Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: во која населба живеат нашите рингерајки 11.11.2011 13:31:35
bibe80
kako devojce sum od Kisela Voda,na cesma a sega ziveeme kaj mm vo Marino kaj crkvata.inace epten mi e cudno tuka nemozam da se naviknam,moze deka neznam nikoj,pa nonstop sme nakaj centar.ako ima nekoj vo reonov neka se prijavi za kafe
RE: во која населба живеат нашите рингерајки 11.11.2011 13:33:03
AnnaMolly RR
Жени, нека се пријави некоја моја комшика, веќе пукнав од досада немам каде да отидам на кафе. Инаку, на Кале сум кај турската амбасада, во близина на поранешна Македонска куќа сега што е албанска амбасада.
RE: во која населба живеат нашите рингерајки 11.11.2011 13:35:25
miana
Jas imam drugarka od sredno i osnovno tamu na kale ...Zivee odma karsi muzejot..Daniela se vika ima brat pogolem Donco..Moze gi znaes??? Imam i edna KIKI ( tamu kaj ambasadata i Elena)
RE: во која населба живеат нашите рингерајки 11.11.2011 13:41:51
Calypso
Uf, i jas nemam nikoj tuka blizu, ete JovanaJ moze mi e taka poblisku... inaku sum megju Madzari i Trubarevo, ni vo grad, ni vo selo... problem mi e sto nemam kola da idam sama nakaj centar, a i da imav, treba malku da povezbam vozenje
RE: во која населба живеат нашите рингерајки 12.11.2011 15:57:09
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Jas imam drugarka od sredno i osnovno tamu na kale ...Zivee odma karsi muzejot..Daniela se vika ima brat pogolem Donco..Moze gi znaes??? Imam i edna KIKI ( tamu kaj ambasadata i Elena)
Не ги знам. Ќе го прашам мм, ретки се тука македонците, се се албанци и турци, па тој има шанси да ги знае.
RE: во која населба живеат нашите рингерајки 12.11.2011 22:51:12
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Не ги знам. Ќе го прашам мм, ретки се тука македонците, се се албанци и турци, па тој има шанси да ги знае.
Ете, потврдено е. Маж ми ги знае. И јас ја знам Даниела од видување, работеше во една продавничка каде што пазарев тука на Кале.