Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Големина на стомакот во бременоста 28.10.2012 15:48:10
kikicka
Мешковци што сте убави, и не бидете будали да се нервирате до каде ке терате, уживајте мене почна пак да ме фака мерак за мешенце после 2 години, вака кога ве гледам!!
RE: Големина на стомакот во бременоста 2.2.2013 11:05:51
profesorica
Секоја бременост е различна- не џабе викаат.Со Дамјан мешето ми рипна буквално втора половина од 8ми месец а сега уште во 5ти ми се познаваше и уште тогаш ја носев облеката од 9ти месец.Сега имам поголемо меше
RE: Големина на стомакот во бременоста 5.2.2013 13:47:46
katalina1
Mene mese mi se poznavase od 4 mesec negde.Naglo zgolemuvanje od 7 krajot i eve sega 8.Kakva ke sum do kraj samo gospod znae...nejse,neka e se' vo red so cucka.Mnogu mi e tesko oblekuvanjeto corapi,cizmi...a za sreduvanje na intimata voopsto da ne zboruvam.Taka na slepo se sreduvame,kaj fatam-fatam,strav mi e da se poglednam tamu dolu
RE: Големина на стомакот во бременоста 24.2.2013 13:15:14
temjanuska2
eve me mene pak oti vas ve nema ova ne e mesto za ova tema no sakam da ve prasam kako ste so gradite? od pred 2 ned gi osekam namaleni t.e i gi gledam deka mi se namaleni.Na pocetokot mi bea napnati kako topka i okrugli a sea mi se taka kako spusteni i ne se napnati,pa zatoa sakav da ve prasam dali i kaj vas e isto
RE: Големина на стомакот во бременоста 24.2.2013 21:46:54
Simona_k
Тemjanuska2 ај остави го мешето да си расте тоа му е работа да расте Не се замарај,јас чекам второ и да ти кажам искрено ни со првото ни со второво не сум го мерела мешко ни еднаш.Го сакам каков што е (гоооолем како баскет) и да го мерам и да ме го мерам тој е Уживајте во бременост,после и да сакате да имате таков облик или големина неможете,гледате дури и тој има посебна убавина
RE: Големина на стомакот во бременоста 28.2.2013 10:10:08
temjanuska2
mamicki ajde nikade ve nema ,nema nekoja druga gorda mamicka da kaze kolkavo e meseto kakvo e kako lubenica kako kruska Moeto e sto znam taka trakalezno kako lubenicka
RE: Големина на стомакот во бременоста 5.3.2013 16:39:31
idnata_mama
Jas sum pri kraj na 10ta nedela i edvaj cekam da se pojavi meshko... Mislam deka tek togas ke skontam deka imam bebe vo stomakot, vaka moze nekolku saati da ne mi tekne deka sum trudna . Koga pocnuva da raste mesheto, koga prv pat se primetuva deka nekoj e truden? jas iskreno edvaj cekam, ama citajki ve izgleda individualno e
RE: Големина на стомакот во бременоста 9.3.2013 21:26:40
idnata_mama
Јас не си го мерам мешко ама неделава подрипна малку и ако носам тесна блуза си се познава трудничко мешенце заоблено . Баш се чудам што толку рано си се заоблува и оформува а некаде сум меѓу 11 и 12 недела. Ако расте вака уште сега незнам колкаво ќе биде летово, ама јас бескрајно му се радувам и само го галкам и му зборам а и често си го сликам за да му кажам на бебушко мама од колкаво зрнце си го носела во меше
RE: Големина на стомакот во бременоста 17.4.2013 9:40:28
Mami82
Jas sum 19 nedela, sega meseto pocnuva naglo zabrzano da raste, i edvaj cekam da potporasne. :) seuste ne sum pocuvstvuvama dvizenje, ama go ocekuvam vo sekoj moment.