Ikana -> RE: Признавам дека.... (18.1.2012 23:58:24)
|
Miana i mene ne mi e seedno sepak ok mene mi e prvo dete, ama pa ona da ne bese niti jas niti maz mi ke si go zadrzevme razumot, zenava mi dezura sekoja nok, doaga od drug kraj na gradot, mislam stvarno dava se od sebe...koga ke vidam, podobro da lupa biseri i da dezura, otkolku jas i mm nenaspani. Nejkam ama toa e. Majka mi doaga za praznici i vikendi, ama i ona raboti, a sveki e penzioner. Ne sum vo situacija da biram, posto treba i leb da jademe doma, treba da e cisto, treba da e isprano, vcera samo na lekovi za nastinka dadov 2000 den...eden den lezev vo krevet cela kukja haos, taka da toa e...biser ili brbushka, jas bitno da ozdravam da mozam deteto da si go nadojam saglam, a ne so maski da set__am i da mi snemuva mleko od umor. ИЗВОРНА ПОРАКА: miana priznavam deka sum mnogu ljubomorna koga nekoj ( sveki ) ke ja zeme bebuska vo race ...Za pogolemata kerka ne sum ,ama za ovaa poluduvam i samo ja izbegnuvam..Neznam zosto e toa taka ama mislam deka e posledica na nejzinite muabeti kako ona se grizi za ( pogolemata ) kerka moja i kako ja izbegnuva namesto da saka da ja proset__a kako baba pa mislam deka na ovoj nacin sakam da ja kazam..I priznavam deka premnogu go zapostaviv pogolemoto dete odkako mi se rodi pomaloto i poveke vreme mu posvetuvam na maloto ..( znam deka gresam ama posilno e od mene ) [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|