Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Јас сум изгорена за часовници. Кога би имала доволно пари би си купила 365, па да имам за секој ден у неделата по еден часовник Е сега на секои 4 години, би носела еден од нив и два дена по ред Би сакала некој ден да си имам Breitling
Носам саат од прво одделение и во осмолетка ги молев моите да ми купат нов секоја нова учебна година. Не дека ми беа само за мода, туку постојано негде трчав и од неопходност ми беше да знам колку е часот. И сега не можам без саат. Овој го носам веќе 7-8 години.
Носите ли и вие часовници? Кои ви се омилени?
RE: Љубители ли сте на часовници? 1.4.2011 18:09:01
strelec 8
si kupiv eden pred dve godini kako za bes pari.ali eden licen nemase koj da ne me prasa od kade mi e i kolku e.koga se porodiv i ostanav doma izgleda ostana bes baterija i taka stoi.koga ke trgnam na rabota ke go mu ja smenam.vo vid na narakvica e srebren.mnogu ubavo stoi e eleganten e.
RE: Љубители ли сте на часовници? 1.4.2011 20:40:10
Snowhite RR
Велат „Среќните луѓе не носат часовник“ Не знам колку е ова вистина, ама и јас цел живот откако паметам за себе носам часовник, освен еден период кога ми се расипа тој што го имав, па тогаш излегоа мобилните и го гледав на мобилен колку е сатот, се занесував, што би се рекло Кога се мажев од мм тетка му ми подари часовник Swatch, (сама си го одбрав), не го сакав заради тоа што е позлатен, ама па друг не ми одговараше со другиот накит што ми го подарија за свадбата
RE: Љубители ли сте на часовници? 1.4.2011 21:59:37
penelopa
А јас знам дека „убавите луѓе не носат часовници„ Инаку ДА, носам и обожавам рачни часовници и тоа најчесто некоја спортско елегантна варијанта. Овој последен го добив од сопругот:
< Поракaта ја уредил penelopa -- 1.4.2011 22:04:21 >
RE: Љубители ли сте на часовници? 1.4.2011 22:09:22
Pepelaska *
И јас сакам ама не носам дома , ме нервира само за надвор, и јас знам дека убавите луѓе не носат и се сеќавам во средно еден дечко ми го зеде и ми го фрли со оваа изрека хахахах
RE: Љубители ли сте на часовници? 2.4.2011 12:01:54
mila mama
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa
А јас знам дека „убавите луѓе не носат часовници„ Инаку ДА, носам и обожавам рачни часовници и тоа најчесто некоја спортско елегантна варијанта. Овој последен го добив од сопругот:
Penelopa ne se gleda slikata, aj probaj uste ednas
RE: Љубители ли сте на часовници? 2.4.2011 12:07:34
AnnaMolly RR
Не сум љубител на часовници. Најверојатно тоа е поради фактот што сум алегична на никел, па повеќето часовници ми прават алергија. А искрено, не ми се даваат по 2-3 па и повеќе илјади денари за часовник без никел. Ќе си гледам на мобилен колку е часот
А за разлика од мене, сестра ми има колекција часовници. Обожава да ги носи, има по еден часовник за секоја комбинација облека
RE: Љубители ли сте на часовници? 2.4.2011 12:55:40
Тања РР
Не можам да си го замислам животот без часовик, навикната сум да носам постојано и деодека спијам, и додека се бањам Последниот го добив од баба ми и дедо ми за апсолвентската. Едноставен Swatch кој ми одговара на се (барем јас така тврдам ).
RE: Љубители ли сте на часовници? 2.4.2011 19:44:17
ole2004
Ne nosam casovnik,nemam stvoreno navika,mi smeta,mi tezi,a imam nekolku koi sebicno si gi cuvam bidejki mi se pokloni od dragi licnosti.Posledniot go dobiv od gazdata kaj sto rabotev za 10godisnina
RE: Љубители ли сте на часовници? 2.4.2011 22:14:35
Olivia
Jas sum ama bukvalno fanatik za casovnici ako na nesto trosam toa e definitivno casovnik ili naocari, imam kolekcija od raznovidni modeli boi i dizajni na poznatite brendovi DKNY, Guess i Citizen,bez sat na raka se osekam gola,mojot prv casovnik bese Swathc,no sega ne se delam od moite 3 omileni za sekoj den i prigoda.
RE: Љубители ли сте на часовници? 2.4.2011 22:34:36
nadica
обожавам часовници и имам повеќе модели, а кога би ми дозволувал буџетот секако би си купила уште неколку тие што ги имам не се екстремно скапи ама си ги сакам и си ги носам, пред да се породам постојано носев часовник а сега само кога излегувам бидејќи не се сите водоотпорни па да не си ги расипам
RE: Љубители ли сте на часовници? 7.4.2011 1:41:58
ikki
auu neznam sto mi e vo posledno vreme ama mnogu skaam nekoj ubav 4asovnik. mu rekov na maz mi deka sakam skap 4asovnik pa ke vidime sto ke bide dali ke me iznenadi huhuhuhuhuh
RE: Љубители ли сте на часовници? 7.4.2011 10:02:34
Maca25
Не сум баш некој љубител на часовници. Имам еден од фосил и тој заборавам да го ставам. Порано повеќе носев часовник, но сега го вадам кога ја бањам Нина и после заборавам да го ставам пак.
RE: Љубители ли сте на часовници? 8.4.2011 15:50:39
mosa
Da,da,da casovnici obozavam ama vo bukvalna smisla obozavam.Se sekavam ednaska bev mala i bidejki i majka mi znae deka mnogu sakam saat da nosam mi kupi saat ama sto navecer sveti.Bidejki bev dete za mene toaa bese nesto njubavo na svet.Bese saat,a plus toa i navecer svetese samiot saat.Nemate pretstava kolku bev srekna.Bidejki modev na treninzi po plivanje me odnese toj den majka mi.Od pusti meraci go nosev i saatot.Si gi ostaviv rabotite vo soblekuvalnata,a koga se vrativ saatot bese iskrsen.Staklenceto na saatot nekoj pretural po rabotite i nisto ne zemal tuku mi go upropastil saatot. .Mozete da si zamislite kolku mnogu palceva majkami morase sledniot den da odi i da kupi nov.A inaku za matura dobiv od vujna mi i vujko mi swoch casovnik,i za edna svadba dobiv casovnik kade sto bev kuma.No otkako se porodiv i ostanav doma ne nosam bidejki mi preci .
RE: Љубители ли сте на часовници? 18.1.2014 17:41:10
Bethany
Да, многу сакам часовници да носам. Имам еден убав Casio што најмногу го носам , подарок од мм за мојот роденден, и многу го сакам. Купувам и такви во боја поефтини, ама колку пари - толку музика, обично не ми траат долго. Би сакала следно пак да земам некој убав квалитетен сат, елегантен, ама не со циркони (не ги сакам цирконите).
RE: Љубители ли сте на часовници? 19.1.2014 0:18:32
Defne90 RR
Jas definitivno ne sum ljubitel na casovnici i nikogas ne sum bila.Mene me nervira i mi e glomazno da nosam casovnik na raka.Ama zatoa pak mazle bolen e po casovnici.Obozava da nosi casovnik.Se cuvstvuva kako da nema raka ako ne nosi na nea casovnik,a jas si se cudam kakva e taa opsesija.Bez casovnik nikade ne izleguva go svala za spienje i nasabajle stom ke stane vednas go stava na raka.Mobilniot moze da se sluci da go zaboravi ama casovnikot nikogas.
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.