Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
мотхер29 многу е сладок Вчера видов ваква јакна за Мартин многу ми се допаѓа и мислев утре да му ја купам.1350 ја видов а во друг бутик преку пат истата беше 1950.
мотхер29 многу е сладок Вчера видов ваква јакна за Мартин многу ми се допаѓа и мислев утре да му ја купам.1350 ја видов а во друг бутик преку пат истата беше 1950.
ova e teranova trn boy,okolu 1900 mi se cini bese!
Zlato ako imas profil na fb mozes i od tamu da stavas sliki.Prvo ja selektiras slikata t.e. poplavuvas so desen klik pa na nea posle copy, i ovde vo otvorena poraka paste.
Oooooooooo,pa mnogu sum propustila,poslednive strani ne mi bea videni i sega neznam za koe srcence najprvo da iskomentiram.Site se prekrasni.I vnucite na Bogdancanka i fraerite na mother 29,profesorca, Ripce,caci20,nutelizza,pacuvce, mami, ananikol,princezata Teodora i site lepotici.
Фала,фала..да не ве чуе татко му..хаххахааа..јас не можам уште да го дефинирам на кого личи.. мајка ми вика, па си личи на самиот себе.. поздрав до сите вас..