|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - II дел
11.10.2011 10:32:55   
pozitive
nena pravi test i ne cekaj poveke dosta se 14 dena za da si gi vidis user posted image ako imas raboteno na slucajot poz pa se nadevam ke me prefatis i mene user posted image jas mislev deka nema da dobijam ama vcera stasa user posted image ne se sekiram i ic ne se zamaram ko ke bidi neka bidi veruvam vo gospod

veruvaj i samo veruvaj vo cuda

(Одговор на членот nena*)
Непосредна врска до пораките: 826
11.10.2011 15:44:52   
eli07
Leleee Nena sto cekas trk po test , jas pravev testovi na 3 dena docnenje.Ajde se nadevame na dobri vesti user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот pozitive)
Непосредна врска до пораките: 827
13.10.2011 21:38:11   
emaaaa
i posle 1 god brak i 1 god rabota nikako da dojdat ti euser posted image crtiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот eli07)
Непосредна врска до пораките: 828
14.10.2011 7:55:22   
monika beluchi
ние имавме односи на 13 ден од циклусот...треба да не добијам на 21 или 22 ама ќе ме убие исчекување.user posted image user posted image

(Одговор на членот emaaaa)
Непосредна врска до пораките: 829
14.10.2011 15:57:22   
Sajna
Dragi moi denes napraviv test 6 dena posle inseminacijata i KONECNO si gi vidov user posted image sakam samo da kazam fala na site za sovetite i trpenieto na moite prasanja i vi posakuvaaam na siteeee sto poskoro user posted image ili user posted image user posted image

(Одговор на членот monika beluchi)
Непосредна врска до пораките: 830
14.10.2011 18:27:16   
Olivia
Sajna user posted image user posted image user posted image Cestitki!!!!

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 831
14.10.2011 20:06:29   
nena*
Zdravo rr,konecno gi vidov moite dveuser posted image i sum najsekjna na cel svet,vi blagodaram na site za podrskata i iskrenite zelbi,se nadevam deka site kje ja pocuvstvuvate ovaa srekja,jas i ponatamu kje bidam so vas i kje ve podrzuvam kako i vie mene do segauser posted image ...cestitki za Sajna...

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 832
15.10.2011 10:18:48   
Sajna
user posted image user posted image user posted image NENAAA user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 833
15.10.2011 11:31:30   
arh_diz
Cestitki za novite trudniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 834
15.10.2011 14:14:38   
Bogdancanka
user posted image user posted image user posted image честитки за нашите ррuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 835
15.10.2011 19:05:32   
Zoja
user posted image  Nena za user posted image  ... LESNO POZITIVNO I PRIJATNO PLIVANJE NAREDNITE user posted image   meseci user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 836
16.10.2011 1:35:45   
Just baby
Cestitki za novite trudnici,imajte lesna i ubava bremenost. Jas iak ne sum tolku aktivna redovno ve pratam. Seuste gi cekame so mm nasite user posted image , kako vikaat nadezdta posledna umira, eve veke edna godina pomina, ama ke bide toa i kaj nas eden den user posted image

Непосредна врска до пораките: 837
16.10.2011 17:31:19   
Zoja
Dechki jas posledno dobiv na 9ti Septemvri , posledniot pat mi dojde na 32 dena a prethodno 4meseci dobivav na 35dena, sega ne znam da kazam kolku mi kasni..i ne mozev da chekam sega kupiv Sure Check i samo edna crta mi izleze.. ne znam shto da kazam..vie shto mislite?? iskustva??  user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Just baby)
Непосредна врска до пораките: 838
16.10.2011 18:07:36   
Just baby
Pocekaj uste nekoj den i povtori go testot. na tie testovi pisuva deka mozat da se pravat vo bilo koe vreme od denot, nos sepak mislam deka e najdobro nautro. Od moe iskustvo, pocekaj uste 5 dena i ako povtorno e negativno odi na ginekolog. a i toa sto dobivas na 35 dena si proverila dali e se ok?

