Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Колку пари трошите за фризер? 11.6.2013 22:35:43
bucko mal
pa za 1,5 godina tuka imam otideno kaj 5 razlicni flizeri I nikoj me nema pogodeno jas kako sto sakam plativ I poskapo I poevtino I cabe,ednostavno ne gi biva,mnogu kasnat so moda
RE: Колку пари трошите за фризер? 12.6.2013 9:25:59
Goddess*
ИЗВОРНА ПОРАКА: bucko mal
pa za 1,5 godina tuka imam otideno kaj 5 razlicni flizeri I nikoj me nema pogodeno jas kako sto sakam plativ I poskapo I poevtino I cabe,ednostavno ne gi biva,mnogu kasnat so moda
Neznaat da shishaat-vrska nemaat of frizeraj ,a cenite im vrishtat..toa e
RE: Колку пари трошите за фризер? 29.11.2013 13:05:39
Mihaela 2010
Bidejki ja pustav kosata nebev pojdena nekoi 3 meseci na frizer ama pocna da mi se ostetuva i mnogu da mi pagja pa skoro bev i dosta ja skrativ,stepen,za 200 den so mienje sisanje i feniranje,maalski frizer ama epten me pogodi...imaat i drugi uslugi a najvekje mu se izraduvav na toa sto imaat i masaza pa kaj i da e ke gi posetam nekoj den
RE: Колку пари трошите за фризер? 21.1.2014 2:19:47
Defne90 RR
Jas kosata ja sisam dvapati do tripati godisno mi raste i mene mnogu sporo pa nemam potreba od cesto sisanje.Togas koga ke se sisam mi zemaat po trista denari i za feniranje i za sisanje inaku si se feniram i peglam doma.Ne se farbam,ednas godisno si pravam tretman za revitalizacija na kosata deka mi paga mnogu i mi se krsi i ona cini 500 denari.I toa e toa se na se na godisno nivo sumirano epten eftino si pominuvam.I sekako ako izleze nekoja proslava togas odam za frizura.
RE: Колку пари трошите за фризер? 5.2.2014 10:51:19
AneLav RR
Јас бидејќи сега живеам у Струга а сум од Скопје и фризерката ми е од тука идам еднаш на 2-3 месеци на фризер се шатирам и се шишам и тоа ме кошта од прилика окулу 1500 ден. Не сакам да се фарбам затоа што тоа значи венчање за фарбата и ќе треба почесто да го преавам. Вака ми е супер.
RE: Колку пари трошите за фризер? 5.2.2014 10:56:49
princessa
jas za na frizer ne trosam mnogu. 2pati se sisam, frizuri ne pravam nikogas-poslednata mi bese za svadbata pred 4 godini . Si imam kadrava kosa i imam sekogas frizura. Retko se farbam. E drugo sto da vi kazam, koga odam na frizer koga ke mi ja vidat kosata sakaat da mi ja sisaat mnogu namerno i veke nemam poverenie vo nikogo, posle mesec dena placam . Inace doma si se potsekuvam na 2 meseci i toa sama. Najgolema slabost mi se proizvodite za kosa, taman ke izleze nesto novo sakam da go imam, ke go kupam i taka mi se polni plakarot vo banja a mi se prazni novcanikot .
RE: Колку пари трошите за фризер? 5.2.2014 10:57:04
bucko mal
Jas samo se shisham na frizer.Sum platila poskapo i poeftino ama nema nikakva razlika.Tuka e golem problem da se najde dobar frizer. Ne sme mnogu po modata
RE: Колку пари трошите за фризер? 5.2.2014 13:29:28
Мамичка85
Jas se sisam ednas vo nekolku meseci maalska frizerka mi ja znae kosata so godini idam kaj nea za se za 200 denari me pravi super sega se sisav pred da se porodam sega zdravje na leto problem imam so prvut od razni samponi i nemozam da go ostranam
RE: Колку пари трошите за фризер? 9.9.2014 0:22:34
tnks
ИЗВОРНА ПОРАКА: Мамичка85
Jas se sisam ednas vo nekolku meseci maalska frizerka mi ja znae kosata so godini idam kaj nea za se za 200 denari me pravi super sega se sisav pred da se porodam sega zdravje na leto problem imam so prvut od razni samponi i nemozam da go ostranam
Мене ми кажаа за фризерско студио тим 5 дека има и компиутерска дијагностика за сите болести на коса а жената што работи таму била вистински ВИРТУОУЗ, има идено на модни ревии и работи по слика и носиш слика од фризура и ја имаш истата на глава. Другарка ми има земено од таму гратис Силиконски капки и надградба реп 60 цм дека живее блиску и е редовен клиент, ми вика на 20 идења во студиото има гратис по твој избор.
