Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Апсолутно не... немој да бидеш таква..само треба да помине некое време додека си ги стабилизираш работите...еве јас после една година решив дека ке продолжам со изучување јазици и тоа еве го земав словенечкиот, така што немој да мислиш дека живото завршил, Дај си една цел и стреми се кон неа. За почеток земи нешто помало и подостижно за се повеке да ги зголемуваш целите. Мислам имам овде мајки кои со едно две деца завршуваат факултет. Анушка има 5 па запиша магистратура..Уживај има уште многу што треба да постигнеш
jas mnogu sakam da peam pred 4 godini se prijaviv na M2 vlegov vo polufinale i tolku a minatata godina imav ponuda da peam na Makfest ama sto mi stana neznam se predomisliv.mozebi sum glupava sto odbiv ama vo toj moment taka sum bila raspolozena.gloposti neli
jas sum mnogu nesigurna vo sebe si. Toa go prekrivam uspesno - so mnogu postignuvanja vo zivotot, ama dlaboko vo sebe sum sekogas nezadovolna i sekogas si mislam deka sum mozela podobro, poveke.... so eden zbor, takov perfekcionist sum, sto nekogas sakam da "si raskinam" so sebe si.
потпис. Јас многу сакав да студирам глума на ФДУ ама ете...мислам дека нема да си простам за тоа што не се обидов да се запишам,но за утеха ми се неколкуте настапи,аматерски театар.
jas sum mnogu nesigurna vo sebe si. Toa go prekrivam uspesno - so mnogu postignuvanja vo zivotot, ama dlaboko vo sebe sum sekogas nezadovolna i sekogas si mislam deka sum mozela podobro, poveke.... so eden zbor, takov perfekcionist sum, sto nekogas sakam da "si raskinam" so sebe si.
Голем критичар кон себеси, амбициозна со доза на скромност, желна за учење, надоградување. Хоби ми е литературата, пишаниот збор. Неостварена желба, а животен сон - да издадам книга, да бидам писателка или наставничка. Објавив студија во "Просветен работник" и учествував со свој труд на Првата меѓународна научна конференција "Надарените и талентираните - креатори на иднината".
Исто и јас...ама во влашка играорна “Питу Гули“ Скопје...а исто така сум и глема плачка и емотивец...колку и на лугето да им оставам впечаток на дива и ладна особа.
Битолчанка, тоа пусто, убаво, но и проклето пишување.... Имам шест детски романи во главата, ама ниту еден напишан. Кога ќе погледнам колку книги на веков се пишуваат, си викам: „да бе, баш мојава ќе ја читаат“ Па уште кога ќе се сетам на мал тираж во МК, комплетно се обесхрабрувам. Ама, ајде ти тоа магистратуата заврши, па пишувај, пишувај.... јас тебе сигурно ќе те читам. П.С: не ме заборавај за автограм.