|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - II дел
30.4.2011 10:35:56   
temjana
Chestitkiuser posted image user posted image user posted image so lesno neka bide, i uzivaj vo sekoj mig user posted image . Jas za zal i ovoj mesec se razocharav, sreka vo nesreka e shto barem porano mi dojde pa nemorashe da se filmam i nadevam ushte nekoj denuser posted image .

(Одговор на членот veckasr)
Непосредна врска до пораките: 301
30.4.2011 17:47:00   
mimo
user posted image user posted image  neka ti e lesna bremenosta cestitki. a jas za zhal gi dobifuser posted image  denes mnogu se razocaraf p si mislef ovoj mesec sgurno ama ete bitna i va rabota

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 302
30.4.2011 21:08:36   
porcelina
ete me mene povtorno po dolga pauza. iako ne postirav, postojano ve citav pa vidov deka ima mnogu za cestitanje user posted image cestitki do site user posted image uzivajte i raduvajte se na vasheto stomache.
no ete gledam deka gi ima i onie koi momentalno se razocarani. ne ocajuvajte, glavata gore, mora da se sobere sila za sozdavanje nov zivot. toa i ne e bash taka lesno.
e sega da ve zamolam za eden vash sovet. mi docni veke dva dena. gradite me bolat, no drugi simptomi nemam. dali da pravam utre test ili ne? strav mi e da ne se razocharam i da ne bidam neraspolozena za venchavkata na mojata drugarka (koja e utre). sto ke me sovetuvate?

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 303
30.4.2011 23:45:35   
Just baby
Ne misli deka ke se razocaras. Misli deka ke gi vidis user posted image . Vo sekoj slucaj ke se zabavuvas na svadbata i ubavo ke si pominis. i da ne napravis test celo vreme ke mislis na toa. Jas da bev ke napravev test uste denot koga ke trebalo da ne dobijam user posted image . Sega treba da dobijam za 10 dena i sum nestrpliva i sakam da napravam testuser posted image

(Одговор на членот porcelina)
Непосредна врска до пораките: 304
1.5.2011 1:10:52   
humana
user posted image user posted image user posted image Cestitki za novata trudnica,da si imas lesna bremenost,a drugite sto gi cekaat user posted image user posted image ,daj Boze da si gi vidite site ovoj mesec,ako ne vi pisuvam cesto ama sekoj den ve sledam i navivam za vasiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Just baby)
Непосредна врска до пораките: 305
1.5.2011 8:59:18   
elenak
Vi blagodaram na site i navivam za vas!Porcelina ne se opteretuvaj i ne baraj simptomi, eve moeto iskustvo e deka osven toa sto seuste ja nema user posted image  i gradite me bolat nisto drugo ne cuvstvuvam...

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 306
1.5.2011 10:40:27   
anebebe
user posted image user posted image user posted image Cestitki za elenak ajde imaj si lesna bremenost user posted image i po 9 meseci da ne izraduvas so edno slatko user posted image .Ajde da ni se mnozat trudnicite user posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 307
1.5.2011 10:44:05   
mama26
cestitki elena k imaj si lesna bremenost  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se najubavo

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 308
1.5.2011 14:44:37   
porcelina
fala Just Baby na odgovorot sinokja user posted image mi dade hrabrost utrovo da stanam i da go napravam testot. i da si gi vidov moite user posted image user posted image user posted image user posted image denot mi go napravija ushte poubav. user posted image user posted image
moeto user posted image e na pat. user posted image fala i na drugite shto mi pishaa utrovo da ne se zamaram user posted image
od se srce im posakuvam na site onie koi gi ocekuvaat dvete crticki da gi vidat vo najskoro vreme pa zaedno da uzivame vo golemite stomaci i kakanite peleni user posted image user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 309
1.5.2011 16:54:04   
mimo
porcelina cestitki so sreka user posted image user posted image user posted image imaj si lesna bremenost

Непосредна врска до пораките: 310
1.5.2011 17:16:08   
Olivia
Cestitki Porcelina, imaj lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 311
1.5.2011 17:53:51   
titanik
gledam ima mnogu novi user posted image pa eve i jas da ja spodelam mojata sreka so vas vcera praviv test i posle tolku vreme i jas vidov user posted image mnogu sum srekna se nadevam deka ke bide se vo red vo vtornik ke odam na lekar poz

decata se najgolemoto bogatstvo

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 312
1.5.2011 17:59:28   
Olivia
Opaaa uste edna trudnica,samo vakvi ubavi vesti da citame bravo bravo , cestitki i na tebe Titanik, imaj si lesna bremenostuser posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот titanik)
Непосредна врска до пораките: 313
1.5.2011 18:08:12   
arh_diz
Cestitki za site novi trudnici user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот titanik)
Непосредна врска до пораките: 314
1.5.2011 18:08:53   
Viktori
Честито на сите нови трудници!!! user posted image user posted image user posted image Имајте си лесна бременост!
А вие што чекате да си видите user posted image или user posted image што поскоро!!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 315
1.5.2011 19:26:07   
anebebe
CESTITKI za porcelina i titanik imajte lesna bremenost user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 316
1.5.2011 19:57:45   
temjana
user posted image user posted image user posted image Kakvi ubavi vesti bi sakala sekoj den da imame po nekolku novi stomacinja.So lesno na site novi trudnici a za nas ostnatite posakuvam shto pobrgu da se prikluchime vo ovoj tim na srekni mamiuser posted image

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 317
1.5.2011 23:21:51   
Just baby
Suppeeer bas mi e milo za site novi trudnici. Mislam deka odamna nemalo olku trudnici istrovremeno. bas mi e drago za site imajte ubava i lesna bremenost. Jas imam uste 8 dena do denot koga ne treba da dobijam. samo brojam denovi. megutoa gradite me bolat mnogu na dobir, imam bolki vo dolniot del na stomakot. Malku mi e tesko vo zeludnikot iako toa mislam deka poveke mi e od nervozi. Se nadevam i jas da gi vidam mojte user posted image konecno. Samo sakam ako veke treba da dobijam bar da ne mi kasni za da ne se nerviram posle toa poveke
cestitki uste ednas za site trudnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 318
2.5.2011 9:13:32   
mama26
user posted image user posted image user posted image cestitki porcelina i titanik user posted image  user posted image uste dve novi trudnici..user posted image user posted image

sakame uste trudnici ajde pustajte maja user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 319
2.5.2011 11:30:31   
AnnaMolly RR
Честитки за новите трудници user posted image ! Да си имате најубава и најлесна бременост, а наскоро да ви се придружат сите што очекуваат user posted image user posted image !

Live and let live

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 320
2.5.2011 18:43:15   
Just baby
Imam edno prasanje, dali dokolku imam gust bel iscedok znaci deka ovulacijata pominala i ne nastanalo oploduvanje? go nemam postojano, no go imam... Malku sum razocarana sto go imam, i deka nema da gi vidam user posted image i ovoj mesec. Ponekogas mi e proziren ponekogas bel...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 321
2.5.2011 19:06:53   
porcelina
lele kolku mnogu cestitki user posted image blagodaram na site za cestitkite user posted image user posted image ete majata ja prakam site sto ocekuvate user posted image da gi videte do krajot na mesecot. fala na site za cestitkite, pokraj vas se cuvstvuvam uste po posebno user posted image
just baby stvarno ne znam da ti kazam nesto vo vrska so iscedokot...ete jas nemav iscedoci iako mislam deka toa bash i nema nekoja vrska, ako ima nekoj poupaten neka objasni. ti prakam majata da te fati i ti da si gi vidis user posted image

Непосредна врска до пораките: 322
2.5.2011 19:48:44   
puze
cestitki i od mene za novite mamaicki i da uzivate vo bremenosta pa posleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 323
2.5.2011 19:58:29   
nadbet
Честитки порцелина! Да си имаш лесна и убава user posted image .user posted image

Непосредна врска до пораките: 324
2.5.2011 21:03:12   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: Just baby

Imam edno prasanje, dali dokolku imam gust bel iscedok znaci deka ovulacijata pominala i ne nastanalo oploduvanje? go nemam postojano, no go imam... Malku sum razocarana sto go imam, i deka nema da gi vidam user posted image i ovoj mesec. Ponekogas mi e proziren ponekogas bel...

Јас кога останав бремена тој месец прво нешто што приметив е дека имам густ бел исцедок. До тогаш немав тако нешто.
Дај Боже да е тако и кај тебе. user posted image
Поздравче!

Непосредна врска до пораките: 325
Страница:   <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?