niki -> RE: Секс во иста соба со бебето?? (28.9.2009 11:11:30)
|
Колку сум малер јас, знаете? Во саботата вечер доѓам дома и ги најдов двајцата спијат во дневна. Седнав да одгледам серија. Мм отиде во спална, по завршување на серијата ја однесов керка ми во нејзината соба и одам и јас да си легнам. Влегувам во спална мм буден, го болел желудникот. Лежиме гушнати и си викам ај да го погалам да видам како ке реагира, ама се предомислив. Тој нешто ми се премета во кревет до мене. Стварно ќе да го боли - си викам. Кога оп раката ми ја однесе таму, знаете каде, да не цртам. Ауууууу изненадување да видите, спремен, ехехејјјјјјјјј. Радости. И почнавме, убавини... Кога слушам некој детски крик. Чие ли дете сега плаче? - прашувам. Нашето. - одговара мм Следно слушам се отвара врата, се покрив, ама не се одвојувам од него, а малава дошета и си легна кај нас во кревет. Мм ми вика ајде што си се здрвила спие. Јас: Ма неспие, не гледа и се смее. И таква укочена, тој ме тргна од себе, јас неможев да се мрднам. Ама толку се следив, леле мајко, прв пат така не начекува. Она што најмногу ме ужаснува е што сега се што ќе види си кажува, онака ко што таа го разбира, секако. И маж ми уште ме зеза и и вика: Ја виде мама како џихаше коњче кај тато ноќеска?
|
|
|
|