RE: Сега ќе одам..... (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

niki -> RE: Сега ќе одам..... (14.6.2013 8:16:19)

odime da se pozdravime so ucitelkite, ve druzam podocna

Melanija RR -> RE: Сега ќе одам..... (14.6.2013 10:39:01)

по леб и млеко па се враќам [sm=jezicek.gif]

lilicka -> RE: Сега ќе одам..... (14.6.2013 10:41:26)

Vo ZOO so kerka mi

Bethany -> RE: Сега ќе одам..... (14.6.2013 11:51:31)

Да го ставам синчето на спиење , еве го легнал на подот веќе [sm=smiley36.gif]
и враќам сеее!

Yummy Mammy -> RE: Сега ќе одам..... (14.6.2013 11:52:33)

...da mockam [sm=smiley36.gif]

miana -> RE: Сега ќе одам..... (14.6.2013 11:56:32)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

...da mockam [sm=smiley36.gif]

и јас [sm=smiley36.gif]

caciana -> RE: Сега ќе одам..... (14.6.2013 12:02:28)

На кафе [sm=kava.gif]

Палешка РР -> RE: Сега ќе одам..... (14.6.2013 17:52:52)

Да мијам чинии, да пуштам машина да пери, да спростирам, да пеглам, да бришам прашина, да метам, дворот да го измијам, да суредам алишта, деца да видам...[sm=smiley36.gif]

dostickage -> RE: Сега ќе одам..... (20.6.2013 8:03:38)

Sega kje si odam.
Ringeraja vekje nekoe vreme ne e mestoto kade sto koga kje otvoram kje najdam nesto novo da naucam.
Vo vreme na novi strui sto ja pravat RR takva kava sto e, jas vekje ne se pronaogjam.
Mojot napor da naucam nesto novo i kvalitetno kje prodolzma da go nasocuvam kon  drugi izvori na informacii.
Blagodaram na Ringeraja za seto odvoeno vreme dosega. Prijatelstvata i lugjeto koi gi sretnav sekako deka kje si prodolzat nezavisno odo ovoj forum.
Gi molam adminite da go baniraat moeto kosrisnicko ime zasto povekje nema da bide potrebno.

Da ne bide nedorazbiranje, ova ne go pravam poradi poedinci i grupi tuku isklucivo poradi toa sto moite licni stavovi ne se vo korelcija so ideite sto ovde se propovedaat i se poddrzuvaat.
Taka sto srekjni majki, krckajte zaprski, mesite lokum i make love  not war!
Adio

Mihaela 2010 -> RE: Сега ќе одам..... (20.6.2013 16:18:03)

Domce,t.e kaj mama i tato tamo mi e detuleto
dobar prodolzen vikend na site,i od ponedelnik site vedri ,odmoreni ,nasmeani ,prijatelski raspolozeni,e*ani[sm=smiley36.gif],i ve cekam vo temata za seksualnoto iskustvo

vezilka RR -> RE: Сега ќе одам..... (20.6.2013 16:34:39)

Хе, хе тебе мажето не ти тука, или? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Melanija RR -> RE: Сега ќе одам..... (20.6.2013 16:58:30)

Да си направам кафе зошто не си купив какао [sm=jezicek.gif]

Felly RR -> RE: Сега ќе одам..... (20.6.2013 17:32:48)

Да си пијам ладно нес кафе на тераса....

miana -> RE: Сега ќе одам..... (26.6.2013 14:22:35)

Ke odam so kerkami da i kupam sandali vo froddo,pa ke si odam doma- dosta e za denes !!

deluxe -> RE: Сега ќе одам..... (26.6.2013 14:34:00)

Сега ќе одам да правам тригони,уфф ама ми се пријадиле во последно време.Мм ми донесе се што е потребно ,и Адиос женички заминав да готвам.Ќе ви пишам како излегоа, и нормално ќе ве почестам[sm=smiley1.gif]

elenak -> RE: Сега ќе одам..... (26.6.2013 14:49:55)

Да налакирам ноктиња [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Вечер сме пак на роденден, месецов не потераа родендени. Ама ајде за убаво нека е.

mosa -> RE: Сега ќе одам..... (26.6.2013 14:51:47)

Сега ќе одам да правам тригони,уфф ама ми се пријадиле во последно време.Мм ми донесе се што е потребно ,и Адиос женички заминав да готвам.Ќе ви пишам како излегоа, и нормално ќе ве почестам

deluxe sto se toa trigoni.mozebi e sramota,ama ete neznam prv pat slusam za toa.soleno e ili blago????

deluxe -> RE: Сега ќе одам..... (26.6.2013 17:23:13)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mosa

Сега ќе одам да правам тригони,уфф ама ми се пријадиле во последно време.Мм ми донесе се што е потребно ,и Адиос женички заминав да готвам.Ќе ви пишам како излегоа, и нормално ќе ве почестам

deluxe sto se toa trigoni.mozebi e sramota,ama ete neznam prv pat slusam za toa.soleno e ili blago????

Ако не е страмота да прашаш,може ние така ги викаме,вие поинаку,секој крај свое име си дава[sm=smiley36.gif] Тоа е како баклава,се прави со кори ,но секоја кора се витка како триаголник(полнета со фил) се пече како баклавата и на крај се попарува со шербет.Мислам ме разбра ? Поздрав

mosa -> RE: Сега ќе одам..... (26.6.2013 18:04:42)

Ако не е страмота да прашаш,може ние така ги викаме,вие поинаку,секој крај свое име си дава Тоа е како баклава,се прави со кори ,но секоја кора се витка како триаголник(полнета со фил) се пече како баклавата и на крај се попарува со шербет.Мислам ме разбра ? Поздрав

Oooo,da,da znam sega sto se trigoni.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] pozdrvace

bucko mal -> RE: Сега ќе одам..... (27.6.2013 6:52:32)

ke odam vecera da spremam,letnalo vremeto leleee[sm=jezicek.gif]

rina13 -> RE: Сега ќе одам..... (27.6.2013 8:01:47)

Буцко мал ти вечера јас очиве уште ми се залепени сега станувам. Да дојдеме кај тебе да тркнеме на една вечера[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

miana -> RE: Сега ќе одам..... (4.7.2013 13:26:47)

Сега ке одам да се заплакнам малце,па правац на депилација [sm=zmeden.gif]

mosa -> RE: Сега ќе одам..... (9.7.2013 22:47:34)

sega ke odam da spijam veke sum izmorena cel den sum na gosti,

Melanija RR -> RE: Сега ќе одам..... (10.7.2013 9:08:03)

во АВРМ да изигравам статистика ама како што викаат дека се намалува бројката на невработени може сега вака трудно или со бебе ќе ме викнат па ќе сакаат да им ја намалам статистиката ама се лажат [sm=zmeden.gif]

Snowhite RR -> RE: Сега ќе одам..... (10.7.2013 9:12:23)

да ја мијам косава, па на вакцина па на кафе кај другарка, убав ден на сите, иако е тмурен

Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>