|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - II дел
5.8.2012 20:58:47   
suzeto
13 avgust za test

(Одговор на членот tila)
Непосредна врска до пораките: 1701
5.8.2012 21:17:30   
tila
ti blagodaram od se srce IRENA na ubavite zborovi i utehata sto mi ja pruzi, stvarno mi trebase ova ,daj boze da ne e nisto loso daj boze da sum bremena, ke odam nedelava na ispituvanja na krv za da proveram sto e i ke vi pisam .daj boze da slavime

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 1702
5.8.2012 21:26:02   
Нивеа
**IRENA srce daj boze da si vo pravo user posted image , no ne veruvam najiskreno, epten slabo rabotevme mesecov hahaha .... tila duso ne se sekiraj se ke bide vo red, proveri na eho, dokolku nema bremenost (daj boze da ima), vednas zapocni si so ispituvanja (ne cekaj)...daj boze da ne izvestis so ubavi novosti!!!

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот tila)
Непосредна врска до пораките: 1703
5.8.2012 21:37:11   
tila
nivea dusicke ti blagodaram i na tebe za podrskata stvarno mnogu mi znacat vasite soveti i podrski, do pred nekoja den se dodeka ne se zacleniv bev premnogu razocarana , no odkako stanav clen na forumov , vie site mi pomognavte, so vasite utehi i podrski vi blagodaram mnogu na site.
inaku NIVEA PRED EDNA GODINA MOJOT MATICEN GINEKOLOK MI RECE DEKA IMAM VODENI CISTI NO DEKA PUKAAT VO MENZIS, zatoa imam bolna menstruacija, no koga bev posledno na ginekolog pred mesec dena mi kaza deka se e vo red i deka cistite se izgubeni deka nemam ,a toa drugoto neznam nemam ispituvano ke ispitam denovive , a da i cekam rezultati od pap testot, a predhodniot mi bese se ok , daj boze i ovaj da e se ok.
inaku so ova so mi kasni prasanje do site vas... mi dojde posledno na 31 MAJ mi traese do 2 JUNI sto znaci dvaipol dena i bese malku , a mene znae da mi trae po 5 , 6 dena i da krvaram.od togas pa se do denes jas nemam dobieno, a trebase da mi dojde od 28 juni do 4 juli toj period no ne mi dojde. i jas fino lepo si pojdov na ginekolok i on mi rece deka sne go fatile plodniot den i deka ima nesto se gleda vo matkata ama rano e da se kaze i mi vika za dve nedeli ako ne dobies napravi si test i za dve nedeli jas ne dobiv napraviv test, i testot user posted image negativen.od togas pominaa i dve nedeli uste a jas nema dobieno, i sega neznam dali sum bremena ili e nesto drugo nedaj boze, pa zatoa ke go poslusam vasiot sovet i ke odam na ispituvanja na krv i za bremenost i daj boze da sum bremena, odnapred vi se izvinuvam na site sto sum mozebi dosadna no veruvajte da ne ste mi vo kozava ocajna sum a vie ste mi najgolemata uteha vi blaagodaram.user posted image user posted image

(Одговор на членот tila)
Непосредна врска до пораките: 1704
5.8.2012 23:10:23   
Sajna
milicki aj edno prasanje...treba da ne dobijam na 10 Avg ama eve vtor den mi paga pritisokov 50 so 90 sto za mene ne e svojstveno i mi se losi mi se spieeee mnooguuu i se utepav od povrakanje napraiv od tie testovite 5 dena po zacnvanje nisto edna crtka :(((dajte nekoj sovet

(Одговор на членот tila)
Непосредна врска до пораките: 1705
5.8.2012 23:31:44   
kapina
ti se spie i ti se povraka od toa sto ti e nizok pritisokot  pij poveke tecnosti kafe jas si pijam strumka sok    mi pomaga mnogu koga mi e nizok pritisokot 

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 1706
6.8.2012 0:14:07   
Melanija RR
Сајна и јас и доста околу мене се жалат исто на постојано спиење,еве секое попладне спијам по1,5 до 2 часа тапа сум user posted image
Дајбоже да ти е од другото user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1707
6.8.2012 9:18:49   
Нивеа
eee za spienje da ne pravime muabet cel zivot sum ziva nenaspana, ama sega moze i poradi vremeto, navecer ne mozam da spijam od zestini a nasabajle na rabota dremam user posted image

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1708
6.8.2012 10:41:45   
love4ever
Hhahaha i jas sum ista da me ostavis 24 casa bi spiela i se sum ziva nenaspana a sto vika Nivea sabajle rce mi spie i na rabota dremamuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 1709
6.8.2012 11:23:07   
Нивеа
hahaha abe toa deka kako bebe mnogu sum plakala i ic ne sum spiela pa sea da nadoknadam kako golema hahahaha, inaku 2 dena po red temperaturata bazalna mi e 37.3...sto vikate da zemam test da proveram ili rano e? iako ne veruvam deka ke izleze user posted image , ama sepak sovet da pobaram user posted image

