Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Веќе неколку дена по ред сакам да испратам порака ама не го бидува. Проблемот е само кај мене или сите го имате истиот проблем?
Еве што се појавува
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e10' Procedure or Function 'sms_insertsms' expects parameter '@ip', which was not supplied. /smssend.asp, line 166
NE PROBLEM NIE KE SI PUSTIME PORAKA PREKU SVOJOT MOB.AMA LUGE OVAA E SRAMOTA IMATE 5 BESPLATNI PORAKI A PORAKITE NE STIGAAT OVAA E SRAMOTA POARNO NEMATE BES. PORAKI I CISTA RABOTA OVAA E EDNAKVO N IZMAMA SRAMOTA
Навистина може некој да ми каже зошто не стигнуваат пораките. Прво појавуваше проблем а пораките стигнуваа, а сега еве веќе 2 дена праќам пораки пишува дека се успешно испратени а не стигнуваат. Разбрав дека имало проблем со ВИП, ама еве и на Космофон не стигаат. Кредитите се трошат а пораките не стигнуваат.
Вчера имало проблеми и со пораките преку мобилен, така да имало и со нашите бесплатни пораки, не е никаква измама, но понекогаш не можат да се пуштат пораки или покажува ерор а ќе ги пушти, но толку многу нови работи се поставуваат на страната па понекогаш сето тоа пречи. Значи РР ја има и на други јазици, поврзани сме и кога се поставуваат нови работи често пати се појавуваат и некои проблеми кои брзо се надминуваат, па се надевам нема да замерите. Благодарам за разбирањето.
Драги РР корисници. Пораките повторно успешно функционираат. Проблемот кој постоеше се надмина. Би сакала да се обратам до сите а посебно до Даниел дека РР во никој случај не сака да измамува некого, напротив сака да воведе многу новини кои треба постојано да се контролираат. Благодарение на вашите навремени информации за некој проблеми брзо се дејствува, некогаш е потребно пократко некогаш подолго време. Во иднина молам за мирен тон и без навреди! Сите сме во исти брод и заедно ќе стигнеме до целта РР да биде наше најубаво место, за кое сите се грижиме и го надоградуваме.
Еве јас денес пратив неколку пораки и се е во ред, стигнати се пораките.Точно е дека понекогаш има проблеми но тоа се краткотрајни, и обично брзо се решаваат.
За прв пат вчера решив да видам какви се тие бесплатни пораки...ниеднаш не сум ги користела до сеа...пратив една на Лука..не ја добил...денес пробав на мојот друг тел да пратам...и не стига...сеа незнам прв пат пракам...ова често се дешава или?
i kaj mene ima problem mi stoi deka imam pravo na 10 sms na den a prakam samo po 2 i nemoze nekogas nemozam niedna da pratam kako i da e iako tuka sme pred se za forumot,no sepak koga veke ja ima moznosta treba da se prevzeme nesto za uspesna realizacija na ponudenoto
Сакам да ве известам дека вчера и денес имало проблем со СМС пораките, кој веќе е среден. Истите беспрекорно функционираат постојано, се случува некогаш кога се откупуваат нови кредити од наша страна да дојде до краткотраен прекин.