Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Редовна посета на гинеколог 26.1.2010 16:38:14
***MARTINA***
Еве сега јас за половина час треба да одам на гинеколог на преглед па ако ми каже дека се е во ред ке бидам пресреќна ние со мм работиме на случајот сакаме сто побрзо да имаме бебче па може наредниот месец и ке ни се исполни желбата да ги видиме и ние тие долго очекувани со најнови информации ке ве информирам наскоро позз до сите
Jas sum za kotek.....dodeka bev bremena gi pravev site onie potrebni kontroli i bev redovna,a sega eve veke 18mes ne sum bila....nemarlivost
не да си за ќотек, срамота. не смееш така, под итно да си закажала преглед. Барем еднаш годишно мораш на ПАП особено сега после две деца. Не си играј играчки
RE: Редовна посета на гинеколог 31.3.2010 16:08:24
Maca25
Најредовно што може. Можеби веќе му се здосадило на мојот гинеколог од мене Ми стигнаа резултатите од ПАП, се е супер. Сега уште да ја решам цистата. Ќе му подосаѓам уште малце.
RE: Редовна посета на гинеколог 16.5.2010 17:10:52
elle
утре ќе одам првпат на гинеколог по породувањето значи по 6 месеци а сега овде прочитав дека треба по 6 недели а јас тогаш кога отидов матичниот ме врати со образложение дека требало прво да добијам менструација да помини па да одам на контрола КАТАСТРОФА