Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Дали се "плашите" од убави друг... 16.10.2012 13:32:35
Malecka23
ИЗВОРНА ПОРАКА: Goddess*
Ne.. ne se plasam jas od ubavi poznanicki,TIE se plasat i begaat od mene ..najseriozno ..e toa go docekav..da nema covek so kogo kafe da se napie..zatoa sega najdobra drugarka mi e MM so nego kafe pijam i vnimatelno me slusa
Ahahha POTPIS! Moze nekoj pogresno ke me svati no barem vo mojot zivot posle nekolku izgorenici od najdobri drugarki ima edno pravilo-verba vo drugarka jok!zatoa pokraj mm najdobri drugarki mi se-drugarite i kafeto e poslatko