Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Ова не знаевте за мене... 11.3.2011 23:17:16
humana
Mnogu cesto placam,i se plasam od duhovi
RE: Ова не знаевте за мене... 11.3.2011 23:21:37
Olivia
Vodev emisija na A1 pred 3 ipol god
_____________________________ "Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
(Одговор на членот denim )
RE: Ова не знаевте за мене... 11.3.2011 23:26:54
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia Vodev emisija na A1 pred 3 ipol god koja emisija
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Ова не знаевте за мене... 11.3.2011 23:29:52
Olivia
Pepelaska emisija od tipot Pari Pari i happy hour neznam dali se sekavas
_____________________________ "Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
RE: Ова не знаевте за мене... 11.3.2011 23:38:50
Natuska85
Оливиа ми текнува на тие емисии, кај што телефоите беа нонстоп зафатени демек, а уствари они ти тарифираат и после сметката охохоох
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Ова не знаевте за мене... 11.3.2011 23:56:56
Olivia
Da da da ....ama jas ne sum A1
RE: Ова не знаевте за мене... 12.3.2011 11:08:44
skorpijana
ne znam da gi pogazam custvata a i sakav mnogu da rabotam vo policija da bidam policajka ama nisto od toaaaaaaaaaaaaa
_____________________________ zivej go sekoj dena kako posleden
RE: Ова не знаевте за мене... 13.3.2011 10:04:03
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Се плашам од бубачки, бубашваби и пајаци ужасно многуууууууууууууууууууууу Исто и јас, ауу колку ги мразам, а мм па ги обожава со рака ги фаќа, а јас цела се ежам кога ќе го видам што прави
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Ова не знаевте за мене... 13.3.2011 10:10:00
Snowhite RR
Одев на карате во основно, кога дојде време да полагам 1 дан, ме фати трема и ме турнаа, се разочарав и се откажав
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Ова не знаевте за мене... 13.3.2011 10:56:09
Martins mom
Ако ме задева некој, да знаеш тебе ќе те барам
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Ова не знаевте за мене... 13.3.2011 11:25:56
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Ако ме задева некој, да знаеш тебе ќе те барам Just whistle (Само свирни), како беше на оној цртаниот со Том и Џери мислам беше со кучето кога му помагаше на глувчето, ти текнува?
RE: Ова не знаевте за мене... 12.4.2011 12:50:55
kuklica
najgolem pesimist vo zivotov imate videno????
RE: Ова не знаевте за мене... 27.4.2011 0:02:32
Nadezna
Ne plivam, ne vozam velosiped, ne vozam roleri, nisto od ova ne znam. Pisuvav mracna poezija i pusev dodeka bev bremena edno paklo dnevno
RE: Ова не знаевте за мене... 26.5.2011 18:17:04
Палешка РР
Не си стојам на ветувањата изговорени пред себе, за ветеното кон другите ако треба и живот давам.
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Ова не знаевте за мене... 26.5.2011 18:35:04
lilicka
Алергична сум на негативни луѓе!!!
RE: Ова не знаевте за мене... 26.5.2011 19:18:49
mamicki
Rodena sum so samo eden bubreg, a toa go otkriv koga imav 25 godini i dete. Imam objaveno zbirka poezija nagradena so zlatna plaketa na Karamanovi sredbi. Mnoooogu sakav da bidam moden kreator, i denes umeam da si sosijam i ispletam unikatni parcinja obleka. Igrav so kukli do 17 godini i nemav momce do 18, duri togas go doziveav prviot baknez!!!!
RE: Ова не знаевте за мене... 26.5.2011 21:58:37
AnnaMolly RR
Една година тренирав стрелаштво со воздушна пушка. Обожавам да пукам. Имам и воздушна пушка Gamo Hunter и кога одиме со мм кај баба ми и дедо ми во село пукам со часови.
< Поракaта ја уредил AnnaMolly -- 26.5.2011 21:59:45 >
_____________________________ Live and let live
RE: Ова не знаевте за мене... 26.5.2011 22:30:53
Olivia
Wow AnnaMolly nikoj ne smee da se za va so tebe, bravo
RE: Ова не знаевте за мене... 14.6.2011 15:38:24
temjana
ужасно многу ме плаши помислата дека ќе умрам а од светот ништо нема да видам и се нервирам дека паметам глупости а она што навистина ми е потребно нема шанси
RE: Ова не знаевте за мене... 19.6.2011 1:26:03
Lidina
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicki Mnoooogu sakav da bidam moden kreator, i denes umeam da si sosijam i ispletam unikatni parcinja obleka. Igrav so kukli do 17 godini i nemav momce do 18, duri togas go doziveav prviot baknez!!!! I jas isto mamicki samo sto poveke se frliv na izrabotuvanje na nakit i obetki , samo vreme mi fali sega. Kuklite mi bea "modeli" do 15 godini i nemav momce do 17 godini
RE: Ова не знаевте за мене... 19.6.2011 17:32:48
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Не си стојам на ветувањата изговорени пред себе, за ветеното кон другите ако треба и живот давам. И јас исто и секој ден повторно иповторно лажно си ветувам нешто на себе си
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Ова не знаевте за мене... 19.6.2011 18:23:21
blond
Ова е мојата униформа за работа само капчето не е такво и нормално, јас сум по згодна од оваа
RE: Ова не знаевте за мене... 17.10.2013 15:41:38
Палешка РР
Бев избрана за Мис бруцошка на Економски факултет во 1993 година
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
(Одговор на членот blond )
RE: Ова не знаевте за мене... 17.10.2013 18:53:51
deluxe
Јас сум хроничен грицкач на нокти во фаза на лечење
_____________________________ „ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
RE: Ова не знаевте за мене... 17.10.2013 22:38:24
elenak
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР Бев избрана за Мис бруцошка на Економски факултет во 1993 година Wow! Ајде давај слика да те видиме згоднице.
_____________________________ You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
Анкета
Сцена на раѓање или бејбиситеркапеперутка16 Дали повеќе би сакале да го запишете вашето дете во дневен престој или да ангажирате бебиситерка?