Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Тетоважа посветена за децата! 25.10.2012 14:35:33
vesnab
jas go imam imeto na sin mi istetovirano na levata raka, LUKA, nad dlankata odma od vnatreshna strana :P , se nadevam imate pretstava kade :)))i zdravje vtoroto dete kje go tetoviram na desnata :))), a bukvata na maz mi ja imam pozadi uvoto, prema vratot , bukva A i preubavi mi se dvete tetovazi ::D:D:D, si se pofaliv sama haha, me tetovirase Simon, do ljubov kaficot odma mu e studioto, covekot e definitivno vrv vo svojata profesija .
RE: Тетоважа посветена за децата! 25.10.2012 15:49:27
tattoo mama
eve i jas da se priklucam vo temava hahahaha jas imam do sega 3 tetovazi i zdraje da porasne malata ke go stavam nejzinoto ime obavezno inaku maz mi e tattoo majstor i toj mi gi pravi tetovazite,ima svoe studio za tetoviranje
RE: Тетоважа посветена за децата! 20.1.2014 20:59:20
Defne90 RR
Veke nekoe vreme se dogovarame so maz mi da si napravime tetovazi posveteni na decata.Maz mi veke e resen ke pravi i tolku.Ama jas sum skeptik ne znam sto da pravam.Sto mislite vie za toa.