Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 25.3.2011 21:34:03
nadica
баш ми е жал што неможам да дојдам ајде за нареден пат се надевам дека ќе се изорганизирам инаку утре јас сум цел ден наработа поздрав до сите и убав помин чекам слики утре вечер
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 25.3.2011 22:26:56
Snowhite RR
И за мене до крај беше неизвесно дали ќе доаѓам, ама мм еве морал да оди на работа, свеки и тие се зафатени утре и нема Михаил на кој да му го оставам Нај супер да си поминете, се надевам на следната ќе ве дружам и се разбира чекаме слики
< Поракaта ја уредил Snowhite -- 25.3.2011 22:27:27 >
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 25.3.2011 23:34:29
amelbebe
vreme bese i jas da se pridruzam na spisokot,ama za doniranje site nasi raboti gi razdavam po maaloto moe,bidejki i na niv im treba pomos,sigurna sum deka utre ke bide nezaboravno
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 26.3.2011 7:28:50
lila_mk
ringerajki , vi posakuvam prijatna druzba, nie zavrsivme vo kozle, kaslame i ispadna alergija na mleko koja sme ja potiknale so kinder immuno, taka da bas mi e zal sto nema da ve druzim.tuka ke bideme nekolku dena dodeka ne se stablizira. imajte ubava posetena i uspesna akcija, pozdravce od nas
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 26.3.2011 8:54:05
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: lila_mk
ringerajki , vi posakuvam prijatna druzba, nie zavrsivme vo kozle, kaslame i ispadna alergija na mleko koja sme ja potiknale so kinder immuno, taka da bas mi e zal sto nema da ve druzim.tuka ke bideme nekolku dena dodeka ne se stablizira. imajte ubava posetena i uspesna akcija, pozdravce od nas
за вас! Брзо да ни оздравите, ќе ни недостасувате.
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 26.3.2011 17:23:49
lale
Mnogu ubavo si pominavme,druzbata bese preubava organizacijata na nivo.Decata se iznaigraa i nie so niv,vo eden zbor prekrasno.Pozdrav do site ringerajki i ringerajcinja.
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 26.3.2011 19:30:24
Viktori
Jas se pribrav pred malku. Prvo na druzba, pa vo vero vo igrotekata, pa peski do karpos i na kraj kaj moite. Ulicari prva klasa Super si pominavme! Specijalnite gosti bea super, druzeljubivi, muabetciki, vedri, nasmeani!!!
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 26.3.2011 20:37:30
Maca25
Само што дојдеовме и ние дома! Преубаво си поминавме, Нина се изнаспа после долгото играње, спиеше дури 4 саати, а јас убаво си се одморив. Ова беше преубав ден, исполнет со многу насмевки и среќни лица!!!
RE: Придружете ни се на нова Мартовска дружба! 26.3.2011 20:49:35
Боцко
леле дечки колку ми е криво што поради напорниот период на работа и честите патувања со задоцнување дознав за оваа дружба. ќе беше добра прилика да се запознаам со новите пријателки. но, за утеха ми е што гледам дека стварно ви било многу убаво. о надеж за некоја следна прилика...
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.