koalicka -> RE: Експандиран ориз (9.9.2009 14:59:54)
|
Fala za slikickata uste denes odam do vitalia, a sto uste mozam da i zemam od tamu za nejzina vozrast. Sega na 19-ti ke polni 7 meseci, a za mlekoto ke pocnam od pocetok(od 2 mesci), piese prehip no samo po nekolku goltki onaka se ligavese na cuclata, se do eden den koga bese gladna i ispi 100ml, i za dva casa pocna so povrakajne vo mlazovi, mnogu me isplasi jas koga povrakam takov mlaz ne povrakam, posto ja doev prestanav da i davam, za po eden mesec pak da probam so HIPP hipoalergeno, ne sakase da go pomirisa, pa i kupibv mlecna kasa od milupa i ja rastvoriv so NAN 1, pak se isturi od povrakajne, i posledno i dadov HIPP mlecna kasa od banana posle koja ja odnesov na detska klinika mislejki deka e dehidrirana. Se konsultirav so maticnata i mnogu me razocara mi veli nisto ne i e pak probaj, a samo povraka, vo rok od dva casa se ke ispovrati i se smiruva, drugi simptomi nema.Veke ne znam sto da i davam eve i meleniot oriz ne mi go saka i go mesam so ovosje ama go pluka, maki macime spo jadenjeto.Pomagajte ako znaete sto da i davam za dorucek i vecera, osven ovosje ama toa ne ja zasituva posle pola saat bara da cica.
|
|
|
|