(Одговор на членот love4ever)
Непосредна врска до пораките: 1710
6.8.2012 11:26:31   
Melanija RR
Нивеа ај сочекај до среда среќен ден тогаш веќе би ти доцнело 3 дена user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 1711
6.8.2012 15:57:42   
cacisk
Zenski samo sto se vrativ od folikulometrija imav 3 folikuli 21, 23 i 23 mm a pred 2 dena mav 2 folikuli 13 i 14mm. Primiv pregnyl inekcija pa ce vidime sto ce bide so gospod napred. Samo endometriumot malku mi e tenok 6mm doktorot rece deka ne e los no znam deka e tenok. Caoss, i vi pustan na site sreka sto cekate user posted image

< Поракaта ја уредил cacisk -- 6.8.2012 15:59:17 >

Непосредна врска до пораките: 1712
6.8.2012 17:03:35   
Anonimen
Јас сабајлево бев на фоликулометрија 14 дц, ден имав 1 фоликул 23мм и примив инекција. Но ендометриумот ми беше тенок 7.3мм го прашав докторот дали да пијам естрофем рече нема потреба, а јас сакам на своја рака да пијам барем овие 3-4 дена да ми се здебели барем до 9-10мм. Дали да земам или не?? Ај казете вие колку пати на ден сте пиеле естрофем.?

(Одговор на членот cacisk)
  Непосредна врска до пораките: 1713
6.8.2012 22:23:57   
kapina
7,3mm ne e tenok endometrium normalen e zosto da pies lekovi samo 

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1714
6.8.2012 23:19:02   
Bogdancanka
Anonimen moj sovet na svoja raka ne zemaj estrofem,ako imalo potreba lekarot ke ti preporacal..pozz

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1715
7.8.2012 0:50:14   
bella80
Nemozam da najdam nigde po aptekive testovi za ovulacija,pa ako znae nekoja ringerajka da mi pise kade da najdam...Fala vi

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1716
7.8.2012 6:54:34   
bebence19
bela jas sum od strumica tuka prasav vo dve tri apteki mi rekoja deka ako sakam so sigurno ke mi poracaat posle proveriv vo zegin se javiv vo skopje i mi rekoja deka gi imale no sega bas gi nemaat.Inace toa bese pred 2-3 meseci ako najdes nekade kazi molim te mnogu mnogu pozdravi

(Одговор на членот bella80)
Непосредна врска до пораките: 1717
7.8.2012 7:46:59   
sonce7
Dobro utro na site :) jas se prijavuvam za nedobivanje na 28.08user posted image user posted image user posted image user posted image .
I sakam da prasam zosto ne se prakaat privatnite poraki???

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 1718
7.8.2012 7:48:28   
Anonimen
Se nadevam ke vi pomogne ovaa informacija :)) TESTOVI ZA OVULACIJA  ima vo veles vo aptekite ziva farm :)) prasuvav pred edna nedela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот sonce7)
  Непосредна врска до пораките: 1719
7.8.2012 9:27:59   
Anonimen
Девојки да знаете што ме снајдеuser posted image user posted image Вчера сабајле примив прегнил и нели треба да се има има односи 3-4 дена откако ќе ја примиш инекцијата.И ние така вчера навечер таман да почнеме си бевме на вечера да се опуштиме и мм не можесе да постигне ерекција. Пробувавме цела вечер ама ништо. И сабајлево пред да оди на работа и пак ништоuser posted image user posted image Ајде брзо некој совет зосто ќе побудалам начисто. Скроз сум избезумена

Непосредна врска до пораките: 1720
7.8.2012 10:44:45   
Sajna
Ima tabletki za erekcija na prirodna baza ama dali ke mu deluvaat odma za den do dva neznam Tribestan Speemen i slicno pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1721
7.8.2012 11:19:05   
Melanija RR
Анонимен јасно е дека сте подпритисок мора тие 2-3 дена ама па ако се потресувате и двајцата ништо не правите,опуштено и ќе биде во ред ,имате вечер,утре не се секирај

За тест чекаме:
stelle 18 јуни
malena1 20 јули
----------------------
Kokiceto 2 август
bebence19 2 август
Нивеа 5 август
Melanija RR 8 август
suzeto 13август
sonce7 28 август
**IRENA 30 август
bella80 2 септември

Непосредна врска до пораките: 1722
7.8.2012 12:05:32   
suzeto
jas dobiv denes.....stalno stom pokusavame da zabremenam dobivam mnogu pred vreme zosto ne mi e jasno

Непосредна врска до пораките: 1723
7.8.2012 12:43:32   
Sajna
i jas cekam user posted image na 11 Avg

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 1724
7.8.2012 15:01:22   
love4ever
Lele znaci ova ne e mozno. 3 testa site negativni a jas seuste ne dobiv mi kasni veke 7 denauser posted image user posted image Uff veke

Непосредна врска до пораките: 1725
Страница:   <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?