RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

bucko mal -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (16.4.2013 7:43:26)

Cekajki da oslabam za da si kupam garderoba ostanav bes nisto[sm=smiley36.gif] i taka za vikendot si kupiv dva para farmerki,dve bluzicki,baletanki,patiki na pluta,papuci za po doma ama ko cizmicki epten mi se ubavi.
sledniot vikend prodolzuvam [sm=smiley2.gif]

princessa -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (16.4.2013 11:19:35)

[sm=bravo.gif]jas za vikendot se pocastiv so nova dolna obleka da si se cuvstvuvam podobro vaka [sm=nosecka.gif][sm=smiley36.gif]

miana -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (16.4.2013 11:34:29)

Jas zavcera si kupiv farmerki a vo potgara sum po dobra cipela...

masa -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (16.4.2013 11:39:16)

Исто и јас дел од долната облека веќе ми е тесна,особено маиците и си купив две нови и два пара гаки се 4ки [sm=zmeden.gif] си купив и нови балетанки,повисоко догодина [sm=smiley36.gif] сега сум во план да си купам барем две памучни блузи на кратки зошто немам скоро ништо на кратки што би ми го покрил стомакот кој веќе почна да расте и ако има од оние долги фустани пуштени од под гради ако не понатаму.

mommy_angels RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (17.5.2013 18:18:46)

кремави балетанчиња за смешни пари ,а поудобни многу одамна немам носено

Палешка РР -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (19.5.2013 0:04:14)

Пред месец дена, 3 пара гаќи [sm=smiley36.gif]

Уште малце и ќе банкротирам од син ми [sm=smiley36.gif]

Ikana -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (19.5.2013 10:59:45)

Не памтам, но дефинитивно треба да се подновам за летово со неколку парчиња гардероба.

Bethany -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (19.5.2013 11:10:49)

Вчера, наидов на убави панталони и блуза за лето во Теранова , уште да најдам некои убави рамни сандалки, ама не многу скапи и каде каде сум опремена за лето. [sm=smiley1.gif]

Mihaela 2010 -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (19.5.2013 11:39:26)

Od rodendenot na kerka mi a toe e pred mesec dena nisto[sm=zmeden.gif]
si go cekam K -15 sot ako go dadat pa da si kupam nesto [sm=smiley1.gif]

Felly RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (19.5.2013 13:16:20)

Ааа, јас минатава недела. Се дотерав комплет за на свадба.

AnnaMolly RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (19.5.2013 15:25:55)

Вчера шетајќи открив продавница во комшии, каде се е по 300 денари, а има ненормално убави работи. Си купив фустанче, а кога ќе земам плата уште ќе си купам [sm=smiley36.gif]

Maca25 -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (19.5.2013 17:25:58)

Вчера си купив балетанки и каиш.

bucko mal -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (19.5.2013 23:57:45)

predhodniot vikend si zemav dve bluzicki so dolgi rakavi I trenerki
a vcera si zemav parfem JIMMY CHOO go obozavam mmmmmm

miana -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (21.5.2013 13:18:57)

Vvera se podnoviv..Si zemav dobra 3/4 pantalona i minic ( mini sukna teksas ) [sm=smiley36.gif]

deluxe -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (21.5.2013 13:57:53)

Pred edna nedela ,si se podnoviv so letna garderoba,maicki,i fustance,sega sum vo potraga po dobri sandalki[sm=smiley1.gif]

dostickage -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (21.5.2013 14:24:20)

Nisto ne sum si kupila, imav vo plana ama me za**a fenot i mi rikna pa parite gi potrosiv na nov fen i cetka[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
A zadutre sum na deset godini od matura pa kje se vadam na lepota i accessories[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

miana -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (24.5.2013 16:00:04)

Вчера си бев на шопинг и тоа случајно..Требаше да ја носам золвами на фризер во драчево и додека ја чекам,решив да прошетсам по бутиците...Си купив два пара панталони,еден пар фармерки и шест маички..Многу убаво се чувствував после тоа [sm=jezicek.gif]

elenak -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (24.5.2013 22:58:41)

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Nisto ne sum si kupila, imav vo plana ama me za**a fenot i mi rikna pa parite gi potrosiv na nov fen i cetka[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
A zadutre sum na deset godini od matura pa kje se vadam na lepota i accessories[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ооооо генерацијо, па ти сигурно вечерва веќе славиш. Добар провод, најбитно е пред се доброто расположение[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley2.gif[/image]
Јас се подновив што би се рекло ,,од глава до пети,, за матура и тоа ми е последното подновување. Сега мм е на ред, тој за 20 год. матура[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Pepelaska * -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (24.5.2013 23:01:35)

Си купив фустанче за на свадба пред 3 недели и не го облеков , свадбата се откажа[sm=smiley13.gif] ај наредна прилика

miana -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (24.5.2013 23:06:54)

Како бе свадбата се одложила? Дее па ти ке си го проносиш..Со здравје да си го носиш[sm=smiley1.gif]

Палешка РР -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (27.5.2013 20:19:33)

Денес, по долго време [sm=bravo.gif]

Фустан за прослава на 20 години од матура...едвај чекам петок да дојде! [sm=sloncek.gif]

Felly RR -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (27.5.2013 23:56:47)

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Вчера си бев на шопинг и тоа случајно..Требаше да ја носам золвами на фризер во драчево и додека ја чекам,решив да прошетсам по бутиците...Си купив два пара панталони,еден пар фармерки и шест маички..Многу убаво се чувствував после тоа [sm=jezicek.gif]

Па кој не би се чувствувал убаво?[sm=jezicek.gif]

Bethany -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (4.6.2013 12:48:03)

Вчера си купив купаќи [sm=bravo.gif] и тоа дводелен [sm=smiley36.gif]

miana -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (4.6.2013 12:50:33)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Па кој не би се чувствувал убаво?[sm=jezicek.gif]

Некогаш знам и да претерам и во тој случај.чувствувам грижа на совест а овој пат супер ми беше [sm=smiley36.gif]

bucko mal -> RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? (10.6.2013 11:46:31)

vo nedelata pudra si zemav I edna bluzicka

Страница: <<   < Претходна страница  8 9 [10] 11 12   Следна страница >   >>