Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 18.5.2012 10:29:50
slip
Уф, обавезно ќе ги земеме и другиве од списокот, едни ќе влечеш ти, едни јас... Море ќе ги собереме и тие што не се на списоков, што мислат они дека ќе ги прашаме за дозвола...???
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 18.5.2012 11:10:54
slip
На лекар сум во понеделник, се надевам дека ќе се види нешто. По тестов ми се чини дека ќе се види, пошто втората линија (таа за бременост) ми беше поцрвена и од таа контролната Ај па ќе ви пишам дали сум го видела бонбончето...
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 18.5.2012 11:58:23
slip
Даааа Сандрин миличка и јас се сеќавам на тебе и твоите совети, колку ми е мило што пак те гледам...Фала ти срце на честитките, и на твоја глава (не сум баш во тек што се случува со тебе, има ли нешто ново, ако не ти е тешко кажи ми). Цмок
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 18.5.2012 12:07:52
sandrin
uste nema, poleka no sigurno pocnuva po nervi da mi lazi:))) ama toa e sto e, tuka intervencii nema... a ne mozam ni vrski da fatam :))) ti uzivaj si sega, dve ipol godini ne e malo iscekuvanje, mozam samo da pretpostavam kolkavo zadovolstvo ti predizvikal pozitivniot test!.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 18.5.2012 13:35:37
slip
Сандрин мила, а за каде ти треба врски...? Иначе не се секирај,штом кај мене бидна после 2,5 години, ќе биде и кај тебе. Јас забременив во месец кога хормоните ми беа хаос и матичната ми кажа дека немам овулација и неможам природно да забременам.Ама ете везе немало. Те поздравувам и ти ја пуштам мојата среќа кај тебе.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 18.5.2012 13:41:28
sandrin
kaj strkot! se salam... za bebe nema kade vrski da fatime :)))) se nadevam ke bide, malku opteretuva ona ''opusti se stom ednas bidnalo ke bide pak'' a ti gledas deka od toa nisto i recisi e nevozmozno da se opustis,ama... se nadevam tvojata sreka ke me najde i mene- ti blagodaram!
< Поракaта ја уредил sandrin -- 18.5.2012 13:42:33 >
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 18.5.2012 14:07:10
slip
Сандрин,за кај штркот-лесна работа,јас веќе му кажав за тебе,така да не се изненадиш ако те посети наскоро. А за тоа ,,опушти се,, не ми збори...Се изнаслушав и јас, ама се слагам дека ако било еднаш пак ќе биде.СИГУРНА СУМ ВО ТОА. Те бакнувам
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 18.5.2012 20:55:51
Zoja
ajdeee neka ni se mnozat trudniciiii ovaa prolet da imame najvekje trudnici dajboze Chestitki do site novi trudnici i da si imate najlesni 9 meseci SAMO UBAVINI da chitame i crti
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 18.5.2012 21:56:45
lindicka
Slip, честито бременост и живо и здраво бебенце. Зоја, исто и тебе честито бременост и живо и здраво бебенце. Сакав да те прашам, дали ти одеше кај Хаџи-Лега? Дали правеше инсеминации во меѓувреме или природно си остана, без никакви додат ни интеревенции? Имам веќе неуспешна инсеминација,. Прашувам затоа што и јас одам кај овој доктор, па каков ти е впечатокот? П.С ако ти е незгодно вака, пиши ми приватна порака, те молам. Благодарам,
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 18.5.2012 22:51:18
Zoja
fala Lindichka na chestitkite pa da se vrakja brzo.. Kaj Hadji Lega trebashe da pochnam so Clomifen pa ako ne biva so inseminacii , ama se premisliv i ne gi pochnav , shube mi beshe nekako rekov da ostavam ushte nekoj period prirodno i bidna :) Inaku za nego imam slushano samo pozitivni kritiki a eve sega kaj nego odam na pregledi i mnogu si e korekten i profesionalen. i navecher da mu vrtish na mobilen kreva chovekot shto mnogu znachi - neli daj boze prirodno na site da vi dojde - kako shto e BOG nikoj ne e pozdrav
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 18.5.2012 23:57:39
lindicka
Ok, Zoja, фала на информации, и мене ми е ок, онака опуштен, и ми се случувало и мене да му вртам навечер ќе видиме натаму како ќе биде со инсеминации, докторот предлага 4 инсеминации, ако не успеат тогаш инвитро, ама дај боже да успеам до тогаш, ич не ми се оди низ маката на инвитро. Си мислев да не ти препишал некоја природна терапија или слично, таблети да го прашам и јас .
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 21.5.2012 20:56:07
Melanija RR
stelle
За тест чекаме: marko 3 /??? Elence3 /26 мај sunshine0704 /26 мај sonce7 /29 мај bella80 /4 јуни bebence19 / 4 јуни liljak (ИФВ) / 1 јуни
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни