Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Мислам дека ова детенце го видов кај девер ми на ЦД.Неговите дечиња одат во градинка во Корчагин и им држеа претстава на помалите дечиња . Или можеби грешам?
Da da Moni ima kosa na tato.Sega samo vo kosata e na tato se ostanato na mama koga bila mala. Inaku profesorice ja i Andrijana sme konkurencija za tvojot lepotan.I ja go taksav za zet.
Е од кога имам ветено на некои дека ќе ставам слики од моево вампирче и никако тоа албумите да ги закачам некаде.. па еве конечно сега :) Гледам дека сите батковци се зафатени па мојава сама ќе остане.. Море леееле каква е бесна и немирна тешко на тој некој зетко
овде на сликава е 8недели.. (само што завршија коликите со кои се изнамачив)
EEEE големо благодарам за убавите зборови Надица и фала за сликата, како ви успева вака да ги копирате НЕ ми јасно баш се изнервирав и ај земав да ги закачувам на фејсбук и гледам од таму може ама секоја слика треба да ја одобрам за да може да се копира што ли...уф
Цацко ееее фала фала , тука на сликата кога наполни 2месеца баш почна да и се прочистува тенот доста беше црвенко , јас индијанка си ја викав, и и’ дадов име Ноа ;)) туку уф што зборувам јас овде со вас Надица, Цацко, конкурентки со медени малечки !!
ripce АААа ова е веќе нешто , многу е слаткичок , каков само нежен поглед, па косичка уфуфуф па уште така спортски стил, ммм!
еве да постирам две слики , кога ова моево вампирче само што наполни 3месеци .. леле колку беше добричка во споредба со сега, дуууушика беше од 2 до 6-месец :))
ова е слика од нова година , каде што е облечена во стил на руска селанка (добро, селанка грдо звучи во нашиов јазик ама мислев на она фолклор вез и тие работи)
Рипче фала , можеби е слатка ама јас на нервно отидов! кажете има ли овде некоја тема Нервно? ;) инаку Естела се вика, тели е нагалено на оваа слика сигурно ќе приметите нечија рака и во неа маус , тоа јас чатирам овде со вас додека она ми е легната