|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - II дел
15.12.2011 16:52:30   
Bogdancanka
pipi mila najdobro da si odis na lekar za da bides sigurna...ajde mila stiskame palci

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Pipi88)
Непосредна врска до пораките: 976
15.12.2011 17:24:49   
Pipi88
еве утре одам на гинеколог и дај боже на арно нека биде работаваuser posted image Во октомври истото ми се случи место менструален циклус го имав истиот како сега темно-кафеав секрет и отидов на гинеколог ме погледна на ехо  кажа дека нема бременост а секретот незнаела зошто бил таков и дека не било ништо страшно. Дај Боже утре да ме израдува........

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 977
15.12.2011 17:57:16   
Melanija RR
Pipi88со среќа утре,ти пуштам среќа user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 978
15.12.2011 18:41:53   
temjana
ајде пипи стискаме палци за убави вестиuser posted image Ние сега ги земавме резултатите од спермограмот на мм во понеделник сабајле имам закажано преглед кај гинекологот, брисеви пап и се што е потребно како за почеток, па ќе ни ги види и овие резултати. Овака ми изгледаа ок 60-70% подвижни мислам дека е во ред, што знамuser posted image Ајде ќе ви кажам во понеделник од кога ќе почнеме со испитувањата за мене. Искрено без разлика што и да биде среќна сум бидејќи почнавме конечно после толку време одлагањеuser posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 979
15.12.2011 19:43:50   
Melanija RR
temjana со лесно да ви одат испитувањата и се да биде во ред,па наскоро да частиш за user posted image user posted image
Останете позитивни и со убава мисла user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 980
16.12.2011 9:55:32   
Pipi88
ајде Темјана со среќа и се убаво нека мине,па здравје Боже да споделиш со нас убава вест и ти и сите останати кои сме во исчекување user posted image

Непосредна врска до пораките: 981
16.12.2011 15:14:52   
mimo
здраво до сите рр. после 2 месеци цекање ги добиф менстру и одлуциф да направан хормонални испитувања денес ги зедов резултатите излезе дека Прогестронот ми е висок, па сакам од вас да слушам дали сте имале некогаш висок прогестерон и што сте земале за тоа ,јас понеделник одам во гинеколог. и дали поради прогестеронот немам редовна менстуација? и не можам да забременам јас веке имам едно дете 5 год но еве 15 месеци не можам да забременам а гинекологот ми вика сфе е ок !!!!!!!!!!

Непосредна врска до пораките: 982
19.12.2011 21:03:01   
taci83
zdravo na site sakam da ve prasam vaka koga plvite test za bremenos dali od prviot mlaz od mokracata go pravite testot ili go isfrlate pa posle pravite test mislam ne so vtor mokraza so prva samo prviot mlaz nadvor a dr se koristi za testot,zosto koga ispituvam mograca dr mi veli prviot mlaz nadvor a dr vo casa za ispituvanje zosto taka podobro se ispituvalo me interesira dali toa vazi i za testot .....kako gi vie pravite testot za bremenost

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 983
19.12.2011 23:01:28   
lindicka
taci83, jas mislam deka nema vrska so koj mlaz se pravi testot. Ednas do sega sum imala bremensot(za zal negativna), prvo doznav so test za bremenost. Ne se sekjavam tocno so koj mlaz sum go pravela, no znam deka testovite ako se napravat po zadocnuvanje obicno se tocni. Togas jas pravev nekolku, i ako ima bremenost kje pomine, ako nema, kje bide negativen.

(Одговор на членот taci83)
Непосредна врска до пораките: 984
20.12.2011 17:44:31   
mimo
здраво до сите рр. после 2 месеци цекање ги добиф менстру и одлуциф да направан хормонални испитувања денес ги зедов резултатите излезе дека Прогестронот ми е висок, па сакам од вас да слушам дали сте имале некогаш висок прогестерон и што сте земале за тоа и дали поради прогестеронот немам редовна менстуација? и не можам да забременам јас веке имам едно дете 5 год но еве 15 месеци не можам да забременам а гинекологот ми вика сфе е ок !!!!!!!!!! па сега за прогестеронот пак вока добро што ти е висок

(Одговор на членот lindicka)
Непосредна врска до пораките: 985
20.12.2011 21:21:14   
tanjapg
Zdravo devojkiuser posted image Dolgo vreme ve citkam ama eve sega i prv pat da pisam....Mi kasni veke edna,osekav gadenje i bolki vo kicmata,pa vcera resiv da napravam test i mnogu sum srekna bidejki vidov user posted image Deneska otidov na ginekolog me gledase na eho i mi rece deka e rano seuste za da se vidi plodot,tek posle dve nedeliuser posted image ....jas stvarno neznam ni koja nedela sum ni nistouser posted image ...
Koga treba da se vidi plodot,vo koja nedela od bremenosta???Ste imale li nekogas vakva situacija???
P.S. tolku bev vesela se dodeka ne otidov na pregleduser posted image

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 986
20.12.2011 21:23:53   
Annet
важно имаuser posted image ќе се види тоа е толку мало колку едно оривче,само имај лесна бременост и уживај во неаuser posted image