RE: Колку пари трошите за фризер? 9.9.2014 8:26:12
deluxe
Ако сум јас еднинствен муштерија на мојата фризерка,ќе прострада за леб Многу бавно ми расти косата,така да се стрижам 1-2 годишно и тоа е се За фарбање и фенирање си се средувам сама.Има исклучоци во дадени прилики и поводи одам на фризер за фенирање,а фризури(со пунџи и сл.) не сакам и не правам
RE: Колку пари трошите за фризер? 9.9.2014 14:57:59
Dilina
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
Ако сум јас еднинствен муштерија на мојата фризерка,ќе прострада за леб
Аахах леле и јас сум иста :D на 3 месеца од шо веќе ми смета идам да ме потшиша ... значи 300 денари на 3 месеца :D инаку не дека несакам да ми е средена косата ама навистина секогаш наоѓам нешто попаметно за работа во тој момент :D
RE: Колку пари трошите за фризер? 20.11.2014 15:10:48
scared RR
Ау ептен малце 250 денари годишно Само еднаш одам годишно да се ишишам малце, косата ми е долга, не многу така средина некоја, најчесто ја носам лабаво собрана, во пунџичка . Не се фарбам па не ми е ни оштетена, природно виткана ми е, или ја обликувам понекогаш со пена за коса и затоа и немам потреба од често кратење.
RE: Колку пари трошите за фризер? 20.11.2014 15:54:03
blond
Strasno mnogu malku mm poveke od mene trosi Jas na 4-5 meseci ednas se shisham, za farba davam 250den, ama se farbam dva meseca so edna farba a mm na 3, maksimum 4 nedeli se shisha
RE: Колку пари трошите за фризер? 20.11.2014 16:06:01
scared RR
Јас мислев само мојов е таков, секој месец се шиша, некогаш и на 3 недели, го гледам и се чудам што всушност шиша кога косата ниту му е порасната, ниту оштетена. Ама си има увртено дека му се виткала кога му била потпорасната па не можел да си ја "намести" Среќа што шишањево му е за 100-че
RE: Колку пари трошите за фризер? 20.11.2014 16:09:48
AneLav RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav RR
Јас бидејќи сега живеам у Струга а сум од Скопје и фризерката ми е од тука идам еднаш на 2-3 месеци на фризер се шатирам и се шишам и тоа ме кошта од прилика окулу 1500 ден. Не сакам да се фарбам затоа што тоа значи венчање за фарбата и ќе треба почесто да го преавам. Вака ми е супер.
Е сега изгледа ќе си се венчам за фарбата ми досади шатирањето. Па шишање и фарбање ќе ме чини 1000 ден. Ќе уштедам 500
RE: Колку пари трошите за фризер? 20.11.2014 16:15:55
Hopeful RR
Ептен сум специфична за шишање и откога си ја најдов фризерката, не ја менувам. Јес да е скапа - 600 ден, ама се шишам еднаш до двапати годишно, за разлика од мм кој исто како и вашите, оди еднаш месечно. Исто и се фарбам на фризер, затоа што имам многу густа и бујна коса и секако не ми стигна една фарба, и не ми се исплати - да купам две пакувања боја, и тоа да најдам асална за да не ја оштетам, секако ќе ме фати 800-900, така што си одам на фризер еднаш на два месеци. А за фенирања, пеглања и средувања за искачање или свадба, сама се правам. Не се потресувам за фризури, ако е косата здрава и добро ишишана, со обично фенирање е супер средена.
RE: Колку пари трошите за фризер? 24.1.2016 12:48:06
Палешка РР
Многу малку, на фризер само се стрижам. за посебни прилики правам фризура и дома се фарбам. Имам виткана коса и нема потреба, од када со фризура излегувам
Ми беше долга косата па скоро до половина. Вчера ја скратив над раменици и сега си сум чудна Ама не можев веќе да ја одржувам, па и дека зима, многу ми е густа и ми стои водена во коренот 24 часа