(Одговор на членот Zoja)
Непосредна врска до пораките: 839
16.10.2011 19:03:19   
Zoja
Pa posledno bev April i se beshe ok i PAP i eho vaka se nachelno u redu, i posle toa pochna 3-4 meseci da mi doagja na 35dena pred toa si ideshe na 32dena najnormalno, i sea posledniov pat mi dojde na 32 posledno na 9ti septemvri.. a ako mi doagjashe na 35dena mesecov trebashe vo petokot na 14ti da dobijam , i nishto eve, samo malku bledo zoltenikava nakaj bela  nekoja technost mi potekuva od vreme na vreme i me shtreka deka moze sum dobila, i kej idam u WC -,nishto... a me bolea jajnicite do petokot pojako ko za pred dobivanje, a vchera i denes sosema malku na momenti..shto li kje e koj znae user posted image

Непосредна врска до пораките: 840
17.10.2011 9:31:15   
Sajna
Jas imam edno prasanj - treba da NE DOBIJAM na 20 Okt, zavcera napraiv tri testa za bremenost site mi se pzitivni, dali e mozno i toa da pokaze grezno posto u sistina se javiv za preku krv da pravaam tolku pesimisticki mi zvucea sto nervi denes od niv nemam, pa sto ke prais preku krv mi vika rano ti e dali nekoja od vas ima napraeno preku krv porano i dali e validen rezultatot ...ako ne na svoja raka ke si odamcela sum zbnka user posted image

(Одговор на членот Zoja)
Непосредна врска до пораките: 841
17.10.2011 11:36:17   
AnnaMolly RR
Sajna, штом три теста покажале позитивен резултат, мислам дека тука нема дилема. За да си бидеш најсигурна направи си тест на крв на своја рака, нема ништо штетно од тоа.
Чекаме да ни ги потврдиш убавите вести! user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 842
17.10.2011 12:05:17   
pozitive
bravo bravo za nena sanja i za site trudnici cestitki i od mene vi posakuvam od srce da imate site bebuski moi rr pa sega na site ostanati potencijalni majki na forumov im preporacuvam da e opustat kako mene i da ne mu ja mislat mnogu jas otkako imav spontan pred 1 god pocnav pak pred nekoe vreme da pravam user posted image na 21 treba da odam na ginekolog za da zemam nekoj poseben test za ovulacija koj go nemamm praveno do sega po preporaka na ginekolog pa otkako ke meram folikuli i otkako ke go zemam testot ke vi napisam kako se vika za site koi ne sakaat da merat t ili da brojat plodni denovi ke ve informiram za testot poz do site uste ednas user posted image user posted image

veruvaj i samo veruvaj vo cuda

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 843
17.10.2011 13:26:38   
Zoja
Dobiv user posted image

(Одговор на членот pozitive)
Непосредна врска до пораките: 844
17.10.2011 18:48:09   
Just baby
Sanja tri testa negativni, moze da se pogresni ako se napraveni prerno, no tri pozitivni testa siguno ne se gresni user posted image
Cestitki i imaj si lesna bremenostuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 845
19.10.2011 21:30:19   
DuffytheDuck
Здраво РР. Јас само да го споделам со вас моето очекување - да ги видам user posted image овој месец. Од 5-9 ден на циклус примав кломифен по 1 таблетка дневно поради тоа што мн добро реагирам и се ствараат по неколку убави фоликули на двата јајника. На левиот имав 3 добро развиени. Правев 2 пати фоликулометрија, ендометриумот ми беше малку тенок 6мм, па пиев естрофем и ми се покачи на 7.7мм што е подобро. Исто на 11 ден примив и пурегон инекција за зреење на фоликулите. Цел месец имам болки во јајниците, најверојатно од хормоните. Пуштам срекички за сите кои нестрпливо како мене чекаат две убави црвенки user posted image . Денес ми е 20 ден од циклус имам уште 10 па правам тест. Позз

Непосредна врска до пораките: 846
19.10.2011 22:16:49   
Just baby
Ti ja pustam seta sreka user posted image . JAs vpetok treba da ne dobijam. no kako me bolat gradite, a i jajnicite od vreme na vreme, sto iskreno ne ocekuvam da ima nisto drugo osven user posted image . zdravje, nekoj drug mesec ke bide

(Одговор на членот DuffytheDuck)
Непосредна врска до пораките: 847
22.10.2011 10:51:27   
Zoja
Just baby kako si? ima novo?? user posted image

Непосредна врска до пораките: 848
24.10.2011 1:21:21   
Just baby
Cekam, utre e 30 den, valjda utre ke dobijam user posted image

(Одговор на членот Zoja)
Непосредна врска до пораките: 849
24.10.2011 9:53:28   
Sajna
nemaaa da dobiees ajdeee pozzitivnoooo user posted image user posted image user posted image ponedelnicki idemeee mene mi e strav treba u sistina denes da pravam test preku krv ama nekako ne mi se odi user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 850
Страница:   <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?