Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 8.5.2010 16:48:48
melody
Vcera dva para farmerki od LTB ama nekako nemozev samo na mene da si kupam pa i za kerka mi letna kapa ,helanki i bluza komplet i kocki 79 parcinja so koi ke i pravam razni oblici kako srce,kuka,klupa, avion... i normalno na maz mi kondurite sto si gi bendisa vo vtornikot ,a ne si gi kupi pa jas resiv da go iznenadam
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 8.5.2010 22:47:37
brineta88
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Не помнам
и јас
исто
Не сум била сама Дефинитивно мора неделава да се подновам
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 26.5.2010 15:52:17
melody
Vcera belo dzemperce so rupici na rakavite i bela bluzicka sto ide zaedno so nego za proletni i rani esenski denovi i mnogu sum radosna bidejki takvo nesto odamna barav
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 3.7.2011 12:39:49
Pepelaska *
пред некој ден парфем од авон little black dress го обожавам, вчера шампон а за крштевката на син ми фустан и панталони, сега здравје за роденденот негов ќе се почастам нешто мора да се штеди
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 3.7.2011 12:50:18
Viktori
Последно пред една недела си купив апостолки-сандали, ама искрено многу ме нервираат, ко танга да носам се чувствувам. Ич не ги можам, ама ги купив затоа што ми се свиѓаа на излог.
аха и да се подмладам малку еден серум, ќе видиме чуда дали праи
само тој јас баш не си го купив, туку ми го донесоа. И малку помал е од на сликава
< Поракaта ја уредил виктори -- 3.7.2011 12:54:24 >
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 4.7.2011 9:47:00
penelopa
Овој викен си бев на раат во шопинг си купив многу работи: долг фустан во риги бело црвени, кратки сини панталони, неколку маички, вакви чевли и две сукњи.
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 4.7.2011 13:35:44
kuklica
vo petokot rimjanki za na rabota i sega nema da kupuvam nisto edno 2 meseci pa posle da vidime kako ke se sirime i kolku ke treba da kupuvame uh edvaj cekam