Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 27.3.2012 16:07:38
vanessa30
pred dve nedeli, si kupiv kozni cevli na stikla, a prednekoj den si bendisav edni beli baletanki vo beverli, pa planiram da odam denovive da si gi kupam.
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 7.9.2012 9:09:12
pucilda
od koga mi se rodi Vlatce slabo kupuvam,skoro ic,poveke gledam da ima za doma jadenje i za nego se sto treba,a pred da se omazam zemav plata i odma nesto si kupuvav....
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 24.9.2012 16:08:50
vezilka RR
Последно остаив илјадарче у Матица, туф,туф, а предходно од јуни месец си имам купено само една ташна и толку..а имам долг список, ама ете ми се лизна илјадарчето, хи,хи.
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 24.9.2012 22:05:45
mosa
jas licno ne sum si kupila nemam pojma od koga evme vo teska finasiska kriza sto poveke mi gi jadese koskite ,pa me imase fateno teska DEPRESIJA od koja edvaj se izvlekov.Ama zatoa mama minata nedela mi kupila nesto od grcka,a i prethodno nekoi helanki.Ama bidejki poleka se vrakame so malze u normala,pocnuvam so spisokot na zelbicki,samo postepeno,da ne padne u nesves mazle
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 21.10.2012 23:53:07
majka na eva
можам да се пофалам дека сега си купувам многу повеќе отколку кога бев немажена иаку не е за верување,ама така е.моите беа малку повеќе скржави и се они немале ,ама затоа мажот ми се погоди добра самовила која исполнува желби ,и ништо не ми забранил.секако со граница до нормалата.иаку не е некој богат бизнисмен,сепак за мене би ги дал и последните пари ако побарам нешто
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 22.10.2012 12:24:09
kremco
Patiki ,adidas niski, beli..Sakam cizmicki od tie so platforma i malku krzno krem ili koza boja do gluzd,i sakam edni bez krzno so vrvkiama mm ,ne go nosam so mene...
RE: Кога последен пат си купивте нешто за себе? 22.10.2012 13:16:41
Ikana
Не си купив јас, ме почасти мм со неколку парчиња пред 2 месеци, инаку секогаш кога сакам за себе нешто да си купам, завршувам со бебешки реквизити за бебето