Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Места во Македонија за викенд! 28.4.2009 12:11:38
kati
многу планински места не сакам но за зимски период маврово ми е идеално , а исто и охрид ми е неизбежен било дали сте во хотел или приватно сместени воздухот е чист и климата делува благопријатно посебно за овој период од годината мај - јуни
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 26.6.2014 22:20:02 >
RE: Места во Македонија за викенд! 28.4.2009 12:15:47
mami
ние бевме пред две години во Берово, нас езерот во приватна вила., се вика ранч Фета, прекрасно место, супер си поминавме а и ефтино беше, за две ноќевања плативме 40 евра- се вкупно,
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 26.6.2014 22:20:21 >
RE: Места во Македонија за викенд! 28.4.2009 12:21:01
Anushka
Kati, nema mnogu izbor ako ne e planina... osven ako ne si go vratime delot so moreto . Go preporacuvam Berovo, Radika i Debarsko ezero. Iako, ne e vazno kaj si, tuku so kogo si - i na Vodno/selo mozes da si projdes mnogu romanticno
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 26.6.2014 22:20:53 >
RE: Места во Македонија за викенд! 28.4.2009 12:28:09
mami
колегата сега ми кажува дека во Катлановска бања можелоп да се оди дури и ако немаш потреба од лечење, чисто за добро поминат викенд само не беше сигурен за цената, а и местото е супер
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 26.6.2014 22:21:10 >
RE: Места во Македонија за Романтичен викенд! 28.4.2009 12:30:01
kati
нормално анушке дека е најважно со кого си ама ако е некој како мене што не сака дива природа тешко на тие со кој ќе бидам само ќе им мрчам ќе им се одмили ко ќе почнам да бегам од инсекти, бубачки гасеници , пчели
RE: Места во Македонија за Романтичен викенд! 28.4.2009 12:33:18
mami
оф мори мајко кати, епа резервирај си тогаш некое убаво хотелче, и не мора да е охрид, ако не е важно езерото, можеш и во дојран да одиш, ем поефтино, ем поубаво, ако јас се прашувам
RE: Места во Македонија за Романтичен викенд! 28.4.2009 22:10:37
Anushka
Elence, vo pravo si! Mislam deka duri i pazarot vo Aerodrom da go slikaat, mene ke mi se dopadne. Se ni e tuka ubavo. A najubavi ni se decata, neli? Uste da znaat na kakvi romanticni vikendi (ili barem momenti) sme gi napravile...
RE: Места во Македонија за Романтичен викенд! 13.12.2009 15:33:46
mami
Место кое деновиве некако ми е фаворите е Копанки..баш би сакала зимово со мм и Лука да си отидеме на некој викенд таму, планина, чист воздух, убав снег...милина...
RE: Места во Македонија за Романтичен викенд! 19.2.2010 15:51:16
Annabel
Ние не сме биле во Вевчани, а на слики ми изгледа многу убаво и романтично (иако доколку одиме, ќе мора да одиме со деца , ама тие се плод на нашата романтика)
RE: Места во Македонија за викенд! 13.5.2011 13:58:14
zapce
Planinarskiot dom Vrteska na planinata Plackovica isto e mnogu ubavo mesto za romanticen vikend, ne sum bila na romanticen vikend tamu, no od edna psoetka so drustvo do tamu mestoto mi se vide mnogu ubavo, domot e ubavo sreden, so kamin vo trpezarijata, ubavo ureden dvor, crkvicka, mir i tisina za proset_ka so parnerot.
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 26.6.2014 22:23:15 >
RE: Места во Македонија за викенд! 15.5.2011 9:44:36
Snowhite RR
На нет гледав за винарска визба Попова Кула, накај Демир Капија, ми се виде интересно местенцето, има и природа и ресторанче. Дали некој бил таму? Мислам дека вреди да се посети
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 26.6.2014 22:22:50 >
RE: Места во Македонија за викенд! 12.9.2014 14:01:51
miana
Денес јас и мм одиме на викенд без деца во село Гари ...Едвај чекам малце да си ја излуфтирам главата и да си се посветиме со мажето!
Претпоставувам дека сите сте слушнале за Гари и Лазарополе, накај Дебар, па имате претстава за што зборувам.. Ова е идеално место за викенд во Македонија!!! Ке ви поставам сликичка кога ке си дојдам од таа недопредан природа од зеленила и водопади
< Поракaта ја уредил miana -- 12.9.2014 14:03:09 >