Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Што единствена мисла последниве неколку месеци (освен за синчето нормално, тој ми е секогаш на прво место ) ми е како да си најдам добра работа, затоа што пукнав дома седејќи и трошејќи го времето на непродуктивни работи
Мама, праиш ладна? Јас уствари многу мразам да се чешлам .. па некако да го избегнам чешлањето со благ минивал.. онака само да ми ја исталаса колку да не ми се познава дека не ми е чешлана
pravam.vo posledno vreme ne.ne mi bilo prijatno da odam doma kaj zena ili da mi doaga. si sakam da si imam salon pa nema gajle togas.i ke bide. pa ako seuste se slusame do togas imas 50 % popust od mene
не мама. јас шишам коса на едно место, а ладна последен пат иам правено ред 7 години. Можам јас да чекам. И така ми е никаква косава природно ни права ни виткана... ич да не се секираш!
dogoovoreno e togas cim mozes da me cekas.viktory i mene me mrzi da se ceslam odnosno koga se porodiv neznam kolku nebev ceslana.pa cela tutki bev.a sincevo usa go rodiv i tamu ogin.cenite.aj se sisav za 40 dol.ama posle ladna pravev pa sakav plava i me izgorea a plativ 120 dolari .a ne bev plava.katastrofa.pa maz mi se iznervira i im gi zema parite.si vikam ova nase devojce da bese na praksa da e pa nema da teizgorat kosa.i ne pravev jas sve vo edna den.meseci razlika.od trajna do plava.ama toae.sreka kvalitetot mi se vrati na kosata.kako devojce koga si bev.
Имам чудна навика да вртам ткаенина низ прстите додека гледам ТВ, додека праам муабет, еве и сега...чаршаф, прекривач, маицата, бермудите...пораснав со тоа, и нема кој не ме зафркава... а гледам, гените си го напраиле своето, и Борјан е ист таков
jas imam izdaeno zbirka poezija pred 4 godini i odtogas imam uste 2 ama nema pari i si stojat i zbiraat prasina...no mozno e da ne se trudam dovolno oti se nesto drugo e pobitno nego tie da se objavat...
ova so cevkite i lazickite i jas go pravam toa e kako slag na torta posle kafe i pijalok za mene redoven ritual grickanje i vitkanje duri i od mm ja zemam
за мене не знаете дека имам учествувано во емисијата Дај побрзај на времето што се емитувашше со Марко, и имам победено и 10 дена си бев во Златибор на зимовање на гага .Требаше во Италија, ама не се собра демек група и ај во Златибор не шитнаа