Snowhite RR -> RE: Столче за хранење (1.7.2011 17:10:20)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska### во недела ќе правиме крштевка па моите сакаат да ни купат столче јас одвај чекам, мм пак се двоуми и ме нервира , а само јас знам како си го ранам, со лажење, кога е во релаксатор ми се лизга ( мал му е веќе) кога е на кревет станува со газето се крева катастрофа, мислам дека столчево ќе не спаси малку и се надевам ќе си седи во него, го ставив во продавница седеше и се смееше интересно му беше, сакам дрвено да земам се прави како масичка после за пишување ама мислам немаше за врзување гледам некои имате како сте задоволни? Пепелашка не знам веќе дали сте купиле столче, ама еве да ти кажам јас имам од дрвените што се со масичка, ама без каиш и би препорачала да не земате, ако има со каиш во ред, оти Михаил кога сака да стани и надолу слегува и ми се заглавува не можам да го извадам и си мислам можеби и затоа многу не го обожава. Има периоди кога сака и периоди кога не сака да седи во него, моментално седи ако го извадам горниот дел долу, се на се, ние малку го искористивме, а сега планирам да го размонитарам да го направам со масичка, па да видиме така колку ќе го искористиме
|
|
|
|