(Одговор на членот tanjapg)
Непосредна врска до пораките: 987
20.12.2011 21:43:24   
tanjapg
Fala Anet,se nadevam deka ke bide taka user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 988
20.12.2011 22:07:57   
Melanija RR
tanjapg user posted image user posted image user posted image .Честитки и уживај до следното ехоuser posted image

(Одговор на членот tanjapg)
Непосредна врска до пораките: 989
29.12.2011 10:57:02   
Just baby
Ringerajki, ova bese teska godina no nekako ja isturkavme :) jas uspeav da gi vidam moite user posted image i da gu slusnam srcenceto na bebeto :)
Vi ja isprakam seta sreka i izkreni zelbi za sto poskoro vo novata odina i vie gi vidite vasite user posted image i si rodite pregkrasni zdravi bebinja user posted image
Ovaa godina sto doaga neka bide najplodna, i neka dade sreka, zdravje, ljubov i bebence vo sekoj dom :)

Непосредна врска до пораките: 990
1.1.2012 21:26:53   
Sweetheart
Еве и јас да се запишам во списокот на трудници бремена сум 5 недели и 2 дена, бев на гинеколог пред неколку дена и ми кажа да отидам за 10 дена дека веќе ќе треба да го слушнеме срценцето на бебчето. Дај Боже да е се во ред поради тоа што пред 10 месеца имав спонтан абортус поради тоа што user posted image  немаше срцева акција. Се надевам дека тоа нема да биде случај овој пат.

(Одговор на членот Just baby)
Непосредна врска до пораките: 991
2.1.2012 22:52:41   
lindicka
Sweetheart cestito neka ti e bremenosta! So lesno da si ja pomines i se da bide vo red!user posted image Nemoj da mislis negativno! I jas pred 9 meseci imav abortus (missed abortion) zatoa sto plodot nemase srceva reakcija, i celo vreme se preispituvam sto gresno sum pravela za da ne se razvie plodot i najmnogu od toa se plasam, sto ako koga kje ostanam bremena povtorno mi se sluci istoto. Nemoj da zapagjas vo negativni misli, sledi gi upatstvata od doktorot, sega vekje imas iskustvo so pocetok na bremenost. Uzivaj! Cestito! Ajde i mene da me fati majata i jas da si gi vidam user posted image ovoj mesec! I site koi cekaatuser posted image da si dobijat sto poskoro!

(Одговор на членот Sweetheart)
Непосредна врска до пораките: 992
2.1.2012 23:07:30   
*viva*
sweatheart cestito na bremenosta so lesno neka ti e.
ic nemoj da se sekiras ne znaci ako edniot pat ne bidnalo
nema da bide vtoriot.i jas imav eden abortus bebeto
nemase srceva reakcija pa posle toa si rodiv dve kerkicki.
uzivaj sega i ne misli na toa sto pominalo..

Непосредна врска до пораките: 993
5.1.2012 11:33:12   
Sajna
i jas sakaaam user posted image nemozam vekeee tri godina samo edna i edna user posted image

(Одговор на членот *viva*)
Непосредна врска до пораките: 994
5.1.2012 13:07:17   
Melanija RR
Сите сакаме user posted image user posted image и верувајте ќе ги видиме.Ајде да продолжиме како до сега да се бодриме.После се навистина колку време ги чекаме,барем мене,веќе не ми е важно.Дали се 2-3 години или повеќе ,мора да биде,нели е така?
За сите user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 995
5.1.2012 13:18:32   
arh_diz
Site koi ste vo iscekuvanje Sto pobrzo da si vidite user posted image ,ajde devojki na rabota nema otkazuvanje razocaruvanje

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 996
8.1.2012 20:19:54   
lindicka
Здраво, девојки. Дали сте слушнале за чајот за воспаление на јајници и јајцеводи од алкалоид и за вагиналетите на база на кантарион, St. John?

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 997
8.1.2012 21:26:53   
Gladys
DRAGA Lindicka,jas go imam pieno cajot protiv vospalenie na jajnici i jajcevodi zadivolna sum mnogu mi pomogna.inaku cajot e gorcliv No sepak moze da se pie.

Непосредна врска до пораките: 998
8.1.2012 21:46:14   
lindicka
Gladys, фала на одговорот. Дали се пие нон стоп, во однос на тоа дали се пие само првите 14 дена или и кога ќе поминат плодните денови, се до следниот циклус? И јас почнав да го пијам и гледам дека ми помага, имав болки во десниот јајник сега ми ја снемува, а веќе ми почнуваат плодните денови, па не знам дали да продолжам, да не има некој лош ефект на плодот доколку би настанал? 

(Одговор на членот Gladys)
Непосредна врска до пораките: 999
8.1.2012 22:27:27   
Gladys
Vaka, jas imav vospalenie posle prvoto neuspesno invitro,Dr mi go preporaca cajot i go piev se dodeka ne go zavrsiv zatoa nebi mozela da ti odgovoram na tvoite prasanja.probaj da se konsultiere so tvojot Dr.ti posakuvam sto pobrzo user posted image .

Непосредна врска до пораките: 1000
Страница:   <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?