Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 11.3.2011 9:17:57
Maca25
Игротеката се наоѓа во населбата Козле на ул. Миле Поп Јорданов ( не знам кој број) на истата улица каде што се наоѓа Босанската Амбасада. Сите ваљда знаете каде се наоѓа Веро во Тафталиџе..епа одма после Веро има семафори на кои се врти лево и во првата уличка десно се наоѓа игротеката. На самата улица има табла на која пишува Волшебното Царство. За какви било подетални информации пишете ми ПП па ќе ви објаснам.
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 11.3.2011 10:28:49
Olivia
ИЗВОРНА ПОРАКА: lale
Mili mamicki ke doagate sami ili so vasite decinja.Da znam dali da dojdam so kerkami ili da se odmoram malku i da ja ostavam kaj baba.Bravo za organizacijata i pozdravce do site ringerajki i ringerajcinja.
Lale ako trgas direktno od doma , baraj me ke odime zaedno,pozz
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 13.3.2011 11:02:32
Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Навистина сакам да одам, ако се биде во ред ќе одам...без деца Кој сака нека се пријави да патуваме заедно
Без деца викаш Тогаш би било полесно...се качуваме во автобус и завршена работа Добра идеја Палешка...ако се нафати мм да земе слободен ден и да го чува Мартин супер ќе биде Ај ќе го барам тоа од него како поклон за роденден
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 13.3.2011 11:19:30
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Навистина сакам да одам, ако се биде во ред ќе одам...без деца Кој сака нека се пријави да патуваме заедно
Без деца викаш Тогаш би било полесно...се качуваме во автобус и завршена работа Добра идеја Палешка...ако се нафати мм да земе слободен ден и да го чува Мартин супер ќе биде Ај ќе го барам тоа од него како поклон за роденден
Добра идеја и полесно изводливо, ама нема шанси да ми се кандиса некој да ми го варди, а јас да шетам
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 13.3.2011 16:53:56
Martins mom
И поубаво и поефтино Истиот ден идење-враќање??? Како е возниот ред, има ли соодвете саат ко за нас. Можно е јас од бт да тргнам и вие од пп да се приклучите
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 13.3.2011 18:18:46
Snowhite RR
Може да, возовите за ск тргнуваат од Битола, па низ Прилеп, ама не сум баш сигурна, кога има воз, мислам дека само на сабајле многу рано и после дури во 14.30, ај сега ќе проверам на страната на мак. железници и ќе пишам
Воз има од Битола во 3,10; 5,30 и 12.45, не знам првите два се многу рано, а третиот е касно во Скопје ќе бидем дури во 16.25 Нема некој со кола да не носи на пример, таман ќе може и со колата да не однеси до игротеката, да не лутаме по автобуси Е сега ќе биде поскапо таа варијанта...не знам ајде кажете вие
< Поракaта ја уредил Snowhite -- 13.3.2011 18:25:46 >
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 13.3.2011 18:59:49
Палешка РР
Исто тргнуваат и автобусите од Битола, низ Прилеп па Скопје. Можеме и во автобус, ако ви е рано со воз (мене не ми е рано, јас тогаш сум станата ихихи ) Како и да е, само се да биде во ред со здравјето на децата, па да отидеме..едвај чекам!
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 14.3.2011 10:34:25
lila_mk
da znaete sto napraviv od toku sto sakav da se druzime ....sabotata ja spremav malava, zemav toa kesite sto planirav da gi dademe i kaj 12.15 pred igrotekata. otvaram vrata...zaklucena, odam kaj drugata vrata i taa zaklicena.......lele vikam sto e ovaa rabota,zvonam na tel. sto bese ostaven na vrata i mi vika devojkata ke dojdam ke otvoram sega, a jas pak pa docnete neli se organizira zabava so ringeraja forumot, a ona vika da ama na 26 - ti........... , od tuka taksi i so kesite vo park............uzas , neznam kako mozecv da ne go vidam datumot
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 14.3.2011 10:53:34
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: lila_mk
da znaete sto napraviv od toku sto sakav da se druzime ....sabotata ja spremav malava, zemav toa kesite sto planirav da gi dademe i kaj 12.15 pred igrotekata. otvaram vrata...zaklucena, odam kaj drugata vrata i taa zaklicena.......lele vikam sto e ovaa rabota,zvonam na tel. sto bese ostaven na vrata i mi vika devojkata ke dojdam ke otvoram sega, a jas pak pa docnete neli se organizira zabava so ringeraja forumot, a ona vika da ama na 26 - ti........... , od tuka taksi i so kesite vo park............uzas , neznam kako mozecv da ne go vidam datumot
Lila_mk, stvarno zelbata bila golema da dojdes. Bar da gi ostavese kesite vo igrotekata da gi zamolese nemaa da ti pravat sigurno problem. Ajde uste malku ke se vidime vistinski. Odvaj cekam....
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 14.3.2011 21:25:00
Julie1
Денес ме контактираа одговорни од СОС детското село. Слушнале за нашата хуманитарна дружба и замолија донации од облека, играчки и се што не ни е потребно да го намениме за овие дечиња и загрозени семејствата за кои се грижат. На нас ни е битно работите да пристигнат онаму каде има најголема потреба а добивме информации дека моментално се неопходни работи за многу загрозени семејства да издржат и се согласивме на денот на дружењето работите да ги подигнат преставници од СОС детското село.
Да ја прошириме сите оваа информација до наши пријатели и во што поглем број да донесеме работи кои и така не ги користиме и наместо да завршат во отпад нека завршат на право место.
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 16.3.2011 23:37:43
nenicka
мене ме интресира зошто толку рано и сабота еев ние што сме на работа нема да можеме зосто небесе или недела или досле 17 цасот и така децата ке беа наспани и //.....
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.