sum takva skapana denes srcevo te mi cuka cudno user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1708
6.6.2011 23:04:28   
Maca25
Ооо Палешка супер...озбилно ако имам некое прашање ти пишувам на тебе. user posted image мене сега се ми е шпанско село, ама се надевам дека ќе биде се ок и дека се учи брзо.

Непосредна врска до пораките: 1709
6.6.2011 23:06:18   
Maca25
Може ли некој да ми каже што има од десна страна некаде под ребрата?! осеќам како некое отчукување внатре/!?!?!? да се вадам од памет или не?!?!

Непосредна врска до пораките: 1710
6.6.2011 23:08:23   
Natuska85
Маца со среќа нека е новата работа, со лесно да тераш.Мамамони среќен роденден се најубавоuser posted image ,многу ти се погодила тортатаuser posted image

Јас на кратко да ве зирнам,денес user posted image цел ден не спиеше,дали топло му беше,па ај го расоблеков малку,и кај 6 сме заспале и двајцата на спална,кома до 9,го бањавме,цицаше и еве го сега пак нана.Јас имам еден тон за пеглањееееееееuser posted image user posted image user posted image user posted image .Одаааааммммм.Ве user posted image сите.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1711
6.6.2011 23:08:34   
Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia

Znaci se site se zalat so promenite na vremevo i staro i mlado koj da sretnam samo kuka od zamor, glavobolka, tahikardii, i jas sum takva skapana denes srcevo te mi cuka cudno user posted image

А јас се чудам зошто ме мрзи една прашина да забришам по дома... user posted image у секој случај заебано е, тахикардии немам, фала богу, ама омалаксана сум ептен...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1712
6.6.2011 23:10:10   
Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Маца со среќа нека е новата работа, со лесно да тераш.Мамамони среќен роденден се најубавоuser posted image ,многу ти се погодила тортатаuser posted image

Јас на кратко да ве зирнам,денес user posted image цел ден не спиеше,дали топло му беше,па ај го расоблеков малку,и кај 6 сме заспале и двајцата на спална,кома до 9,го бањавме,цицаше и еве го сега пак нана.Јас имам еден тон за пеглањееееееееuser posted image user posted image user posted image user posted image .Одаааааммммм.Ве user posted image сите.

А не се фалиш дека ти дојдов под пенџере user posted image кажи шо убаво си праевме муабет user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1713
6.6.2011 23:13:01   
Natuska85
хаххаха даа,сега ти пишав баш на фб,и ај не само туку пишувајте нешто сакам да ве читам а  имам за пеглањееееееееееuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1714
6.6.2011 23:15:12   
Olivia
Mamamoni sreken rodenden i srekna gdisninauser posted image

user posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1715
7.6.2011 8:36:06   
temjana
не можам очите да ги држам отворени, дремам на работа ми се спие ми се плаче. Дали е од времето или од бурниот свадбарски викенд навистина незнам, ама знам дека ми треба кревет под итноuser posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1716
7.6.2011 9:16:48   
Natuska85
Темјана еве вака еден виртуелен кревет само за тебеuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Ама пошто си на работа ќе ставам и едно кафе па ти бирајuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1717
7.6.2011 9:23:07   
arh_diz
Mamamoni sreken rodenden i godisnina
Temjana samo uste 3 dena ke dojde vikend ke se iznaspiesuser posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1718
7.6.2011 9:24:12   
blond
И јас сабајлево едвај станав да го испратам мм на работа. Се симнав надолу со затворени очи, мочкав со затворени очи и на крај парите што тој ми ги даде да ги ставам кај мене (а не беа малку) јас сум ги оставила во ходник пред влезната врата user posted image
И тоа си легнавме синоќа во 11.30 (одамна така рано не сме легнале), ама нели дека ми се разболе мажето, па по него станував цела ноќ да го проверувам како е. И еве сега комшии тука почнаа да се караат, па јас не можам да спијам. За малку ми фалеше да се јавам на колегите да дојдат да ги опоменат user posted image
Сума сумарум, спие ми се, плаче ми сеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1719
7.6.2011 9:34:06   
Natuska85
Блонд за тебе не ставам кревет пошто си си дома,ама еве едно хепи кафенце за расонувањеuser posted image

user posted image

Јас нешто расположена сабајлево,сигурно дека не сум баш спиенаuser posted image .Синоќа не ми се спиеше и до кај 2 пеглав со паузи на нет нормалноuser posted image , и станував во 4 и 7 да цица бебулето,па еве сега го чекам кај и да е да ја пушти сирената пакuser posted image .

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1720
7.6.2011 11:03:44   
temjana
натушкеее ти благодарам за креветотuser posted image немаш појма како би се спружила веднаш, таман наместен само мене како да ме чекаuser posted image ама и кафето морам да ти признаам ми помогна доста, одма поинаку е бидејќи од пријатели е дадено со мерак направеноuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1721
7.6.2011 11:15:13   
Martins mom
Ајде Мацо, паметна си ти, брзо ќе научиш и ќе се вклопиш. А штом ти е се’ на една улица - подобри услови не можеа да бидат ! Среќно!!!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1722
7.6.2011 11:25:15   
blond
Ох Натушке, фала на кафето.
Туку, има овде некоја струмичанка ? Да си се дружниме во двор на кафенце ?

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1723
7.6.2011 16:33:58   
Martins mom
Вецкаср, Капина ...и Тања user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1724
7.6.2011 16:35:35   
Olivia
Martins mom da ne zaboravi deka veckasr i kapina e eden ist lik  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1725
Страница:   <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?